• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş teklifi geldi ama yapabilecekmiyim?

Ne güldum ya canim bak is icine girerek ogrenlir simdiden kaygiya dusersem zaten yapamazsin ben cok unutkan biriyim isimin iknci gunu oyle bir ogrenmisimki fiyatlari uzerinde yazmadigi halde ki milyarlik satis yaptm dusun ya bunlari her isin zorlugu zaten var sende az cok zaten biliyorsn bu sektore girmissin esinle aynı saatlere gelince bi saat ki saat gec ckarsin uymazsa calismazsn nasi bi is ariyosn anlamadmki is bu hangisi kolay hangisini ogrenemedin eger ihtiyacin varsa yapamam dedigin islerde bile calisiyorsun ben mesela matematigm 0 suan kasada duruyorm :-)

Ne güldum ya canim bak is icine girerek ogrenlir simdiden kaygiya dusersem zaten yapamazsin ben cok unutkan biriyim isimin iknci gunu oyle bir ogrenmisimki fiyatlari uzerinde yazmadigi halde ki milyarlik satis yaptm dusun ya bunlari her isin zorlugu zaten var sende az cok zaten biliyorsn bu sektore girmissin esinle aynı saatlere gelince bi saat ki saat gec ckarsin uymazsa calismazsn nasi bi is ariyosn anlamadmki is bu hangisi kolay hangisini ogrenemedin eger ihtiyacin varsa yapamam dedigin islerde bile calisiyorsun ben mesela matematigm 0 suan kasada duruyorm :-)

canım kasa nasıl yaa zormu herzaman merak etmişimdir kasiyerlere bakar dururm ..matematiğim sıfır asla hesap yapamam kafadan 1 saatte...hiç karışıklı olmuyomu yaa..en korkutuğum kasiyerlikte kredi kartları..ben hiç anlamam öle şeylerden yaa

canım kasa nasıl yaa zormu herzaman merak etmişimdir kasiyerlere bakar dururm ..matematiğim sıfır asla hesap yapamam kafadan 1 saatte...hiç karışıklı olmuyomu yaa..en korkutuğum kasiyerlikte kredi kartları..ben hiç anlamam öle şeylerden yaa

Valla kafamdan bile hesap yapamam ben cok degisik programlar kullaniyorlar açık çikaririm hangi karta kaç taksit yapilir hangi makinaya sokulcak bilem yapamam diyordum iskontosu ne tutari indirimli fiyatlari tek tek yaziliyor pcye zor.ama oğrenirsen degil tabi en korktuğum şeydi ama ogrendim cok sukur bunun tek yoluda pratik yapmak...

bence hiç kaçırma kalbini de ikileme canım
yanlış hatırlamıyosam bi iş istiyodun aslında
git bi görüş bakalım inşallah uygun şartlarda olur ve seversin işini
hem zamanla öğrenirsin emin ol fiyatlarını bile su gibi ezberlemiş olursun
hem herkes annesinin karnında öğrenmiyo ki kendine güven
pazartesi günü dimdik ve büyük bi inançla git iş görüşmene
şimdiden başarılar

17 yasindayken gaxete ilaniyla bir is buldum liseden yeni mezun oss girememistim cunku vatandasi oldugum ulkeden atilmistim tr babamlar gayrimenkul sahibiler diye neyse asgeri ucretin yari fiyatina basladim sugortasiz bir sigorta genel mudurlugunde taseron olarak tam 5 sene calistim ailemin durumy cok iyiken ama bende evde oturmak istiyorum gun gun gexmek sabah kadin programi ixlemek vs derken simdiki is yerimdede 2.5 senedir calisiyorum bu defa meslegim daha dusuk idi ilerleme sansim yoktu biseyler oldu ben bi bolumun basina getirildim bir hafta oldu hala lise mezunuyum aciktan okuyamadim kaldi hala bazen evde dursam diyorum uyku cok tatli geliyor ama gidiyorum 2.5 sene zam almadim hakaretler kucuk gormeler bagirmalar kac kere aglamalar 5 dk wc molalarinda aksam oldugubu hayal etmslerle gecirdim simdi daha rahatim isi ogrenmeye calisiyorum biliyorumki ogrenicem elimi kolumu sallaya sallaya yapicam ama dayanmak gerek 25 yasindayim 7 yasindan beri surekli hayat mucadalesi :D

Kaderim nolcak senin bu halin merak ediyorum ben vallahi :26:
Bir işe girseydin köşeye para atıp kurardınız kendi düzeninizi.:44:
Ama eşin de yanaşmıyor gibi :44:
Kredi çekip ufacık da olsa bir ev alabilirdiniz değil mi ...
Eşin ev konusunda istikrarlı değil bir öyle bir böyle :19:
Sende iş konusunda öylesin.Baya nazlısın canım.
Bak bu işin maaşından haberin yoktu başlarda değil mi.
Daha en baştan öyle olursa olmaz böyle olursa olmaz demeye başlamışsın.:31:
Oysa çalışmaya kesin istekli olan hevesli olan birinin lafları bunlar olamaz değil mi ama.
Aman ne olursa olsun gireceğim demelisin.
Eşinle aynı saaetlerde çıkman mümkün olmayabilir zaten.
Bu işin saatleri çok kötüymüş .Parası da azmış.Değmez bu sıkıntıya.
Kabul etmemen isabet olmuş.
Ama şu kuaförlük işini iyi düşün derim ben.

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Valla kafamdan bile hesap yapamam ben cok degisik programlar kullaniyorlar açık çikaririm hangi karta kaç taksit yapilir hangi makinaya sokulcak bilem yapamam diyordum iskontosu ne tutari indirimli fiyatlari tek tek yaziliyor pcye zor.ama oğrenirsen degil tabi en korktuğum şeydi ama ogrendim cok sukur bunun tek yoluda pratik yapmak...

kasiyerliği öğrenmek isterdim...kasiyer eğitimi falanmı alıyosunuz hiçbişe bilmeyeni kasaya oturtmazlar heralde

17 yasindayken gaxete ilaniyla bir is buldum liseden yeni mezun oss girememistim cunku vatandasi oldugum ulkeden atilmistim tr babamlar gayrimenkul sahibiler diye neyse asgeri ucretin yari fiyatina basladim sugortasiz bir sigorta genel mudurlugunde taseron olarak tam 5 sene calistim ailemin durumy cok iyiken ama bende evde oturmak istiyorum gun gun gexmek sabah kadin programi ixlemek vs derken simdiki is yerimdede 2.5 senedir calisiyorum bu defa meslegim daha dusuk idi ilerleme sansim yoktu biseyler oldu ben bi bolumun basina getirildim bir hafta oldu hala lise mezunuyum aciktan okuyamadim kaldi hala bazen evde dursam diyorum uyku cok tatli geliyor ama gidiyorum 2.5 sene zam almadim hakaretler kucuk gormeler bagirmalar kac kere aglamalar 5 dk wc molalarinda aksam oldugubu hayal etmslerle gecirdim simdi daha rahatim isi ogrenmeye calisiyorum biliyorumki ogrenicem elimi kolumu sallaya sallaya yapicam ama dayanmak gerek 25 yasindayim 7 yasindan beri surekli hayat mucadalesi :D

canım vallahi helal olsun..negüzel dayanmışsın..hakaretlere küçük görmelere bağırmalara....keşke bende senin gibi olsam...ben çok hassasım o şartlarda yapamam heralde...oyüzden çok inceliyorum gireceğim işi...fazllada incelemek iyi değil ama ....dayanmak gerek evet dayanmadan bişey olmuyo aslında

Kaderim nolcak senin bu halin merak ediyorum ben vallahi :26:
Bir işe girseydin köşeye para atıp kurardınız kendi düzeninizi.:44:
Ama eşin de yanaşmıyor gibi :44:
Kredi çekip ufacık da olsa bir ev alabilirdiniz değil mi ...
Eşin ev konusunda istikrarlı değil bir öyle bir böyle :19:
Sende iş konusunda öylesin.Baya nazlısın canım.
Bak bu işin maaşından haberin yoktu başlarda değil mi.
Daha en baştan öyle olursa olmaz böyle olursa olmaz demeye başlamışsın.:31:
Oysa çalışmaya kesin istekli olan hevesli olan birinin lafları bunlar olamaz değil mi ama.
Aman ne olursa olsun gireceğim demelisin.
Eşinle aynı saaetlerde çıkman mümkün olmayabilir zaten.
Bu işin saatleri çok kötüymüş .Parası da azmış.Değmez bu sıkıntıya.
Kabul etmemen isabet olmuş.
Ama şu kuaförlük işini iyi düşün derim ben.

canım bende bilmiyom nolcak....malesef çok nazlıyım iş konusunda..daha önce çalışmamanın verdiği tecrübesizlikten kaynaklanıyoor bu..şuanda ablamın düğün işleri var..herşeyle ben ilgilenniyorum buara işe giremicem mallesef....düğün geçsin ilk işim hemen başlamak olucak bir işe.....bu iş çoktan geçti canım...kuaförlük de iyide işte çok yyol almam gerek..benimse seneye kadar iyi bir birikim yapmam gerek

bence hiç kaçırma kalbini de ikileme canım
yanlış hatırlamıyosam bi iş istiyodun aslında
git bi görüş bakalım inşallah uygun şartlarda olur ve seversin işini
hem zamanla öğrenirsin emin ol fiyatlarını bile su gibi ezberlemiş olursun
hem herkes annesinin karnında öğrenmiyo ki kendine güven
pazartesi günü dimdik ve büyük bi inançla git iş görüşmene
şimdiden başarılar

yok canım bitti bu iş ..başka işlere bakıcam ablamın düğün işleri bitince

Back