O halde karakteristik bir korkudur. Sorumluluk almaya küçüklükten başlamadıysa böyle korkuları olur çünkü kendine güvenmez.. Hani çocuk yaştan beri hem okuyan hem para kazanmaya çalışan, hayatın zorluklarını görmüş, feleğin çemberinden geçmiş dediğimiz insanlar bu konuda tereddüt etmezler öyle çok.. Kendilerine güvenirler.. Ayrıca gerçekten 1-2sene daha bekleyebilirsiniz.. Bu süre zarfında ayrılırsanız daha iyi olur. Evlenip, alışıp, iyice bağlanıp ayrılmaktansa sevgiliyken ayrılmak gerek.Ben 22- o 23.
Belki de bundan dolayıdır
Ne alaka ya? Yan çiziyor besbelli. Sen onun işini mi engelliyormuşsun?Sağlam işi var, iyi de kazanıyor ama 40 yaşından sonra çalışmak istemiyormuş, bundan dolayı ya bu işte daha çok yükselmek ya da yukselecegi kesin olan başka bir işte başlamak istiyormus. Bunu en başından düşünmedin mi diyorum hep aklımdaydi diyor, evlenmesem neden bir buçuk senedir yanında olayım diyor
Sağlam işi var, iyi de kazanıyor ama 40 yaşından sonra çalışmak istemiyormuş, bundan dolayı ya bu işte daha çok yükselmek ya da yukselecegi kesin olan başka bir işte başlamak istiyormus. Bunu en başından düşünmedin mi diyorum hep aklımdaydi diyor, evlenmesem neden bir buçuk senedir yanında olayım diyor
O halde karakteristik bir korkudur. Sorumluluk almaya küçüklükten başlamadıysa böyle korkuları olur çünkü kendine güvenmez.. Hani çocuk yaştan beri hem okuyan hem para kazanmaya çalışan, hayatın zorluklarını görmüş, feleğin çemberinden geçmiş dediğimiz insanlar bu konuda tereddüt etmezler öyle çok.. Kendilerine güvenirler.. Ayrıca gerçekten 1-2sene daha bekleyebilirsiniz.. Bu süre zarfında ayrılırsanız daha iyi olur. Evlenip, alışıp, iyice bağlanıp ayrılmaktansa sevgiliyken ayrılmak gerek.
Bir de sorma, evlenme teklifi ne zaman edeceksin falan diye. Baskı altında hissedip korkuyorlar galiba. Ben hiç evliliğe meraklı olmayan, evlilik sormayan biri olarak eşimden 3kez evlenme teklifi aldım. Kendileri düşünsün daha güzel oluyor
Ya işler beklediği gibi gitmezse korkusuymusNe alaka ya? Yan çiziyor besbelli. Sen onun işini mi engelliyormuşsun?
amaaan iki seneye kim öle kim kala, belki ayrılırızBen 22- o 23.
Canım zaten 2senede evlenilmez yani.. Bence.. Sanki şimdiden yeni yeni huyları çıkmış gibi baksana. Evlenince ilgisiz, soğuk, bön bi adam olmasın? Çok iyi düşün derim..Evet el bebek gül bebek büyümüş, son iki senedir kendi evinde kendi giderleri var. Ayrılık lafını duymaya tahammülü yok geçen söylediğimi hala yüzüme vuruyor. Ben zaten bir iki sene sonra diyordum o üç dört deyince sinirlendim
iki senelik bir bölümdü, 24 demem daha mantıklı sanırım yaşı için. Kendi babası 40dan sonra çalışmıyor, genç yaşta çalışmış şimdi çalışmaya gerek kalmıyor, annesiyle geziyorlar. Haklısınız sanırım yaş konusunda..23 yaşında çocuğun nasıl iyi bir işi var? Okulu yeni bitmiş olmalı henüz.
40 yaşından sonra çalışmama mevzusu zaten henüz toy olduğunun göstergesi. Oturmamış ki kişiliği daha.
23'ler 25'ler bir erkeğin evlenmesin için çok erken zaten. Otuzu görmeli. 23 yaşında birinin evlilikten korkması kadar doğal bir şey yok.
hayat kisa kuslar ucuyor. Isin mi yok? Bu yasta evlenip ne yapacaksin daha ne kismetlerin olur bu hodukle hayat zor yani. Tabi yinede senin kararinBen 22- o 23.
Hayatta inişler çıkışlar her zaman vardır.. Evdeki hesap da çarşıya uymaz. Yapıcak Bi şey yok...Ya işler beklediği gibi gitmezse korkusuymus
amaaan iki seneye kim öle kim kala, belki ayrılırız
Bu ne saçma vurdumduymaz sorumsuz bir cümle ya. Kusura bakmayın ama bu ilişkinin neresinden dönerseniz kar.
ona taş attım demesi dahada büyük sorumsuzluk. Bu çocuk sana artık her canı istediğinde bişiyler der ondan sonra da ona taş attım buna taş attım. Ben konuyu gördüğümde sizi seven ama sorumluluktan korkan birisinin olduğunu düşünmüştüm ve moral vermek için girmiştim konuya, ama şu yukardaki cümleden sonrasını okumadım yani. Bana böyle bir tabir kullanılsaydı buz gibi keser atardım. isterse 10 yıllık sevgilim olsun belkiler ile işmi yürür be.. Sevgiliyken böyleysek evlenince nasıl olucak derken baya baya belli etmiş herşeyi bu çocuk ayrılmak istiyorda sen kopamıyorsun gibi geldi bana.