-
- Konu Sahibi toscanatoscana
vazgeçtin mi peki? ya da vazgeçmeyi düşünüyormusun? düşünmüyorsan hiç umutsuzluk olmuyor mu, boşuna zaman kaybı vs gibi. tamam sevgi çok güzel ama sonuçta bi de realite var. bir noktadan sonra mantığımızı da devreye sokmalıyız. ya da etrafta başka birilerine bakıyorsun da yok mu? yoksa zaten etrafta kimseye bakamıyor musun?Şu anda durum stabil
Sevgili toscana bence sen de fark etmişsin amma yine de yazayım bu adam bir p.ç marka net
Sen bununla ciddi ilişki yaşarım, kalbimi kaptırırım dersen bence hiç hiç girme. yani adam hiç güvenilir gelmedi bana açıkçası karı kız peşinde egosunu pohpohluyor diyorsun. Bence sen boşver bu işi, bu adamların egosu kalkar sen de peşinden koşar durursun bu tip heriflerle ilişki öyle oluyor. Ne zaman ki adam baba olmak ister, yorulur, durulur 35 mi 40 mı artık yaşında evlenmek ister o sırada kiminleyse piyangoyu o kazanır. Bu tip adamlar bu şekilde evleniyo, kimin eline kalırsa ya da etrafta o sırada kim varsa ya da en uzun süre aldatılmaya rağmen kim direndiyse. Ben peşinen hayır diyorum bu adama.
Yoklamaktan ziyade seni denemişler bence. Ayhan'la birlikte denemişler hem de. Bazı çakal herifler yapar bunu sonra da arkandan muhabbetini çevirir. Bereket versin mesafeli durmuşsun evlerine gittiğinde yoksa sana da ortamlarda özlem muamelesi çekerlerdi, yüzde yüz yani. Böyle herifler beş para etmez canım kendin de farkındasın. O bir buçuk senedir beslediğin his hoşlantı merak artık her neyse yok say gitsin. Erkek milleti işte hele hele iş yerlerinde çok olur böyle tipler.
Sevgili toscana bence sen de fark etmişsin amma yine de yazayım bu adam bir p.ç marka net
Sen bununla ciddi ilişki yaşarım, kalbimi kaptırırım dersen bence hiç hiç girme. yani adam hiç güvenilir gelmedi bana açıkçası karı kız peşinde egosunu pohpohluyor diyorsun. Bence sen boşver bu işi, bu adamların egosu kalkar sen de peşinden koşar durursun bu tip heriflerle ilişki öyle oluyor. Ne zaman ki adam baba olmak ister, yorulur, durulur 35 mi 40 mı artık yaşında evlenmek ister o sırada kiminleyse piyangoyu o kazanır. Bu tip adamlar bu şekilde evleniyo, kimin eline kalırsa ya da etrafta o sırada kim varsa ya da en uzun süre aldatılmaya rağmen kim direndiyse. Ben peşinen hayır diyorum bu adama.
vazgeçtin mi peki? ya da vazgeçmeyi düşünüyormusun? düşünmüyorsan hiç umutsuzluk olmuyor mu, boşuna zaman kaybı vs gibi. tamam sevgi çok güzel ama sonuçta bi de realite var. bir noktadan sonra mantığımızı da devreye sokmalıyız. ya da etrafta başka birilerine bakıyorsun da yok mu? yoksa zaten etrafta kimseye bakamıyor musun?
biraz fazla soru oldu ama. önemli detaylar :)
geçen ki Ahmet ile Mehmet konusuna dönüşmüş
Konuyu ve güncellemeyi okudum. Bu tipler bana çok ergen gelditoscanatoscana . Benim gördüğüm eğer bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanıyorsa hiç böyle triplere girmiyor. Direkt çat diye söylüyor yüzüne; kadına açılıyor. Bir de beyimizde özgüven tavan maşallah. Kesinlikle açılırdı. Seni tartıyor da olabilir lakin bu da çok hoş bir durum değil. O kim ki seni tartıyor. Benim önceki çalıştığım yerde vardı böyle bir tip. Bana tavırları çok komik gelirdi. Bence sen daha iyilerini hakediyorsun. Gerçekten.
Güncellemeyi okudum, bir şeyler yazacaktım ama Cherry'e aynen katılıyorum. Daha önceden de bu adamdan bir yol olmayacağını söylemiştim. Böyle tiplere güvenmeyin, ciddi ilişki adamı değil bu insanlar. Ha ben de değilim iki gezer eğleniriz, cinsellik yaşarsak yaşarız güzel vakit geçireyim dersen Özlem gibi iki iş atarsın olur, gerisi gelmez. Ya Ayhan denen elemanın sende gözü var, Burak'a çıtlattı, Burak da seni deniyor ona göre Ayhan'a rapor verecek. Ya da senin ona ilgin olduğunu hissetti, yoklama çekerek kendini bi halt sanmaya çalışıyor. Kankası da muhtemelen bunun gibi olduğundan bence iki durumun da oluru yok ve sen bu elemanı unut derim naçizane tavsiye olarak (Her ne kadar tavsiyelerin pek dinlenmediğini bilsem de :) )
Başıma bir iş gelmeyecekse adamın sizinle hoşlanma şeklinde ilgilenmediğini düşünüyorum.
Biz de iş arkadaşlarımızla, müdürümüz hatta başka departmanlardan yönetici arkadaşlarımız bile dahil olmak üzere, dışarı çıkar dans eder, içki içer, yemek yer, tiyatroya gideriz. O nedenle birkaç kişilik grup olarak dansa gitmek, yemek yemek, sonrasında eve çağırmaları vs onun için çok özel şeyler olmayabilir.
Üstelik bu yaptıklarını sadece sizinle yapmıyor da olabilir. Nasıl sizin onlarla eve gittiğinizi şirkette bilen yoksa, başkalarını da eve çağırmış olabilir.
toscanatoscana sana tavsiye sanirim abla tavsiyesi. İsyerinde hickimse ama hickimse ile evine gidecek kadar samimi olma.
Cok uzun sure sadece erkeklerin calistigi bir ortamda tek bayandim. Yasim da bayagi kucuktu o zamanlar ilk is yerimdi. Acik ofis vs.. ilk zamanlar kibar olan o beylerden en az 4 tanesi bana fena halde asilmisti. Zaman gecti muhabbetler degismeye basladi. Bir erkegin nasil pis degisebilecegini tahmin bile edemezsin. Nasil pis dedikodu yapabilecegini tahmin bile edemezsin.
Bu adamla olmaz. Bosuna hayal kurma. Heycanini yen, ilgini azalt ve uzak dur. Senin icin en iyisi bu.
Ayrica sizin sirket nasil bir yer ki herkes bir dedikodu halinde..
laubali olsadım cevap verirdim uzatırdım da uzatırdım benzetmek suç mu ? sen o kişisin diye de bişey demedim o konuya dönmüş dedim sadece o yüzden açıklamak zorunda değildiniz.Cevap vermemişsiniz, ama laubaliliğinizden anladığım kadarıyla herhalde 2 erkek arasında kalan bir kadının konusu vardı bunu da yarım yamalak okuyup 2 adamı görünce direk etiketlediniz herhalde artık.hiçbir fikrim yok.
Öyle bir şey ise direk açıklıyım,daha önce de yazdım yine yazayım;Ayhan evli bir insan.Benim gönlüm Burakta. Ayhanda da asla ters bir durum sezmedim,adam eşiyle tatlı tatlı yanımızda konuşup bizden de selam söyledi hatta.