İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Şu anda durum stabil
vazgeçtin mi peki? ya da vazgeçmeyi düşünüyormusun? düşünmüyorsan hiç umutsuzluk olmuyor mu, boşuna zaman kaybı vs gibi. tamam sevgi çok güzel ama sonuçta bi de realite var. bir noktadan sonra mantığımızı da devreye sokmalıyız. ya da etrafta başka birilerine bakıyorsun da yok mu? yoksa zaten etrafta kimseye bakamıyor musun?
biraz fazla soru oldu ama. önemli detaylar :)

Konuyu ve güncellemeyi okudum. Bu tipler bana çok ergen geldi toscanatoscana . Benim gördüğüm eğer bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanıyorsa hiç böyle triplere girmiyor. Direkt çat diye söylüyor yüzüne; kadına açılıyor. Bir de beyimizde özgüven tavan maşallah. Kesinlikle açılırdı. Seni tartıyor da olabilir lakin bu da çok hoş bir durum değil. O kim ki seni tartıyor. Benim önceki çalıştığım yerde vardı böyle bir tip. Bana tavırları çok komik gelirdi. Bence sen daha iyilerini hakediyorsun. Gerçekten.

Konuyu ve güncellemeyi okudum. Bu tipler bana çok ergen geldi toscanatoscana . Benim gördüğüm eğer bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanıyorsa hiç böyle triplere girmiyor. Direkt çat diye söylüyor yüzüne; kadına açılıyor. Bir de beyimizde özgüven tavan maşallah. Kesinlikle açılırdı. Seni tartıyor da olabilir lakin bu da çok hoş bir durum değil. O kim ki seni tartıyor. Benim önceki çalıştığım yerde vardı böyle bir tip. Bana tavırları çok komik gelirdi. Bence sen daha iyilerini hakediyorsun. Gerçekten.

Güncellemeyi okudum, bir şeyler yazacaktım ama Cherry'e aynen katılıyorum. Daha önceden de bu adamdan bir yol olmayacağını söylemiştim. Böyle tiplere güvenmeyin, ciddi ilişki adamı değil bu insanlar. Ha ben de değilim iki gezer eğleniriz, cinsellik yaşarsak yaşarız güzel vakit geçireyim dersen Özlem gibi iki iş atarsın olur, gerisi gelmez. Ya Ayhan denen elemanın sende gözü var, Burak'a çıtlattı, Burak da seni deniyor ona göre Ayhan'a rapor verecek. Ya da senin ona ilgin olduğunu hissetti, yoklama çekerek kendini bi halt sanmaya çalışıyor. Kankası da muhtemelen bunun gibi olduğundan bence iki durumun da oluru yok ve sen bu elemanı unut derim naçizane tavsiye olarak (Her ne kadar tavsiyelerin pek dinlenmediğini bilsem de :) )

Bana adım atacak gibi gelmedi, belkide kimseye anlatmadığı biri veya birileri var hayatında, bu tip adamlar insanı yorar, kim erkek kim kadın unutturur, ya alacaksın karşına çat çat söyleyeceksin herşeyi göze alıp, ya böyle süre gelip gidecek, yok illa o açılsın diyorsan da pervane olacaksın dişiliğini kişiliğini ortaya koyacaksın bekleyeceksin

Şu an bile Özlem muamelesi çekerler. Özlem bir poğaça yapıp götürdü diye arkasından her şey denmiş, konu sahibine de sırf evine gittiği için aynı yaftalamayı yapabilecek potansiyelde insanlar olduklarını düşünüyorum.

Başıma bir iş gelmeyecekse adamın sizinle hoşlanma şeklinde ilgilenmediğini düşünüyorum.

Biz de iş arkadaşlarımızla, müdürümüz hatta başka departmanlardan yönetici arkadaşlarımız bile dahil olmak üzere, dışarı çıkar dans eder, içki içer, yemek yer, tiyatroya gideriz. O nedenle birkaç kişilik grup olarak dansa gitmek, yemek yemek, sonrasında eve çağırmaları vs onun için çok özel şeyler olmayabilir.

Üstelik bu yaptıklarını sadece sizinle yapmıyor da olabilir. Nasıl sizin onlarla eve gittiğinizi şirkette bilen yoksa, başkalarını da eve çağırmış olabilir.

Çok irite oldum bu adamdan. İş arkadaşının dedikodusunu bıkmadan yapıyor, yaşananları uzatıyor, başka insanların duyguları üzerinden hava atmaya çalışıyor. İyiki bir ilgi gördü sündürdükçe sündürmüş. Sohbet etmem, selamını almam ben böyle birinin. Yine böyle birinin de ne yaptığı, düşündüğü, hissettiği belli olmaz.

toscanatoscana sana tavsiye sanirim abla tavsiyesi. İsyerinde hickimse ama hickimse ile evine gidecek kadar samimi olma.
Cok uzun sure sadece erkeklerin calistigi bir ortamda tek bayandim. Yasim da bayagi kucuktu o zamanlar ilk is yerimdi. Acik ofis vs.. ilk zamanlar kibar olan o beylerden en az 4 tanesi bana fena halde asilmisti. Zaman gecti muhabbetler degismeye basladi. Bir erkegin nasil pis degisebilecegini tahmin bile edemezsin. Nasil pis dedikodu yapabilecegini tahmin bile edemezsin.
Bu adamla olmaz. Bosuna hayal kurma. Heycanini yen, ilgini azalt ve uzak dur. Senin icin en iyisi bu.
Ayrica sizin sirket nasil bir yer ki herkes bir dedikodu halinde..

Ben de pek iyi enerji almadım. Aslında heyecanli gibi duruyor ama böyle erkekler bana güven vermiyorlar. Sebepler;

- Özlem'i sevmemiş olabilir, yaptığı hoşuna gitmemiş de olabilir ama bunu sana anlatamaz.

- Bir muhabbet edip, bir duvar gibi olamaz. Bu şirketteki konumuna bağlayabilirsiniz ama üslubunca dengeli ilerleyebilirdi bence.

- Dans ederken sizinle tavrının normal olması da bana sanki sizin ilginizden hoşlanıyor ve bununla küçük çapta kendini eğlendiriyor bir doz verip bir doz alarak gibi geldi.

Kısacası böyle insanlar pek güven vermiyorlar maalesef. Onlarla ilişki heyecanlı görünebilir ama can acıtır, mutsuz eder, hırs yaptırır, huzur kaçırır.

al yorumu duvara as resmen toscanatoscana konu üzerinden 3 ay geçmiş. Ve sen 1,5 yıldır sevdiğim adam diye bir ifaden var. Umarım kendini daha fazla bu kişi için üzmezsin. Seni üzer bir adam profili çizdi bende bu Bay Burak!

Yani...hepsine uzun uzun cevap vermek isterdim ama değişkenlik gösteriyor cevaplar.Onun kadar heyecanlandıran olmadığı için başkasına bakmıyorum.Ama mesela ilgimi hiç bariz belli etmiyorum, hep belli bi mesafe çerçevesinde kalmaya özen gösteriyorum.Emin olun “Toscana da bana aşık ya,ilgisi var kadının” diye rahat rahat diyemez bu adam.
Evet, ben de buradaki herkes gibi dedim ki; o da ilgilense gelir açılırdı.Fakat emin olun çok real görünse de bu bakış açısının gerçek hayatta dar ve yetersiz kaldığı,bazı etkileşimleri açıklayamadığı anlar oluyor,oldu.Şu var mesela,ben bu 1,5 yılda bu adamdan tam 3 kez vazgeçtim,bıraktım kafamda bitirdim.Fakat her seferinde kendimi bir süre sonra onun alanında gezinirken buluyorum,bir bakıyorum yine ona çekilmişim.3.de artık dedim ki bunu ben yapmıyorum.bilinçli ya da bilinçsiz,beni o çağırıyor.burada yazarken basit olsa da yaşarken başka.sadece bu adamla bir hikayemin olmasını istiyorum en çok.

geçen ki Ahmet ile Mehmet konusuna dönüşmüş

Cevap vermemişsiniz, ama laubaliliğinizden anladığım kadarıyla herhalde 2 erkek arasında kalan bir kadının konusu vardı bunu da yarım yamalak okuyup 2 adamı görünce direk etiketlediniz herhalde artık.hiçbir fikrim yok.
Öyle bir şey ise direk açıklıyım,daha önce de yazdım yine yazayım;Ayhan evli bir insan.Benim gönlüm Burakta. Ayhanda da asla ters bir durum sezmedim,adam eşiyle tatlı tatlı yanımızda konuşup bizden de selam söyledi hatta.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız aslında :)

Yazdıklarınızda Ayhanın ilgisi olma ihtmali kısmı hariç, diğerlerni göz önünde bulundurup cebe atıyorum.Ama yorumların çoğunun olumsuz gelme sebebi,adamın açıkça hamle yapmamış olması gibi geliyor bana.Yani muhalefet olmak için yazmıyorum asla yanlış anlaşılmasın belki de göremediğim bir nokta vardır.Gerçekten de şu haliyle toscana seni seviyorum dese yorumlar değişir miydi mesela?

Başınıza niye bir iş gelsin, siz böyle yazınca hödük konu sahibi gibi hissettim.
İşte bizim şirkette o kadar bariz ve de herkesle o tarz aktiviteler olmuyor.Genelde insanlar kendi iç gruplarıyla bu tarz aktivitelerde bulunuyorlar.O kadar geniş çaplı olsa herkes duyardı zaten :) Ama şu var,siz de sonuçta sevdiğiniz insanlarla yapıyorsunuz bu aktivitelrti değil mi, kafa bulduğunuz :))
Son yazdıklarınıza katılıyor olmakla birlikte, o gece eve gittğimde ilk aklıma gelen şeylerden biriydi.

Dedikodu yapılmayan olmayan şirket ben görmedim.Valla sektörümüzde ilklerden 30 küsür senelik,bayağı köklü kurumsal şirketiz ama dedikodu hep var... ortamdan uzak durayım diyorum bu sefer de persona non grata oluyorum o da ayrı konu
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim erkeklerin dedikodusu da ayrı leş cidden

heyecan verici görünüyor böyle kaçamak ufaktan flörtleşmeler falan ama adamın başka bi kadından bu kadar easy bi biçimde kezban diye bahsedip aşağılamaya kalkması çok itici geldi bana ya. bunu sizin yanınızda yapması da ayrı bi itici. en azından ne olursa olsun burada olmayan birini bu kadar gömmenizi beklemezdim diye bi tepki koysanız güzel olurdu bence. kızı sevseniz de sevmeseniz de. adam da tam erkek kezbanı gibi göründü buradan o bana aşık bu bana yürüyo herkes benden hoşlanıyo kafası. öyle olsa ible bunu farkında olup bi tarafları havada gezen adama asla cool diyemem aşırı ucuz gelir bu tavırlar bana. kadın da olsa erkek de olsa aynı ucuzlukta bu. bi de o kadar özele girip soru sorması rahatsız etti beni bence bi başbaşa kaldığınızda alkol etkisiyle takmadım da geçen aklıma geldi bunu nereden çıkardınız diye sorabilirsiniz bence. tabi çok önemsiyo günlerce kafada dolanmış gibi değil de öylesine aklına gelmiş gibi. ya ağır stalkladı merak etti öğrendi ya da kendince repulsive bi yem attı. bi de kendinden ilgilenenlere karşı sarı ışık yakması adamın net olmadığını ve aşırı egoist olduğunu ögsteriyo. hadi bi ilişki oldu siz çok mutlusunuz iyisiniz hoşsunuz adam yine etrafında dolananlara karşı sarıda her an her şeyi yapabilir gibi. güven veren bi erkek tipi değil nereden bakarsanbak elde kalıyo. bence ondan önce siz arkadaşız kankayız çekin adama nevri dönsün o ilgisizlipği görünce bi adım atma ihtiyacı hisseder belki

laubali olsadım cevap verirdim uzatırdım da uzatırdım benzetmek suç mu ? sen o kişisin diye de bişey demedim o konuya dönmüş dedim sadece o yüzden açıklamak zorunda değildiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…