- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
Ayrıca bitti diyip kalkılması da fevri olmuş. Çok soğutursunuz kendinizden. Birbirinizin kıymetini bilin. Onun soğukluğundan hoşlanmıyorsan sıcakkanlı davranacak insanlar da dünya üzerinde mevcut. Çok acele etme derimBen bunu dedikten sonra bitti artık deyip kalktım ama yarım saat konuştu ikna etti. Hemen üste çıkıyor sen ayrılık lafı ederken iyiydi ama ben söyleyince mi kötü oldu diye. Sevdiğinden eminim ama nasıl davranacağını bilemiyor gibi biraz, ilk uzun süreli ilişkisi benmişim. Cidden bu konuyu düşünmem gerekiyor sanırım
GÜVENME 8 sene bırlıkte olduğum kişi bana evlenelım dıye yalvardı en son tamam dedım 24 yaşındayım suan tamam dedım 1 hafta sonra senın saçın kısa annem uzun saçlı gelin ister dıyıp benı terk ettı bahane korktuğu için kaçtı erkeklere güven olmaz allah belalarını versın
Başkası var ama henüz ikna edememiş kızı.Merhaba, bir buçuk senedir biriyle sevgiliyim. Ben onun anne babasıyla tanıştım, o da benim annemle tanıştı fakat babamla tanışmak istemediğini, çekindiğini söyledi. 3-4 ay önceye kadar ben evlenmek istiyorum şunu şöyle yaparız bunu böyle diyerek en az 2 sene sonra evlenmek istediğini dile getiriyordu. (ya da beni kandırıyordu) ben istemediğimi söylüyordum.
Birkaç ay önce artık bana da mantıklı geldiğini açıkladım. Bundan sonra ilk zamanlarda hadi plan yapalım, sen eşya almaya başla ben para biriktireyim demeye başladı. Şuan ise o süreyi 3-4 seneye çıkardığını, şimdiki işini devam mı ettirmeli yoksa başka sektöre mi geçmeli bilemediğini, geçim sıkıntısını düşündüğünü söyledi.
Bir de ara sıra çok saçma konulardan tartışıyorduk, sürekli bunu bahane ediyor. Sevgiliyken böyleysek evliyken nasıl oluruz diyor.
En ağırıma giden ise; geçen gün şakayla karışık bana ne zaman evlenme teklifi edeceksin diye sordum, amaaan iki seneye kim öle kim kala, belki ayrılırız dedi gözümün içine bakarak. Sonrasında özür diledi, sen bir kere ayrıliktan bahsetmiştin ona taş attım
dedi fakat ben bunu unutamıyorum.
Neden böyle olmuş olabilir? Gerçekten geçim sıkıntısıni mi düşünüyor yoksa evlenmek istemiyor mu sizce?
Telefonu hep ortadadır, sosyal medya pek kullanmaz, iş arkadaşlarini tanırım ve evden işe işten eve gider ama insanoğlu tabi, yoksa ben bu konuda güveniyorumBaşkası var ama henüz ikna edememiş kızı.
Onu ikna edince sizi terkedecek
Bu kadar kıvırması, belki ayrılırız demesi bundan bence.Telefonu hep ortadadır, sosyal medya pek kullanmaz, iş arkadaşlarini tanırım ve evden işe işten eve gider ama insanoğlu tabi, yoksa ben bu konuda güveniyorum
Ay bu benim eşim. Evlilik yolunda adım atmaya başlayınca çok korkmuştu. Tabi eşim tuhaf bir psikolojiye girip evlenince zincirlere vurulup sosyal hayatının biteceğini düşündü. Evlendiğimizin ilk ayları depresyona girer gibiydi, ben yaşlandım artık deyip duruyorduSonra baktı korktuğu gibi değil düzeldi her şey.
Yalnız belli olmaz belki ayrılırız demesi bana bunu kafasında düşündüğünü düşündürttü. Sanki ilerde yan çizecek gibi.
Böyle yapacağım, ilişkimiz şuan bu konu dışında normal seyrinde ilerliyor zaten ama ilk baştaki gibi sürekli evlenelim, aynı evde yaşasak ne güzel olur vs gibi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum. fazla hevesliydi sanırım ilk uzun ilişkisi olduğumdan23 hayatı yeni yeni algılamaya başladığın bi yaş. O yaşlarda bana da evlilik sevimli gelirdi ya ne olabilir ki falan derdim sonra bi baktım kazın ayağı öyle değil :) bana normal geldi o açıdan 4 sene sonra demesi. ama sizinle mi evlenir 4 sene sonra bilemem o zamanında isteği kadar sizi iknaya çalışsın sizin bu evlilik meraklısı tavrınız iter onu. peki erteleyelim bence de çok erken deyip bi süreliğine en azından kapatın konuyu ve gözlemleyin. eğer ilişkiniz normale dönmezse de bitirin derim. ve 22 yaşındasınız daha nolur evlenmeyin :)
Hormonlar :) Kim istemez sevgilisiyle aynı evde yaşamayı ama ülkemizde bu evlenince olan bi şey genellikle malum. Hevesine kanmayın inanın 22 23 yaşında üstlenilecek sorumluluk değil evlilik. Yapan vardır ama ne kadar sağlıklı oluyor o evlilikler tartışılır. Bırakın bi hevesle değil de herşey rayına oturunca olsunBöyle yapacağım, ilişkimiz şuan bu konu dışında normal seyrinde ilerliyor zaten ama ilk baştaki gibi sürekli evlenelim, aynı evde yaşasak ne güzel olur vs gibi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum. fazla hevesliydi sanırım ilk uzun ilişkisi olduğumdan
Bu adam sizi sevmiyor.. sevse arkanızda dururdu ve sözünün eri olurdu.. bence güvenilmez birisi!!!Merhaba, bir buçuk senedir biriyle sevgiliyim. Ben onun anne babasıyla tanıştım, o da benim annemle tanıştı fakat babamla tanışmak istemediğini, çekindiğini söyledi. 3-4 ay önceye kadar ben evlenmek istiyorum şunu şöyle yaparız bunu böyle diyerek en az 2 sene sonra evlenmek istediğini dile getiriyordu. (ya da beni kandırıyordu) ben istemediğimi söylüyordum.
Birkaç ay önce artık bana da mantıklı geldiğini açıkladım. Bundan sonra ilk zamanlarda hadi plan yapalım, sen eşya almaya başla ben para biriktireyim demeye başladı. Şuan ise o süreyi 3-4 seneye çıkardığını, şimdiki işini devam mı ettirmeli yoksa başka sektöre mi geçmeli bilemediğini, geçim sıkıntısını düşündüğünü söyledi.
Bir de ara sıra çok saçma konulardan tartışıyorduk, sürekli bunu bahane ediyor. Sevgiliyken böyleysek evliyken nasıl oluruz diyor.
En ağırıma giden ise; geçen gün şakayla karışık bana ne zaman evlenme teklifi edeceksin diye sordum, amaaan iki seneye kim öle kim kala, belki ayrılırız dedi gözümün içine bakarak. Sonrasında özür diledi, sen bir kere ayrıliktan bahsetmiştin ona taş attım
dedi fakat ben bunu unutamıyorum.
Neden böyle olmuş olabilir? Gerçekten geçim sıkıntısıni mi düşünüyor yoksa evlenmek istemiyor mu sizce?
Saçlarım belimde canım ısın komık tarafıda bu Zatenşaka mı :))) çıtçıt alıp taksaydınız ne bahane bulacaktı acaba
Saçlarım belimde canım ısın komık tarafıda bu Zatenyanı uzun saclı bırıyım popodan element atarken desteklı atamadı aşşalık