• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yeri

Başka yerde iş bulabileceksen bence gitme, çünkü sorun sadece çalışan değil, patronların. Aranızdaki uyuşmazlığı çozmeleri gerekirdi, kendi aranızda halledemiyorsunuz belli. Seni köşeye cekip gaz vermekle olacak iş değil, bu adamların seni orda tutmakla ilgili bı çıkarları var mutlaka. İşi bilen eleman varken seni tutuyorlar, sence de tuhaf değil mi? İyi düşün derim.

Başka yerde iş bulabileceksen bence gitme, çünkü sorun sadece çalışan değil, patronların. Aranızdaki uyuşmazlığı çozmeleri gerekirdi, kendi aranızda halledemiyorsunuz belli. Seni köşeye cekip gaz vermekle olacak iş değil, bu adamların seni orda tutmakla ilgili bı çıkarları var mutlaka. İşi bilen eleman varken seni tutuyorlar, sence de tuhaf değil mi? İyi düşün derim.

Ben daha önce de bu sektörde çalıştım işleyişi biliyorum bu yüzden beni çağırdılar zaten baska ne çıkarları olabilir bilemiyorum

Ben daha önce de bu sektörde çalıştım işleyişi biliyorum bu yüzden beni çağırdılar zaten baska ne çıkarları olabilir bilemiyorum
Anladım, huzurun olmadığı ortamda çalışmak kolay değil, mücadele ederim sinirlerim sağlam diyorsanız devam edersiniz. Anlattiginiz kavgalarin benzerleri yasanirsa-ki yaşanacak gibi-yipranirsiniz. Hakkınızda hayırlısı...

Kesinlikle cok haklısınız. Yukarıda bir yorumda da yazdım o zaman patrona mesaj atıyorum x bey ben yarın gelecegim fakat x hanımı bana karşı olan davranışları konusunda uyarmanizi rica ediyorum diye olurmu?
Bence şöyle de. Boş oturmak istemiyorum maaşımı hak etmek istiyorum ama iş verilmesi için yalvarmam gerekiyor neredeyse. Bana bu konuda destek olabilir misiniz de.
Hem de hoşlarına gider çalışkan kız fln

27 yaşındayım. Sabrım az kesinlikle..

Ben burada ki herkesin ve ailemin de pazartesi git demesiyle bir cesaret gitmeye karar verdim fakat patrona ne diyeceğim? Sonucta adam bekliyorum dedi ama ben gelmem dedim şimdi mesaj atmayı düşünüyorum. X bey ben geleceğim fakat sizden rica ediyorum x hanımla bir görüsme yapın ve davranışları konusunda uyarın desem nasil olur
Bence de , düşündüğünüzü ve profesyonel bir şekilde işinize devam etmek istediğinizi söyleyin. İş hayatı böyle malesef, 17 senedir aynı şirkette çalışıyorum, neler gördüm, neler yaşadım. Bana kötü şeyler yaşatanların hepsi gitti ama ben kaldım. Sabırlı olmak ve profesyonel düşünmek önemli eğer çalışmak istiyorsanız. Bu 17 senede çok iyi dostlar da tanıdım tabi, kazancım kat kat daha fazla ..

Bence şöyle de. Boş oturmak istemiyorum maaşımı hak etmek istiyorum ama iş verilmesi için yalvarmam gerekiyor neredeyse. Bana bu konuda destek olabilir misiniz de.
Hem de hoşlarına gider çalışkan kız fln

ben bu konuşmayı geldiğim ilk hafta yaptım, zaten öncesinde kuzenlerinin yanında çalıştığım için nasıl çalıştığımı da biliyorlar

Bence de , düşündüğünüzü ve profesyonel bir şekilde işinize devam etmek istediğinizi söyleyin. İş hayatı böyle malesef, 17 senedir aynı şirkette çalışıyorum, neler gördüm, neler yaşadım. Bana kötü şeyler yaşatanların hepsi gitti ama ben kaldım. Sabırlı olmak ve profesyonel düşünmek önemli eğer çalışmak istiyorsanız. Bu 17 senede çok iyi dostlar da tanıdım tabi, kazancım kat kat daha fazla ..

geldim bugün bakalım ne olacak

Isten çıktım patronlara durumu bildiren bir mesaj attım. Birisi dışarıdaydı konum attı yanına gittim seni salmıyorum pazartesi işe bekliyorum x hanımın amacı buydu sonunda başarmış ama pabuç bırakmayacaksın dedi gitmeyeceğimi söyledim baya ısrar etti. Diğer patronda olmaz öyle şey cikamazsin dedi ama seviye düştü artik ben devam edemem dedim.
patron elemanını tanıyor

Patronlarınız bu kadar sizden memnunken tabiki işinize geri dönün.

Back
X