İş konusunda kendime güvensizliğim ve isteksizliğim

Canım hayat memat meselesi değil, taş tasimiyorsun. Çalışmak istemezssen tamam da, bu yaptığın sence de biraz mizmizliga girmiyor mu.

Işinden insan çoğu zaman sıkılır bunalir çalışmak istemez ama zorundadır zaten bu yüzden maaş ödeniyor sana...adamlar da temel bilgiyi vermiş kendini gelistir demiş. Is mi yapsın seni mi egitsin. Silkelen ve işine dört elle saril bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıca yapanlar senden daha üstün değil altı üstü onlar da insan (annem gibi konuştum he)

Ayrıca yapanlar senden daha üstün değil altı üstü onlar da insan (annem gibi konuştum he)

Haklısın evet bazen mızmızlanıyorum ama safça kendime güvenmek de istemiyorum. Bazı durumlar da şikayet etmeme neden oluyor(çalışma şartlarım).

Programi baska yerde ogrneme imkaniniz yok mu int. Den falan? Evde pratik yapin sunum yapiyormus gibi. En azindan ilk gun daha az heyecanli olursunuz? Calisma hayati gercekten cok zor. Ve kimse birsey gostermiyor herkes cok kiskanc fesat. Kendilerinden daha iyi olurlar diye nasil bi bencillikse. Allah kolaylik versin canim.

malesef çok araştırdım ama yok işi bırakmak istiyorum ama kaçtı gitti desinler istemiyorum

malesef çok araştırdım ama yok işi bırakmak istiyorum ama kaçtı gitti desinler istemiyorum
Bu isi cok iyi yapacak duruma gelince, seni tatmin ve mutlu edecekse, diren ve kal. Ama ogrensemde ben bu isi yapmaktan mutlu olamam diyorsan zaten kalmanin anlami yok bence. Insan sevdigi isi yapmali. Isi ogrenmek istiyorsan malesef biraz umursaman olup herseyi soracaksin ogrenene kadar. Baskalarini rahatsiz ederim falan diye dusunmeden ogrenmek icin soracaksin herseyi. Baska turlu olmuyor malesef. Yine de cok zorda kalirsan, baska bi yerden teklif aldim der cikarsin. Ama kalip basarmani dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…