Is yeri

Valla sizi zıvanadan çıkarmış. Her insanın bir sabrı var. Yapacak bir şey yok. Haketmiş. İyi yapmışsınız. Yöneticiler sizden yana olduğuna göre devam edin işinize. Bu tipler her yerde. Görmezden gelin. Bir zahmet özür dilesin.

Kadın maaşının yükseltilmesini istiyor fakat yukseltmiyorlar. 11 yıldır çalıştığı icinde iyi tazminat alır.
Kadın bana 1.5 aydır 1 dk da işleyeceğim 3 fis veriyor gun de ve diyor ki ben sana iş verdim veya ayak işlerine kullanmaya çalışıyor

Is yerinde huzur yokken verim bekleyecek kadar da zekasızlar.
Ikili oynuyorlar bencede.
Ona da muhtemelen idare et, daha genç falan diyorlardır.
Ben de kimse ile.bu kadar yüz göz olunmaması taraftariyim. Her seferinde iş verdin vermedin kavgası yapılmaz.
Is tanımı bellidir, iş Bölümü bir kere yapılır, ona da uyulur olur biter.
Kocaman kocaman insanlar başkalarının ağzına sakız olmaya gerek yok

İşine dön tabiki. İyi bir iş bulana kdrda çalış. Ama anlamadıgım patronları seni tutuyoken, ve herkez ondan şikayetçi iken neden onu uyarmıyorlar. Keşke bunu dillendirseydiniz.

Bu hiç aklıma gelmedi gelseydi söylerdim. Kadın ruh hastası. Biri bana senin yüzünden işten çıkıyorum dese vicdan azabı çekerdim

Bende bunu istiyorum. Bir işi 2 kişi yapmaz, benim bölümümdür ve ben ondan sorumluyumdur hatasıyla başarısıyla ama kadın diyor ki herkes her işi yapar e sen bana vermiyorsun napayim kafana vura vura mı alayım?

Benim de hic sevmediğim bir kiz var. Entrikali hayatı, dar bakis acisi, cahil cühela fikirleri ve her an konusmasi cidden beni yoruyordu. Bir gün o da benimle kavga etmek istedi. Sesini yukseltti falan (aslinda beni sevmediginden degil ama daha sesini yukseltmeden önve dusunme olgunluguna sahip degil,malesef cogu insan gibi) ben de sustum ve kulakligimi taktim,isime baktim.
Zaten konusmak istemiyordum bana da firsat oldu. O gunden beri - belki de 5 aydir- kurdugum cumle sayisi 5i gecmez. Ne diyeceksem sistemden yazip diyorum,bana isle ilgili birsey soylemesine izin vermiyorum, lutfen yazar misin?ilgilenecegim" diyorum.
Ve bu kiz benim yan masamda
Size de tavsiye ederim. Muhabbet kurmayin- birsey diyecekseniz ofiste neyi kullaniyorsanoz mail-skype vs oradan konusun. Hatta gereken durumlarda patronu ss'e ekleyin, o da bilsin :)
Inanin kavga etmekten daha guzel bir yontem.

Turkiye'deki insanların sorunu bu. Ne is yaptıkları onemsiz. Herkes bir laf sokma pesinde. Genel olarak hayatlarindaki mutsuzluk, tatminsizlik ruh hallerine yansıyor. Yapacağın sey cevap vermemek. Kisa donemde degil ama uzun donemde isine yarar bu yontem.

Bir gün gelecek, Türkiye'ye tatil için bile ayak basmayacagim.

Güzel cevaplar vermişsiniz. Neden utandığınızı anlamadım. Terbiyesizlik yapan o, yaşın önemi yok.

Aynnen. Madem bu kadar belli kadının ne olduğu patronlarda iş yok o zaman

Ay çok güzel bir yöntem. Mutlaka kullanırım

Patronların ısrarla seni istemiş tabikide pazartesi bi güzel gidip yerine kurulacaksın ve o kadına fırsat vermeyeceksin. Bağırarak değil bu sefer başka yollarla uyuz et o gitsin

Hey gidi iş hayatı.

Siz gelince kendi pabucu dama atılacak sanıp size bilenmiş.
Ilk çalıştığım yerde de vardı bunun gibi biri.
Çok iyi tanırım bu tipleri.
Hep Başkalarıyla yarışır uzamaz da kısalmazlar da.
Bilmedikleri için yetersiz hissettikleri için iş öğretmekten çekinirler.
Öğrenmeyin isterler.
Öğrenirseniz işinden olacağını düşünürler.
Çünkü yetersiz kişilerdir.
YETERSİZ.

Bende bu ters biri Yüzünden ilk işimden ayrılmıştım.

Allahtan patronlar iyiymiş.
Bence normal davran işe git
Ve sadece işine odaklan.
Bu devirde takma böyle kişileri.

Böylebbir insana pabuç bırakmayın lütfen. Öfkeyle kalkan zararla oturur.

inşallah işten çıkmazsın.patronlar senden yanaymış ve işe ihtiyacın varmış.saygısızlık yapmadan delirt kadını.

Maalesef böyle kurumsal bir is yeri değil. Patronlarimizla aramizda bir cam var ve mailleri yok. Allah size de sabır versin dediğim gibi bende dün sesimi çıkarmadım hatta odadan çıktım ama bugün bas bas bağırdı

Işlerden genelde siz ayrılıyorsanız sorunun sizde olduğunu düşünüyorum.Ayrica paraya ihtiyacınız olsa her işten bu kadar kolay ayrılamazsınız.Bizi işyerin de pamuklara sarmıyorlar ama herkes bir şekilde çalışıyor mecbur olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…