- 1 Ocak 2022
- 3.751
- 13.388
-
- Konu Sahibi baharyelii
Adam o kadar caresizki evliliğinden olacak. Yardım ettiği halde sürekli yorgunum diyen bir eş var, adam saçma da olsa çareyi işten çik demekte buluyor.O da bunun yanlış olduğunun farkında ama adam romantik bir şeyler teklif ettiğinde yok yorgunum yok yol yordu yok iş yordu diyorsanız adam ve desin?????İlgi dısında beklentisi gerçekten yok. Diyor ki benim amacım seninle vakit geçirmek.Ayy kendime acilen çeki düzen vermem lazım bu uyku konusunda amam işten cık demekte bence hala haksız eşim.
26 yasına gireceğim önümüzdeki ay. Cocugum yok birkaç yıl da düşünmüyorum.22 mi? kaç yaşındasınız çoluk çocuk da yok
yengeç burcu mu eşiniz
adam da haklı ama işten falan ayrılmayın
evi olmazsa sizin işe yakına taşıyın o gidip gelsin
Önceki konumu hatırlayanlar vardır belki; ''İş görüşmesini ertelemek''. Orada küçük bir şirkette calıştıgımdan bahsetmiştim.
Yaklaşık beş yıldır burada calısıyorum. Uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum. Tırnaklarımla kazıyarak işi öğrendim. Evlenmeden önce 9-18 calısıyordum. Evlendikten sonra uzağa taşındım ama patronum sen devam et 10-17 calış dedi, yolum uzak oldugu için. Ben de kabul ettim. İş yerinde bu ayrıcalık tanınan tek kişiyim.
Sabah yolum bir buçuk saat, akşam trafik olduğu için ve de markete vs ugradıgımız için iki saati geçiyor evde olmamız. Yolun yarısını eşimle gidip geliyoruz kendi aracımızla. Beni toplu taşımada uygun bi yere bırakıp işe geçiyor. O normal calışma saatine devam ediyor, onu etkileyen hiçbir durum yok. Ben burada calıssam da calısmadam da onun düzeni aynı olacak. Maaşım iyi, cumartesi-pazar calısmıyorum, iş yerinde başımda müdür yok vs vs. Artılarını anlatabilmek için belirtiyorum.
Ancak eşimle iş yeri yüzünden hep tartısıyoruz. Konu benim yorulup erkenden uyumam. Kendisi işten cıkıp evimize yakın bir yerde işe girmem gerektiğini söylüyor. Ben de ona evimize yakın bir yerde de girsem aynı saatte evden cıkıp, aynı saatte evde olacagımı söylüyorum. Çünkü o zaman en iyi ihtimalle 9-18 calısacagım ama kendisi beni yolun yordugunu o yüzden erken uyudugumu söylüyor. Ancak öyle değil, ben yapı olarak cabuk yorulan bir insanım, yolla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sabah 07.40'da kalkıp akşam 19.30da evde olan insan tabii ki erken uyur ben mi yanılıyorum? Aşagıda ben uyuduktan sonra bana yazdıgı mesajları koyacagım. :)
55k verip motor aldım dediği kısım bana motorsiklet hediye aldı. Onu henüz bir kere sürebildim. Yorgun oldugun için süremiyorsun diyor.
Karısık oldu biraz sanırım ama umarım anlatabilmişimdir.
Konu artık öyle bi noktaya geldi ki; ya işin ya ben gibi oldu. Ben neden işimden eşim istediği için cıkayım ki?
Koca için iş bırakılmaz değiştirilmez. Kan değerlerine baktır. Vitamin ve takviye al. Bir diyetisyen ile görüş beslenme şeklin yanlış muhtemelen.Evet eşim de onu söylüyor. Vakit geçiremiyoruz, erkenden uyuyorsun ben karımla bir film bile izleyemeyecek miyim aksamları diyor.
''Me time'' cidden benim de çok önem verdiğim bir şey ki cumartesi eşim işteyken yaparım dısarı cıkıp. Ben de romantik olmayabilir miyim acaba diye düşündüm bi. Belki de uyumak daha cazip geliyor. Bilemiyorum.
dediğim gibi bir teklif sunun26 yasına gireceğim önümüzdeki ay. Cocugum yok birkaç yıl da düşünmüyorum.
Başak burcu eşim.
Ya şimdi enerjiye bir şey demem de ben tv izlemekten hoşlanmam maçı da milli maç dışında izlemem. Niye illa bir şey izlemek zorundasınız yahu başka etkinlik yok muYani aslında belli bir saatim yok genelde 22.00 gibi uyuyorum :) Dün koltukta 21.15 gibi uzanmıstım mesela.
Yemek temizlik vs birlikte yapıyoruz. Eşimin patladıgı şeyler plan yaptıgımız halde benim uyuyakalmamDün maç izleyecektik mesela ben aşırı uykuluydum buradan cıktı olay.
İlgi dısında beklentisi gerçekten yok. Diyor ki benim amacım seninle vakit geçirmek.Ayy kendime acilen çeki düzen vermem lazım bu uyku konusunda amam işten cık demekte bence hala haksız eşim.
saat 22'de uyuyan insanla hayat geçmez. adam çok haklıYani aslında belli bir saatim yok genelde 22.00 gibi uyuyorum :) Dün koltukta 21.15 gibi uzanmıstım mesela.
Yemek temizlik vs birlikte yapıyoruz. Eşimin patladıgı şeyler plan yaptıgımız halde benim uyuyakalmamDün maç izleyecektik mesela ben aşırı uykuluydum buradan cıktı olay.
adam yarın öbür gün bıcır bıcır enerjik birini bulup çatır çatır aldatırsa şaşırmamAdam o kadar caresizki evliliğinden olacak. Yardım ettiği halde sürekli yorgunum diyen bir eş var, adam saçma da olsa çareyi işten çik demekte buluyor.O da bunun yanlış olduğunun farkında ama adam romantik bir şeyler teklif ettiğinde yok yorgunum yok yol yordu yok iş yordu diyorsanız adam ve desin?????
Benim iş yerim 5 dakikalık yerde, her eve gittiğimde yorgun oluyordum çünkü oturmak dahi beni yoruyor ya dik durmak felan. İş yükü felan derken, ben eve geldiğimde uyursam gece 2-3 gibi kalkıyordum. Mal gibiydim, her an uyku modundayım ben de özellikle yemek yedikten sonra .Önceki konumu hatırlayanlar vardır belki; ''İş görüşmesini ertelemek''. Orada küçük bir şirkette calıştıgımdan bahsetmiştim.
Yaklaşık beş yıldır burada calısıyorum. Uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum. Tırnaklarımla kazıyarak işi öğrendim. Evlenmeden önce 9-18 calısıyordum. Evlendikten sonra uzağa taşındım ama patronum sen devam et 10-17 calış dedi, yolum uzak oldugu için. Ben de kabul ettim. İş yerinde bu ayrıcalık tanınan tek kişiyim.
Sabah yolum bir buçuk saat, akşam trafik olduğu için ve de markete vs ugradıgımız için iki saati geçiyor evde olmamız. Yolun yarısını eşimle gidip geliyoruz kendi aracımızla. Beni toplu taşımada uygun bi yere bırakıp işe geçiyor. O normal calışma saatine devam ediyor, onu etkileyen hiçbir durum yok. Ben burada calıssam da calısmadam da onun düzeni aynı olacak. Maaşım iyi, cumartesi-pazar calısmıyorum, iş yerinde başımda müdür yok vs vs. Artılarını anlatabilmek için belirtiyorum.
Ancak eşimle iş yeri yüzünden hep tartısıyoruz. Konu benim yorulup erkenden uyumam. Kendisi işten cıkıp evimize yakın bir yerde işe girmem gerektiğini söylüyor. Ben de ona evimize yakın bir yerde de girsem aynı saatte evden cıkıp, aynı saatte evde olacagımı söylüyorum. Çünkü o zaman en iyi ihtimalle 9-18 calısacagım ama kendisi beni yolun yordugunu o yüzden erken uyudugumu söylüyor. Ancak öyle değil, ben yapı olarak cabuk yorulan bir insanım, yolla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sabah 07.40'da kalkıp akşam 19.30da evde olan insan tabii ki erken uyur ben mi yanılıyorum? Aşagıda ben uyuduktan sonra bana yazdıgı mesajları koyacagım. :)
55k verip motor aldım dediği kısım bana motorsiklet hediye aldı. Onu henüz bir kere sürebildim. Yorgun oldugun için süremiyorsun diyor.
Karısık oldu biraz sanırım ama umarım anlatabilmişimdir.
ama benim ki oyun oynuyor diye dinlen dinlen diyor sljhfnlskıgBenim iş yerim 5 dakikalık yerde, her eve gittiğimde yorgun oluyordum çünkü oturmak dahi beni yoruyor ya dik durmak felan. İş yükü felan derken, ben eve geldiğimde uyursam gece 2-3 gibi kalkıyordum. Mal gibiydim, her an uyku modundayım ben de özellikle yemek yedikten sonra .
Şöyle ki evimizin konumu çok güzel. Bahçeli bir evde yaşıyoruz. Biraz İstanbul dısı diyeyim :) Ondan uzak kalıyorum işime zaten. Evimizin altında depo gibi bi yer var eşim oraya spor aletleri aldı. Birlikte yaparız diye. Koşu bandı, eliptik, ağırlıklar vs. O yapıyor, ben tabii pilim bitik oldugu icin yapamıyorum. Bu da bizim aramızda bi sorun mesela.