İş yerim yüzünden eşimle ters düşüyorum.

Film izleyelim demiş birlikte amuda kalkalım dememiş

Sağlıklı bir yaşam tarzi değil ama. Ne bilim, 3 sene boyunca 4-5 saatlik uykuyla gezmek sağlığıniza zarar.
Yetiyordu o zamanlar. Gençlik vardı, çocuk yoktu. sağlığım da bozulmadı o dönem, insanı kaygı ve stres hasta ediyor. tabi mecburiyetti benimki, çok uzun yıllar devam ettirebileceğim bir düzen değildi. Şimdi 7.30da uyanıyorum. 10 dakikada işe gidiyorum, akşam en geç 17.30-18.00 gibi evde oluyorum. Ama daha çok yorgunum ve bazen kızımın yanında uyuyakalıyorum ben de

E abla adam haklı

Yirmili yaşlarda bende tazmanya canavarı gibiydim. Evi hotel gibi kullanip sirf yatmaya giriyordum party, bar, içki miçki cabasi.
37 yaşındayım ve en en geç 11de pilim bitiyor. Bazen 7de oğlumun yanina kıvrılıp uyuyorum vallah. Fosur fosur hemde.
Eşimde koltukta sızıyor :)

Kaçta uyuyorsunuz?
Aslında 7.40 çok erken bir saat değil. Hatta bence geç bile :) kaçta uyuyorsunuz ki gerçekten
Yani aslında belli bir saatim yok genelde 22.00 gibi uyuyorum :) Dün koltukta 21.15 gibi uzanmıstım mesela.

Yemek temizlik vs birlikte yapıyoruz. Eşimin patladıgı şeyler plan yaptıgımız halde benim uyuyakalmam Dün maç izleyecektik mesela ben aşırı uykuluydum buradan cıktı olay.

Benim de pilim 8 civari tukenmeye basliyor, max 11de yatiyorum

Haftaici yorulmak gayet normal, bu isin sartlari da cok iyiymis. Turkiyede calisma sartlari berbat boylesini bulamazsin sakin birakma. Yakindaki isyerleri gel haftasonu calis derse ne yapacaksin?? Patron gayet anlayisli ve uyumlu 1 saat gec de gel demis, gidersin baska yere abuk bir tip cikar patron mutsuz olursun. Patronun iyi oldugu isyerine zamkla yapismak gerek. Siz de haftasonu gezersiniz. Haftaici aksam max 1 saatten toplamda 5 saat icin niye sevdigin isi birakasin??

Haftaiçi çalışan insandan ne yapmasını bekliyor ki eşiniz?
Kendisi ne yapıyor mesela? Spora gidiyor mu? Akşam arkadaşlarıyla buluşuyor mu?
Her halükarda 19.30da evde olacağım diyorsunuz. 19.30 eve gelmek için çok geç bir saat. Sabah kalkışınız fena değil ama bütün gün işle uğraşıp 19.30da eve gel yemekti bulaşıktı insan bitiyor zaten sonrasında.
Çalışma hayatı böyle bir şey. Memur düzende evinize yakın bir yerde iş bulmadığınız sürece iş değiştirmeyin.

Bende çok yorulan biriyim kendi isimdir 12 de gidip 5 de çıkıyorsan bile uykum. Geliyor uyuyorum eşim hiç sorun etmezdi bunu ama sende eşine de ben çalışınca yorulan biriyim çok istiyorsan işten çıkarım bakarsın bize

Kendisi cumartesi akşama kadar calısıyor zaten biliyor da aslında...

Evet iş yerimi değştirince her şeyin düzeleceğini düşünüyor. O asla yorulmuyor, spor geçmişi var yapı olarak bana göre cok daha dayanıklı. Kendisi gibi olmamı bekliyor ama dediğinz gibi fazla romantik.

Kuzum ben 36 yaşında ogretmenim okulum arabayla 10dk en geç 4te evde olurum ama haftaici bir faaliyete asla enerjim kalmaz. Okul yorar birde çocuklar yorar. Çoğu zaman cocuklari uyuturken bazen de max11 de ben de uyurum. Haftasonu etkinlik yaparız haftaici telefonla konuşacak bile vakit olmuyor. Ben araştırıp koenzimq10 takviyesi aldım biraz iyi geldi. Karbonhidrat kisitlamasi yaptım bu aşırı iyi geldi. İş bulmak kolay değil evi taşıyamaz misiniz.

Beni cok iyi anladıgınızı düşünüyoruuum. Yapı meselesi, işimle alakası yok kesinlikle.

Çok teşekkürler tavsiye için. Vitamin, takviye neler alabilirim acaba? Bu konuda hiçbir bilgim yok. Doktora gidip kan değerlerime göre mi baktırmam lazım?

Benim de pilim 8 civari tukenmeye basliyor, max 11de yatiyorum

Akşam 11e kadar oturduğum günler nadirdir. Firsatim olsa 9da yatağa atlarim.
Bide belki ben romantik değilimdir ama öyle her akşam eşimle "verimli" vakit geçirmek beni yoruyor.

Quantity değilde Quality time geçirmek benim için en sağlıklisi.
Ne bilim, pazar günü sirf ailemle oluyorum
Ayda bir çocuğu ablama birakip eşimle tüm günü geçiriyorum.
Bol bol seyahat ediyoruz
Bundan fazlasi benden çıkmaz. Azda kendini eylesin. Oğluma bile "me time" öğretmeye çalışıyorum.

07.40'da uyanıyorum. Uyku apnesi yok. Taşınma imkanımız var aslında ama şu an oturdugumuz eve kira vermiyoruz. İstesek taşınırız aslında, eşimin maaşı da benimki gibi ama kira vermemek büyük bir artı bizim için.

Evet kocam çok ilgili bana karşı. Onu üzmek de istemiyorum Bir şekilde çözmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…