- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
pazartesi işinize gidin. müdürler de kadını uyarsın kendi borusunu öttürmeye alışmış ama böyle olmaz. ofis ortamında bağırış çağırmış bu ne böyle?
İşinize gideceksiniz tabi ki. Bağırıp çağırmayacak, muhatap olmayacak, sadece işinizi yapacaksınız. İşten ayrılmak sizin zararınıza onun değil.
canım demin de belirttiğim gibi artık iş senden çıkmış patronların bu kadını alıp karşılarına ya işini düzgün yap çalışanlara düzgün davran ya da kapı orada demeleri lazım. tuhaf falan olmaz git sen işine. utanacak bir şeyin yok dinsizin hakkından imansız gelir az bile yapmışsınBen kendi adıma çok utanıyorum ama 1.5 aydır iş vermeyisine dünden beri de bagirmalarina sakin kalmaya çalıştım o dosyaları masadan atması benim son noktam oldu. Ergen gibi çıkıyorum işten deyip pazartesi gitmekte tuhaf olmaz mı?
Tahminimce kadın sen işi öğrenince kendisinin işten çıkarılacağını biliyodur. O yüzden işi iyice öğrenmemen için elinden geleni yapıyodur. Emin ol onun huyunu oradaki herkes biliyodur. Sende bu kadar ısrar etmeleri o yüzden. Sen işi öğrenince ona yol verecekler bu kesin. Böyle biriyle çalışmayı da zaten kimse istemez. Onu çoktan gözden çıkarmışlar.
Sen konuş eğer işi öğrenince onu çıkaracaklarsa devam edersin. Gerekirse zorla elinden iş al senle aşık atamayacağını anlasın. Sen ondan daha beter ol bişe yapamasın. Deli deliyi görünce çomağını saklar misaliDaha önce benzeri benimde başıma geldi. Ama bağırma kavga vs olmadı sadece işin önemli yerlerini öğretmediler ve sorduğumdada bi cevap vermiyolardı. Ama benim patron arıza olduğu için değmez diyip çıktım işten.
Eline diline sağlıkAslında bildiğim kadarıyla işten çıkarmayacaklar, çıkarılacak olsa bana sabret işi öğren onu çıkartacağız derlerdi. Herkes şikayetçi kadından bir görseniz, herkesin ekmeğiyle oynuyor.
Ben kendi adımaçok utanıyorumsaygısız terbiyesiz dedim ama kadına sen göreceksin odetecegim demek nedir? Gözüm döndü bir an
Aslında bildiğim kadarıyla işten çıkarmayacaklar, çıkarılacak olsa bana sabret işi öğren onu çıkartacağız derlerdi. Herkes şikayetçi kadından bir görseniz, herkesin ekmeğiyle oynuyor.
Ben kendi adımaçok utanıyorumsaygısız terbiyesiz dedim ama kadına sen göreceksin odetecegim demek nedir? Gözüm döndü bir an
Gidin ve x abinize patronların sizi bırakmadığını bu deli kadının yanında anlatın ki neyin ne olduğunu anlasın...
Neden gitmeyeceksiniz gidin. 15/16 yaşındamıyız ki çocukça düşüncelerimiz olsun.
Siz gidince anlar zaten patronların sizi bırakmadığını...
Sen az bile demişsin hak etmiş o cadı boşver biraz korkar hem bişe olmaz. Ben olsam bide tokat atardım okkalı öyle giderdim rezil olurdu. Şimdi önemli olan iş meselesi. Bi kaç ay işsiz kalamayacak gibiysen dayanabilirsen git verilen iş kadar çalışırsın o zaman içerisindede iş ararsın. Bulunca çıkarsın. İş bulana kadar idare ederim diyebiliyosanda gitme yıpratma kendini. İyi bi iş bulana kadar beklersin.
Işe dönün ve o kadina gününü gösterin
Patronlarda garip.
Ha bire sana gaz vereceklerine, bir kere esaslı bir şekilde kadını uyarsalar, olmadı, isten cikaracagiz deseler, sorun kalmaz zaten.
Utanmak çok değerli bı duygudur. Böyle bi kadın için bu kadar değerli duygunuzu harcamayın.Bahsettiğimiz kadın 47 yaşında benden daha olgun düşünmesi gerekirken utanan taraf ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?