Is yeri

Diğer iş yerimde yanıma aldıkları kızla bana aynı maaşı yazdılar bu 1. Sebep.

2. Sebep, aşcı benden yoğurt istedi bende parasını verebileceğimi gidip alabileceğini söyledim ama gitmedi çünkü ayağında uşak var. Daha sonra beni müdüre şikayet etti ve müdür kişisi bana eşşek gibi gidip alacaksın veya aldıracaksın dedi.
Suratın asık oturuyorsun burada insanları huzursuz ediyorsun dedi ki işim çok yoğun ve stresliydi yeni kızla da aynı maaşı alacağım için haliyle modum düşmüştü, maaşıma zam yapmak için 5 ay beklememi istediler.
Bunlar sizin için yeterli bir sebep mi bilmiyorum

Bence siz hiiiccc kadınla muhattap olmayın. Ve bence bir yerde hatanız var çok samimi olmussunuz is arkadaşlarınızla abi/abla kelimeleri is yerinde doğru değil yani 15 yaşında gibi isten ayrılmak falan doğru değil şımarıklık gibi geldi.Sizin işiniz olunca başkasıyla halledin bırakın bağırıp çağırsın siz sessiz kalın çıldırsın en iyi intikam sessizliktir psikolonisi alt üst olur. Zaten bir süre sonra insanlar bu kadın manyak mıdır niye bağırıyor der. İş evrak isteyecekseniz başka birimden isteyin,bir üst kisiden isteyin

Cok fazla bağırınca bende dayanmadım artık. Anlaşmazlık tabi ki olur ama bağırmak nedir?
onun terbiyesizliği işte öyle yapınca hiç ağlayıp etme sesinide yükseltme.saygılı olun bu şekilde sizi ciddiye alamıyorum kusura bakmayın deyip direkt ortamı terket veya görmezden gelmeye başla.böyle daha çok siniri bozulur.kendi kendine kudursun dursun çirkefleşirse zararı kendine olur.

Gidin isinize,kimseyle muhattap olmadan yapin isinizi cikin.
Is vermiyorlarsa oturun cay kahve icin zaman doldurun.
Bu krizde is bulmussunuz ne diye birakasiniz?

Ben bi patronlara bey diyorum maalesef. Çalıştığım yerden kişiler aradı şimdi onlar da işine devam et bırakma diyor ama ben nasıl giderim bilmiyorum. Kadının üstüne gidip o tehditleri etmek beni utandiriyor

Of kac yaşında kadının uğraştırdıgı şeye bakar mısın? Onun olgun olması gerekiyor. Her şeyi geçtim biri bana senin yüzünden işten çıkıyorum dese vicdan azabı çekerdim.
Pazartesi nasıl giderim bilmiyorum

bir manyak yüzünden iş bırakılır mı yahu
ayrıca yaşa saygıya inanmıyorum eğer terbiyesizse ben o kişi benden büyük diye hürmet etmek zorunda değilim.

Bence ustune yurumekle iyi yapmissiniz, en azindan size bulaşmanin iyi bir fikir olmadigini anlar.
Pazartesi de ise gidin ve onu hic tinlamayin.

İşe gidin ve boş kalan zamanlarda başka bir iş arayın. Boş kaldığınız zaman kulağınıza kulaklık takın yeni iş başvurularınızı yapın.
Borcunuz varmış iş bulmadan işten çıkmayın. Size iş verilmiyormuş konuyu yönetim de bu olaylardan sonra öğrenmişler. Konuyu düzeltmek sizin sorumluluğunuz değil yönetici kimse onun sorumluluğu...

Nasıl yapacağımı bilmiyorum
Çalışmaya ihtiyacınız yok mu? Çalışmak isteyip de iş bulamayan milyonlarca insan var. Ne kadar şanslısınız. Bir kendini bilmez için neden işinizden vazgeçiyorsunuz? Yaşınız mı küçük? Sabrınız mı az?

Pazartesi işe git, kendini ezdirmeyen bir kadınsın belli ki bu konuda geri adın atma.

11 yıllık tazminatı varya bide patron milleti para vermek istemez bi şekilde bu kadını gönderecekler bence siz gidip devam etmelisiniz işinize heryerde var bu tipler sabırlı olmaya çalışın

27 yaşındayım. Sabrım az kesinlikle..

Ben burada ki herkesin ve ailemin de pazartesi git demesiyle bir cesaret gitmeye karar verdim fakat patrona ne diyeceğim? Sonucta adam bekliyorum dedi ama ben gelmem dedim şimdi mesaj atmayı düşünüyorum. X bey ben geleceğim fakat sizden rica ediyorum x hanımla bir görüsme yapın ve davranışları konusunda uyarın desem nasil olur

Bence de yerinde olur

İSE GİDECEKSİN TABIKI

İş dünyası acımasızdır. Hemen şu koyverme bu tür insanlarla karşılaşarak sen de piseceksin ve onlara Papuc birakmamayi öğreneceksin. Hem patronların seni bırakmamış ne güzel işte. Elin de guclendi. Ptesi git sisine sisine yerine otur o da morarsin

Kesinlikle cok haklısınız. Yukarıda bir yorumda da yazdım o zaman patrona mesaj atıyorum x bey ben yarın gelecegim fakat x hanımı bana karşı olan davranışları konusunda uyarmanizi rica ediyorum diye olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…