İş Ciddiye Binince Evlilikten Korkan Erkek

Ayrıca bitti diyip kalkılması da fevri olmuş. Çok soğutursunuz kendinizden. Birbirinizin kıymetini bilin. Onun soğukluğundan hoşlanmıyorsan sıcakkanlı davranacak insanlar da dünya üzerinde mevcut. Çok acele etme derim

Evliligin dugun yapmanin vs masrafindan korkuyor bence. Para biriktireyim falan dedigine gore

Bu hayat koşullarında 23 yaşın bir erkeğin evlilik sorumluluğunu alması için çok erken bir yaş olduğunu düşünüyorum. Zorlamayın, sorumluluk bilincine ulaşmadan sizle evlenmesindense emin olun daha sonra evlenmeniz ya da hiç evlenmemeniz ikiniz için de daha sağlıklı olacaktır. Daha çok gençsiniz.

o ne ya. öyle şaka mı olur

bi de bana ne zaman evlenme teklif edeceksin deme arkadaşım ya.

teklif etmek isteyen ediyor. ben bi sevgilimin edeceğini anlamıştım. etmesin diye neler diller döktüm öncesinde. baya belli ettim yani. büyümüş hissetmiyorum sorumluluk istemiyorum ailemle yaşamaktan memnunum henüz işim yok iş olmadan adım atılmaz vs vs neler. adam ona rağmen etmişti ve sinirlenmiştim hatta teklif etti diye beni reddetmek zorunda bıraktırdı çünkü.

sözün özü adam istemiyor evlenmek. erkek naza çekiyorsa kadın kaçmalı şahsi fikrim.

Erkek arkadasinizin evlilige gozu yok.

Hem yaş olarak genc denmis, evet erkek icin 23 yaş olgun bir yaş degildir belki ama, o yaşta evlenip evin sorumlulugunu alan bir kac tanidigim war.

Olgunluk yasta degil baştadir. Gelelim diger konuya ne işle meşkul ? Sabit bir işi yoksa, devlet memuru vs. Yada bir birikimi yoksa, zor evlenmek gozu yemez.

Biraz daha bekleyin bakalim. Kafasindaki taşlari otururtsun belliki karisikligi war.
Sizden emin olmak gibi, birinin sorumlulugunu almak gibi, parasal anlamda önüne bakmak gibi..

GÜVENME 8 sene bırlıkte olduğum kişi bana evlenelım dıye yalvardı en son tamam dedım 24 yaşındayım suan tamam dedım 1 hafta sonra senın saçın kısa annem uzun saçlı gelin ister dıyıp benı terk ettı bahane korktuğu için kaçtı erkeklere güven olmaz allah belalarını versın

şaka mı :))) çıtçıt alıp taksaydınız ne bahane bulacaktı acaba

Başkası var ama henüz ikna edememiş kızı.
Onu ikna edince sizi terkedecek

Ay bu benim eşim. Evlilik yolunda adım atmaya başlayınca çok korkmuştu. Tabi eşim tuhaf bir psikolojiye girip evlenince zincirlere vurulup sosyal hayatının biteceğini düşündü. Evlendiğimizin ilk ayları depresyona girer gibiydi, ben yaşlandım artık deyip duruyordu Sonra baktı korktuğu gibi değil düzeldi her şey.
Yalnız belli olmaz belki ayrılırız demesi bana bunu kafasında düşündüğünü düşündürttü. Sanki ilerde yan çizecek gibi.

Ya evlenmek istemeyen adamlari sutlayin gitsin.Gene senin yasin genc 40 a kadar bekleyip annelik trenini kaciranlar var.Cok uzucu bence.

Bu adamla zamanini oldurme.

Telefonu hep ortadadır, sosyal medya pek kullanmaz, iş arkadaşlarini tanırım ve evden işe işten eve gider ama insanoğlu tabi, yoksa ben bu konuda güveniyorum
Bu kadar kıvırması, belki ayrılırız demesi bundan bence.
Elbette henüz bir belirti yok. Çünkü karşılık alamamış henüz.
Böyle tipler bir bakmışsınız aniden bir kız bulup evleniveriyor. Halbuki geçmiş daha uzunmuş.

Yarın buluşacağız, açıkça söyleyeyim mi ben pek içimde tutamam da böyle şeyleri, ne diyebilirim sizce?

23 hayatı yeni yeni algılamaya başladığın bi yaş. O yaşlarda bana da evlilik sevimli gelirdi ya ne olabilir ki falan derdim sonra bi baktım kazın ayağı öyle değil :) bana normal geldi o açıdan 4 sene sonra demesi. ama sizinle mi evlenir 4 sene sonra bilemem o zamanında isteği kadar sizi iknaya çalışsın sizin bu evlilik meraklısı tavrınız iter onu. peki erteleyelim bence de çok erken deyip bi süreliğine en azından kapatın konuyu ve gözlemleyin. eğer ilişkiniz normale dönmezse de bitirin derim. ve 22 yaşındasınız daha nolur evlenmeyin :)

Böyle yapacağım, ilişkimiz şuan bu konu dışında normal seyrinde ilerliyor zaten ama ilk baştaki gibi sürekli evlenelim, aynı evde yaşasak ne güzel olur vs gibi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum. fazla hevesliydi sanırım ilk uzun ilişkisi olduğumdan

Hormonlar :) Kim istemez sevgilisiyle aynı evde yaşamayı ama ülkemizde bu evlenince olan bi şey genellikle malum. Hevesine kanmayın inanın 22 23 yaşında üstlenilecek sorumluluk değil evlilik. Yapan vardır ama ne kadar sağlıklı oluyor o evlilikler tartışılır. Bırakın bi hevesle değil de herşey rayına oturunca olsun

Mantıklı adammış. İstiyorsunuz ki herkes sizin gibi evlilik diye uçsun, başka hiç bir şey düşünmesin. Atlasın evlilik fikrine, gerisi Allah kerim... Tozpembe hayal kursun... :)

23 yaşındaki bir adamın geçim derdini, kendi işini gücünü oturtmayı, evleneceği kişiyle madem saçma tartışmaları var ki içinde ayrılık lafı da geçmiş... bunları düşünüp ben kiminle evleniyorum demesi kadar mantıklı bir şey olamaz bence. Ayrıca evlilikten korkmakta da haklı. Nikahla bitmiyor ki bu. Bir başlıyor kızlar bohça, adet, görenek, altın diye saymaya.... bu adamın eti ne budu ne... Yok ya, adam korkmakta haklı. Ben olsam ben de her şeyi kafamda tartarım, ve vazgeçerim.

Bu adam sizi sevmiyor.. sevse arkanızda dururdu ve sözünün eri olurdu.. bence güvenilmez birisi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…