• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yeri

geri döndüm ama yaşanılanlardan utanıyorum ben

Sizin utanacağınız birşey yok. Zaten herkes herşeyin farkındaymış. Ayrıca sizin geri dönmenizin sebebinide patronlarınız istediği için oldugunu anlayınca, gerekli cevabı vermiş olursunuz.

Sizin utanacağınız birşey yok. Zaten herkes herşeyin farkındaymış. Ayrıca sizin geri dönmenizin sebebinide patronlarınız istediği için oldugunu anlayınca, gerekli cevabı vermiş olursunuz.

yine aynı kadın, mali müşavir gelinlercenin fatura kesmeye alışması için o kessin sen kontrol et gönder diyor kadın dur bi şu işi yapalım diyor :))) manyak çok

Patronların bu kadar olaya rağmen hic bisey dememeleri garip. Ayrıca 1.5 aydir iş yapmıyorsun ve bu sıkışıklıkta işi sadece bir kişinin yapabilmesine rağmen ikinizede maaş veriyorlar, oda ilginç geldi. Baya zenginler sanırım..

Kadın muhtemelen işten çıkarılacagi için korkmuş ve patronlarınıza bütün işi ben yapabilirim mesaji veriyor gibi geldi. Onun tarafından bakınca malesef haksiz gelmedi, iş bulmak çok zor. Belki oda ev gecindiyiordur, çocuk okutuyordur.. Patronlar size herşeyi söylemezler, belki gerçekten o kadını çıkartıcaklar işten.

Bence siz kadıni alip karşınıza düzgünce konuşun, isleri ortaklasa yapalım diye anlatın.

Son düzenleme:
Patronların bu kadar olaya rağmen hic bisey dememeleri garip. Ayrıca 1.5 aydir iş yapmıyorsun ve bu sıkışıklıkta işi sadece bir kişinin yapabilmesine rağmen ikinizede maaş veriyorlar ilginç geldi. Baya zenginler sanırım..

Kadın muhtemelen işten çıkarılacagi için korkmuş ve patronlarınıza bütün işi ben yapabilirim mesaji veriyor gibi geldi. Onun tarafından bakınca malesef haksiz gelmedi, iş bulmak çok zor. Belki oda ev gecindiyiordur, çocuk okutuyordur.. Patronlar size herşeyi söylemezler, belki gerçekten o kadını çıkartıcaklar işten.

Bence siz kadıni alip karşınıza düzgünce konuşun, isleri ortaklasa yapalım diye anlatın.

herkes ev geçindiriyor ama bana verse bir iş birlikte yapsak ve bu tartışmalar hiç olmasa ne kadar güzel olur değil mi?
kadın yalan konuşuyor, ben sana iş veriyorum zaten diyor ama verdiği günde 1 dk mı alacak 3 fiş :)
mali müşavir diyor faturaları ver gelinlerce kessin diye kadın vermiyor.
daha ilk hafta patronla konuştum bakın oturuyorum rahatsız oluyorum diye kadınla konuşuldu ama ne fayda?
kadın direkt bağırıyor, bir önce ki gün de bana bağırdı sakin kalmayı başardım ama ertesi gün dosyaları dağıtıp bas bas bağırmaya başlayınca bende insanım çok sinirlendim

Bebeğim en yakın şahidimsin şu yaşadıklarıma :KK43: şuan ki stresimi anlatamam
aynen o kadar haklısın kı.. ınan ıcınde sınırden fırtınalar kopsa da onun gıbılere hıc takmıyormus gıbı gorunmek en etkılısı... test edıldı onaylandı :KK53:

Back
X