İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

cacık olmaz.boşuna heves etme.normal iş arkadaşı tepkisi. sen hoşlandığın için normal gunaydına bile seni seviyorum anlamı yukluyorsun. bırde kızla dalga geçemeler falan. koltuğum var herkes bana aşık trıbınde

Zaten çakal bir tipse sizin açılmanız doğru olmaz. Sanırım bu platonik şeysinden kurtulmanız sizin yararınıza olacak.

Samimiyet ve doğallık her zaman benim için öncelikli kavramlar olmuştur. Olabildiğince cool durmaya çalışıyorum, atlamamı bekliyorsa bile öyle olmayacağını anlasın, çok travmatik bir bitişten çıktım 3 yıl önce.3 yıldır herkese kapım kapalı, ama bu adamdan hoşlanıyorum,ben de üzülmek istemiyorum teşekkür ederim yorumunuz için :)

afedersiniz ama normal günaydına seni seviyorum anlamı yükleyecek kadar süzme değilim.
umarım 14.sayfadaki yeni gelişmeyi okuyup da yorum yapmışsınızdır.

yazdıklarınızı uzun uzun okudum. çünkü bende benzer şekilde işyerinden birinden hoşlanıyorum o da benim müdürüm konumunda biri. patron yani. ve inan sanki anlattıklarından büyük çoğunluğunu ben yaşamışım gibi okudum. çünkü benzer şeyler. ancak senin konunda şaşırdığım nokta şu ki. senin ilk başlarda hiç fırsat bulamadığın adamla 2 dk konuşma fırsatı ki. ben şuan bu durumdayım. hiçbir şekilde uzunca konuşup gözlerine bakma şansım bile yok. neyse.
ama sen anlattığına göre adamın evine bile gitmişsin. yani bu kadar yakınlaşmışsın. o kadar çok elinde imkan varmış. yani yakınlaşmak için her türlü fırsatı yakalamışsın ki. kaç kişi işyerindeki müdürünün evine girebilme şansı bulur. yani bundan sonraki sürecin okurken çok ama çok değişeceğini düşünürken. sen hala geldiğin noktada sanki birlikte karşılıklık dans eden, evine giden, birlikte alkol alan iki insan değilmişsiniz gibi anlatıyorsun. yani bu kadar yakınlaşmışken neden bu kadar uzak tutuyorsun kendini onu hiç mi hiç anlamadım. bilmem anlatabildim mi

Sevgili Rossey, değişik bir bakış açısıyla yazmışsınız teşekkür ederim. Bu açıdan bakmamıştım hiç. Bunun sebebi de, karşı taraftan bana doğrudan duygularını açan somut bir adım gelmediği için ben yakınlaşıyoruz gibi göremedim sanırım bunu.Haklısınız yakınlaşmak için elime büyük bir fırsat geçmiş olabilir, yavşasam belki bir süreliğine elde bile edebilirim ama inanın ben ciddi bir şeyler istiyorum... Duygusal bir adım bekliyorum, ben gidip çabalamak, ben ona gitmek istemiyorum. Beni denemeye kalkıştılarsa bile ulan kız edebiyle birasını içti, çerezini yedi noktasında kalsınlar istediğim için karşı koltukta gayet hanım bir şekilde oturup geyik yaptım.
Ama platonik anlamda bakınca evet beraber alkol almak,yemek yemek, evinde muhabbet etmek, partide dans etmek, belki başka aktivitelerde de yer almak bunlar aslında kendi başına birer gelişme. ama ciddi bir anlamları olacak mı olmayacak mı bunu bilmek isterdim...

ben de zaten senin doğru tavırda olduğunu düşünüyorum. senin ki tamamen sevgi ve ciddi bir ilişki olduğu için diğer türlü bir ilişkiye hem kapı açmak istemiyorsun hem de sana yaklaşmasını istiyorsun. seni çok iyi anlıyorum. ama şöyle düşün gözlerinin içine bile şöyle o konuşurken 2-3 dk bakamadığını işte ben bunu yaşadığım için senin şuan çok avantajlı olduğunu söylemek istedim. şimdi bundan sonrası senin kabiliyetine kalıyor. gayet de yakınlaşmışsınız. artık onun ilgisini çekmek ve iz bırakmak için sen biraz çaba harcamalısın.
moralini bozmak istemiyorum ama sen şunu mu demek istiyorsun bu kadar yakınlaşmanıza rağmen ondan seni özel hissettirecek hiçbir şey olmadığını mı? ben böyle anladım. umarım değildir. ama her ne olursa olsun çevremde gördüğüm örneklerden iş kadında bitiyor sanırım. çabalayan ve yılmayan kadın bir şekilde elde ediyor.

eh be kızım 1,5 yıldır bekliyorum şaka bir yana başta anlattığım mola alanında direk kendisi bana laf atıp konuşmaya başlayana kadar ben de asla gözlerine bakma fırsatım hatta şirkette görme fırsatım bile olmuyordu.Öğle vakti benle konuşan kendisi olduğu halde, akşam çıkışta fişek gibi bir iyi akşamlar demeden yanımdan geçip gitmesine çok bozulmuştum mesela, mesafe koymuştu bariz.üstelik adam bambaşka pek alakamın olmadıgı başka birimden. sen ne zamandır böylesin?en azından sık sık gördüğün müdürn gibi bir şey sanırım :)
yılbaşı eğlencesi ve de sonrası için demek istediğim şu, bu hareketler içerisinde adam bana flörtöz yaklaşmadı hiç.benimle flört vari hareketlere girmedi, karşılıklı dans ediyoruz mesela adam yüzüme gözlerime değil, yere bakıyor arada bakış atıyor,benimle hiç temas etmedi mesela. o yüzden özel bir ilgi ve alaka hissetmedim dedim.
Geçen geceki proje görüşmesi ve sonrasında da flörtöz davranmadı, hep normaldi.fakat bana kişisel sorular sormaya başlaması, iş hayatı hakkında akıl vermesi, gecenin sonunda biz seni sevdik demesi, ayhan tekrarlayalım bunu dediğinde evet diyerek tasdiklemesi... vs. bunlar özel olmasa bile onun gözünde bir önemim varmış gibi düşünmemi sağladı.
he bir de burada detay yazmayacağım ama benimle yaptıkları özel bir şeyleri paylaştılar, yani sonuçta riskli bir şeydi ben şirkette yaysam hoş olmaz mesela, ama güvenip söylediler mesela.
tüm bunlar sevgili olmasa bile belki de benimle arkadaş olmak isteyebileceği hissi uyandırdı

off son cümlen çok can yakıcı olmuş aman arkadaşlık olmasın istemem. yani seni bilemiyorum ama ben sevdiğim insanla arkadaş asla olamam.
benim de 1 yıl olmuştur. gün içinde görüyorum ama aradaki tek muhabbet günaydın, iyi akşamlar bu kadar
onun dışında seni kendimden çok daha fazla o kişiye karşı gururlu gördüm. yani ben bu kadar yakınlaşabilsem sanırım senin kadar dik duramazdım. mutlaka ilgili çok ama çok fazla belli ederdim. kaldı ki bu kadarcık iletişime rağmen hediye alıp vermeyi bile düşündüm. yapmadım ama düşündüm. hala da yapma ihtimalim var :)
ama seni çok iyi anlıyorum. o kadar zor bir süreç ki. her an koridorda karşılaşırmıyız diye tetikte olmak. gün içinde sürekli aklında taşımak ve her hareketinden bir anlam çıkarmak. çok yıpratıcı.
ama sen bir yola girmişsin. umarım herşey gönlünce olur. takipteyim konunu :)

Bazı insanlar böyledir cool ve seksi.
Ama arkadaş edinebilirler belkide "kafa" bir arkadaş olarak tanımaya çalışıyor. Aşırı çakal okuduğum kadarıyla aşırı ama. Bilirim böylelerini.
Ama bana şöyle bir his yarattı son gelişme, işte evde içmeler claplar vs bir ortama dahil oluyorsunuz ama bir av söz konusu olabilirsiniz. Aranızda bir elektriklenme bile olsa asla hemen sevişme olayına girmemenizi tavsiye ederim
Bilmiyorum o ayhanla bu konu konuşulmuş sizin Konunuz yani bence bunun farkına varmış. Tecrübeli ama av olmayın.
Merakla editleri bekliyorum

Konu sahibi öncelikle konunuzu ara ara okuyan biri olarak dikkatimi çeken ilk şey, olumsuz görüş beyan edenlere neden tepkilisiniz. Tamam olsun istiyorsunuz onu andadık da; burada millete atar yapınca olaracak birşey değil ki bu. Ayrıca adam 30 küsür yaşında beyaz yakalı yönetici diyorsun, sence anlamamışmıdır ona olan ilgini, tabiki anlamış, o daha önce ilgisini belli eden arkadaşını örnek göstererek sana bu işin hoş olmayacağını, kızın düştüğü durumu anlatarak üstelik kişiliğine bile laf söyleyerek anlatmaya çalışmış , ama sen görmek istememişsin, sence sana biraz bile ilgisi olsa bu kadar eline fırsat geçmişken senle yakınaşmak daha ilerde baş başa görüşmek için fırsar yaratmaya çalışmazmıydı? Hoşlandığı kıza , onun arkadaşının kendisinden hoşlandığını belli etmesi nedeniyle düştüğü durumu anlatırmıydı? Sana yazdıklarından anladığımı söyleyeyim, adam senin ona olan ilginin farkında, belliki o arkadaşın gibi gidip direk asılmadığın için seni taktir ediyor, ama bu işin olmayacağını sana bir arkadaş bir abi gibi yaklaşarak anlatmaya çalışmış, ama sen adamın bu tavrını bile hislerin yüzünden başka türlü anlamak istiyorsun. Yazdıklarından anladığım kadarı ile iş güç sahibi akıllı bir kadınsın ama bu kadar zaman hayranlık besleyip, umut ettiğin adamın sana senin istediğin gibi bir ilgisi olmamasını kabullenemiyorsun. Burada verdiğin fevri cevaplarda bu yüzden bence. Bence siz bu dediklerimi bir düşüşünün. Bakın önceden adamla bir samimiyetiniz yokmuş , şimdi özel hayatı hakkında haber alabileceğiniz bir çevreniz olmuş. İki gün sonra adamın hayatına giren kadınlardan haberiniz olmaya başlarsa , daha çok psikolojiniz bozulur. 1,5 sene hiç umut vermeyen bir adamı beklemek için çok uzun bir süre , size öncelikli tavsiyem önünüze bakın, sonra çok pişman olursunuz.

Ahahahha tabiki ben de arkadaş olmak istemem asla :) hani olursa da aşka dönüşecek bir arkadaşlık olsun, severken arkadaş olunmaz :)
tesekkür ederim, şöyle kısaca anlatayım sana bu gururun sebebini; geçmişte yeni mezun toy zamanlarımda girdiğim bir işyerinde bir çocuktan hoşlanmıştım, ama nasıl yüzüm kızarıyor kalbim küt küt falan.yani o da boş değildi bakıp gülümsüyordu falan.ben sinyali aldım, bayağı belli ettim hoşlandığımı..derken kaçtı benden herif bayağı ciddi davranmaya başlamıştı.ben de kendimi kapatmıştım ona.sonra nolduya oldu.bana geri yanaştı, ben de hemen bu konuyu sordum, bana dedi ki; "sen benden hoşlandığını çok fazla belli ettin, o yüzden soğudum." o gün bana ders oldu bu.o yüzden yıllar sonra yeniden platonik olmak nasip olunca bu olayın etkisiyle bu sefer cool durucam dedim, söz verdim kendime.şu an bir ilişki olmadan adam karşımda soyunsa ne yapıyorsunuz "burak bey, üşütürsünüz aman dikkat" diyecek kıvamdayım he :)
yapma sakın, hediye alma.. alacaksan da ulan bu durumda kim olsa hediye alırdı diye düşündürecek bir bahanen olsun.
karşına fırsat çıkmasını kolla, ben mesela yoktan proje yarattım ilmek ilmek.. :) tetikte olmak lazım, hayırlısı bakalım

valla kizlar sabriniza hayran kaldim.

bir adama aylar yillar boyu platonik asik olmak.. birseyler beklemek. minik adimlara sevinmek vs bana cok ilginc geliyor. hele belirli bir yas sonrasi

düsünsene sen platonik takiliyorsun ama karsindaki öküz o sirada baskasiyla tanisiyor hatta sevgili oluyor ayriliyor vs

herifler günlerini gün ederken ve sizin ruhunuz duymazken kendi hayatinizda can cekisiyorsunuz..

bir insan niye bunu kendisine yapar anlamiyorum?
hadi birini cok istiyorsaniz bu yillar süren iskence niye?
bekledikce cool felan da olmuyorsunuz.
cunki herkes kendisinden hoslanan birini hal ve hareketlerinden anlar. o enerji anlasiliyor. o enerjide oldukca cooluk felan hak getire..

Yani ben bu duruma düssem gider cay kahve teklifi ederim. Olursa olsun olmazsa olmasin diye kendimi bu durumdan azat ederdim.

Ama bu duruma düsme olasiligim da sifir.. cunki bir adamin sirf dis görünüsünden hal ve hareketlerinden bukadar anlam cikarip varsayimlar yaratip kendi kendime büyük hisler yüklemem.

Ki benden hoslanmayan ve ilgi alaka göstermeyen adamdan otomatik olarak soguyorum

Konu ve platonik asik kizlarimiz cok heyecanli cok sevimli okay ask güzel birsey ama realist olmaya bakin biraz..

doğru valla adam çok cool ve alabildiğine seksi, yalan yok :))
tavsiyenizde haklısınız, ben de zaten tensel bir şey istemiyorum. olacaksa duygusal birliktelik kapsamında tensel olsun :)
şimdi bazı yorumları görünce aklıma acaba ayhana toscana benden hoşlanıyor vs. gibi konuş mudur merak ettim? eve ilk gittiğimizde bir video izlerken dediler ki, gecen bir aradayken bişeyler izliyorduk. tvdeki falcı rolündeki oyuncu aynı sana benziyodu hahah falan senin hakkında konuştuk diye takıldılar. bir gelişme olursa editleyeceğim :)

hanımefendiciğim, öncelikle tepkim olumsuz yorum yapanlara değil;öyle olsa konu niye açayım?
damdan düşer gibi kaba saba bir üslubla yazı yazan kişilere çiçek atamam.bunlara herkes tepki verir sanıyorum ki, olumsuz da olsak kibarlığı elden bırakmamalıyız. linç, gömme vb. kültürlerle hareket etmemeliyiz.
bu arada böyle yakın olarak ilk kez ve cuma günü görüştük daha, bundan sonra nasıl davranacak emin değilim.
yazdıklarınızda haklı kısımlar var ancak ben nerede adamın bana ilgisi olmadığını kabullenememişim gösterir misiniz?
2 kişiye kaba yorumları için gerekli cevapları vermem sebebiyle kabullenememiş oluyosam varsın olayım yani, te allam

Ben de zaten sırf sen kendini öv, hemcinslerini magma tabakasına kadar göm ve de ne kadar istediğin erkeği anında elde edebilen bir kadın olduğunu hepimize göster diye açmıştım konuyu :)

"Ama bu duruma düsme olasiligim da sifir.">>>> Evren sana şunu dedi şimdi; "challenge accepted"

toscanatoscana 1,5 yil hayran oldugun adami bekledigine degecek biri oldugunu bile bilmiyorsun ...

Yahu düsünsene herif adinin biri cikti özel hayatinda kumar, esrar vs ... veya cok kötü huylari vardir bilmedigin...

Deger mi ? Akil var mantik var yani...

Platonik ask bos dur.. hoslanti anlarim.. ama o da bukadar vaktinizden calmamali

Hic gülecegim yoktu
Kendimi övme amacim yoktu.. herneyse.
Alingansiniz ... hevesiniz kiriliyordur belki böyle yorumlar gelince.

Ozaman umarim hersey istediginiz gibi gelisir ve sans sizden yana döner diyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…