• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş bulup çalışsam ne olur ?

girdi de olmadı canım malesef sürekli giriyor ama olmuyor o sınav. eşime kızmıyorum canım anlamaya çalışıyorum. ama sorun şu bak 3 tane gidebileceği uygun yer varken ilk bizim evimiz konuşuldu sürekli, şuan gelsin sen annene git o gelsin...ve bu süre içinde benim bebekle ilgili sıkıntılarım devam ediyordu. eşimle sürekli tartışıyorduk. ben eşimi bebek konusunda yanımda görmek istiyordum sonuçta. ama bu konular hep önüne geçti. ben gelmesin demiyorum ki ama ben tek kalamam ve bu konuda kararlıyım. eşim görmeye gitti mesela kardeşini 2 kez. yine gider berarber gideriz. yani sokakta mı kaldı da sürekli bizim ev konuşuluyor ve aramı açıyorlar.
benim annem tek yaşıyor, biz kardeşimle ayrı yerdeyiz. abim var aynı ilde ama ayrı evdeler babam yok benim vefat etti. annem asla abim de kalmaz ama kendi düzeni var çünkü bize de 4 defa geldi. 2 sinde eşim yurt dışındaydı. diğerinde 5 gün kaldı gitti. ama eşim hiç demez bak anneni özlersin çağar gelsin diye.
Tavrını koy o zaman ara ablasını abla bizim derdimiz büyük bu tedaviler ilaçlar düşükler beni yıprattı de bizi mazur görün de ..eşine de önce çocuk de...benim de 2.tedavimde ertelenecegini bile bile geldiler söylediğim halde takmadılar malesef duyarsız insan çok ..ama kararlı ol..maaşı var mı engelli maaşı bakıcı parası falan kim harcıyo bu parayı

birde şizofreninin derecesi de önemli.benim bir arkadaşımın abiside şizo. ama evli ve çocugu var.
baştan eğitilse oda düzelirdi canım. ama daha önce yazdım. k.v. oğullarını bırakamazdı hiç. oğlunu alıp hep bizde falan kalmış bekarken. evinde 3 ay kalıyormuş. böyle alışmışlar bunlar. diğer oğlunada gidiyormuş 2 ay falan. zaten 2. evliliği oda 5 yıl bekar kalmış boşanıca. ve bu arada bunlar kenetlenmişler. k.v. evinde oturup ona iş ayarlanabilirdi. ama herkes zamanında kendi rahatını düşünmüş. kimse o hasta insanı düşünmemiş. şimdi sıkışınca sen kötü oluyorsun. madem çok kıymetli bu insan neden 30 yaşına kadar hayata kazandırmadınız onu ? köle gibi annesi nereye o oraya böyle hayat mı olur ?

Tavrını koy o zaman ara ablasını abla bizim derdimiz büyük bu tedaviler ilaçlar düşükler beni yıprattı de bizi mazur görün de ..eşine de önce çocuk de...benim de 2.tedavimde ertelenecegini bile bile geldiler söylediğim halde takmadılar malesef duyarsız insan çok ..ama kararlı ol..maaşı var mı engelli maaşı bakıcı parası falan kim harcıyo bu parayı
var canım 1200 tl maaş alıyor. hem annesinin maaşını hemde özürlü maaşı.

var canım 1200 tl maaş alıyor. hem annesinin maaşını hemde özürlü maaşı.
aradım zaten o sinirle ablasını canım. inana tel. görüşmeleri bitmiyordu. bi rgün yine eşimi doldurduğunu duydum. bakmak zorunda, ne olcak tek başına kalcakmış bişey mi yapacak ona kardeşim diyordu. bende dayanmayıp aradım. dedimki bak ben korkuyorum, seninde kızın var başına gelse ne olur dedim. bakacak tabi ki dedi. ben de " ozaman başına gelince konuşuruz" dedim. bunu gitti kızıma beddua etti diye yaydı. eşim dahil her kes düşmen oldu. bu tel. görüşmesinde ben gebeymişim meğere sokaklarda perişan ağlıyorum. majezik aldım. stres yada ilaç bilmiyorum o bebğimde düştü. hakkımı helal etmiyorum :(

aradım zaten o sinirle ablasını canım. inana tel. görüşmeleri bitmiyordu. bi rgün yine eşimi doldurduğunu duydum. bakmak zorunda, ne olcak tek başına kalcakmış bişey mi yapacak ona kardeşim diyordu. bende dayanmayıp aradım. dedimki bak ben korkuyorum, seninde kızın var başına gelse ne olur dedim. bakacak tabi ki dedi. ben de " ozaman başına gelince konuşuruz" dedim. bunu gitti kızıma beddua etti diye yaydı. eşim dahil her kes düşmen oldu. bu tel. görüşmesinde ben gebeymişim meğere sokaklarda perişan ağlıyorum. majezik aldım. stres yada ilaç bilmiyorum o bebğimde düştü. hakkımı helal etmiyorum :KK43:
eminim şimdi bak kardeşimizi istemedi de düştü bebeği diyorlardır.

aradım zaten o sinirle ablasını canım. inana tel. görüşmeleri bitmiyordu. bi rgün yine eşimi doldurduğunu duydum. bakmak zorunda, ne olcak tek başına kalcakmış bişey mi yapacak ona kardeşim diyordu. bende dayanmayıp aradım. dedimki bak ben korkuyorum, seninde kızın var başına gelse ne olur dedim. bakacak tabi ki dedi. ben de " ozaman başına gelince konuşuruz" dedim. bunu gitti kızıma beddua etti diye yaydı. eşim dahil her kes düşmen oldu. bu tel. görüşmesinde ben gebeymişim meğere sokaklarda perişan ağlıyorum. majezik aldım. stres yada ilaç bilmiyorum o bebğimde düştü. hakkımı helal etmiyorum :KK43:
3ay sende kalırken maaş kimde onu merak ettim bunu para için değil de ailenin uyanığını bulmak için soruyorum ..1200 az değil bence..
görümcen fenaymış eşin arada kalmış almasa olmaz eve onlardan çekiniyo galiba..zor durumun

Düşük sebebi için iyi bi doktora gitmelisin araştırılmalı önceliğin bu olsun..işe girebiliyosan gir en azından akşam yoruldum der cekilirsin odana ..tüm gün baş başa çok sacma

3ay sende kalırken maaş kimde onu merak ettim bunu para için değil de ailenin uyanığını bulmak için soruyorum ..1200 az değil bence..
görümcen fenaymış eşin arada kalmış almasa olmaz eve onlardan çekiniyo galiba..zor durumun

Düşük sebebi için iyi bi doktora gitmelisin araştırılmalı önceliğin bu olsun..işe girebiliyosan gir en azından akşam yoruldum der cekilirsin odana ..tüm gün baş başa çok sacma
valla bilmiyorum para kimde canım. hiç sormadım bugüne dek. aklıma da gelmedi. ama ablasının alabileceğini düşünüyorum. yoksa 3 ay bakmazdı. gözüm de para yok valla canım. alsın parasını koysun kenarına hiç gözüm yok. bizde kalsa bile hasta birinin parsına göz dikmeyiz ne eşim nede ben. he pahalı bir tedavisi olur tamam ama asla dokunmam o paraya. sonuçta şuan bizde kiradayız ve dr. falan gidiyor para. pahalı bir tedavisi varsa kendi parasını kullansın. onun dışında hasta birinin parası asla giremez evime.

ilki pıhtılşmadan oldu canım, 2. dış gebelik. benim için öncelik hep bu ama eşim için değil maalesef. ne yapsam da eşimin evliliğimize odaklanmasını sağlasam bilemedim.

kayınbiraderinizin şizofrenisi ne durumda çok bilmiyorum ama eline bıçak alıp birilerini doğrayabilecek düzeydeyse zaten kendi sağlığı için de olması gereken yer bir bakım evi.
onun dışında şizofreni bir hastalıktır ve genetik geçişin etkisi büyüktür diğer etkenlerin yanında, bir şizofrenin kardeşiyle evli olduğunuza göre büyük konuşmamanızı tavsiye derim zira çoluğunuzda çocuğunuzda ne gibi bir hastalık çıkacağını ya da çıkıp çıkmayacağını bilemezsiniz. benim annemin anneannesi şizofrendi ve bende OKB var.
şizofreni türlü türlüdür, kimi kendini genaral sanır savaş düzenler, kimi abuk sabuk kokular alır, kiminin saldırgan eğilimleri vardır, sizi düşman görüp ortadan kaldırmaya çalışabilir kimi de ölmüş kocasıyla konuşur benim büyük anneannem son gruptan hayatının önemli bir bölümünü şizofren olarak geçirmiş ve tek bir kişinin saçının teline zarar vermeden rahmetli olmuş.
her şizofren birilerini kesmeye kalkmaz yani.
ilaçlarını düzgün kullanan bir şizofrenin atak geçirmesi de pek mümkün değil başka etkenler de var tabii ki. şizofreni tedavisinde büyük aşamalar katedilmiştir ve bir şizofreni hastasının en son ihtiyacı olan ön yargıdır.
lakin ev sizin evinizdir, değil bir şizofrenle istemediğiniz herhangi biriyle aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz, rızanız yoksa yoktur.

valla bilmiyorum para kimde canım. hiç sormadım bugüne dek. aklıma da gelmedi. ama ablasının alabileceğini düşünüyorum. yoksa 3 ay bakmazdı. gözüm de para yok valla canım. alsın parasını koysun kenarına hiç gözüm yok. bizde kalsa bile hasta birinin parsına göz dikmeyiz ne eşim nede ben. he pahalı bir tedavisi olur tamam ama asla dokunmam o paraya. sonuçta şuan bizde kiradayız ve dr. falan gidiyor para. pahalı bir tedavisi varsa kendi parasını kullansın. onun dışında hasta birinin parası asla giremez evime.

ilki pıhtılşmadan oldu canım, 2. dış gebelik. benim için öncelik hep bu ama eşim için değil maalesef. ne yapsam da eşimin evliliğimize odaklanmasını sağlasam bilemedim.

Parayı alan baksın iş bu noktada kopuyo zengin değilsin kiradasın tedavi parası lazım sana da sonuçta..sormaman bile asaletini gösteriyo..
ben de tedavilerimde daha istekliydim eşimi hep ben yönlendirdim randevumu doktorumu ben buldum erkeklerin genel hali bu takma sen ayarla o götürcek sonuçta onlar çocuk doğmadan anlamıyo bile..takma..inş..bi yolu bulunur..

kayınbiraderinizin şizofrenisi ne durumda çok bilmiyorum ama eline bıçak alıp birilerini doğrayabilecek düzeydeyse zaten kendi sağlığı için de olması gereken yer bir bakım evi.
onun dışında şizofreni bir hastalıktır ve genetik geçişin etkisi büyüktür diğer etkenlerin yanında, bir şizofrenin kardeşiyle evli olduğunuza göre büyük konuşmamanızı tavsiye derim zira çoluğunuzda çocuğunuzda ne gibi bir hastalık çıkacağını ya da çıkıp çıkmayacağını bilemezsiniz. benim annemin anneannesi şizofrendi ve bende OKB var.
şizofreni türlü türlüdür, kimi kendini genaral sanır savaş düzenler, kimi abuk sabuk kokular alır, kiminin saldırgan eğilimleri vardır, sizi düşman görüp ortadan kaldırmaya çalışabilir kimi de ölmüş kocasıyla konuşur benim büyük anneannem son gruptan hayatının önemli bir bölümünü şizofren olarak geçirmiş ve tek bir kişinin saçının teline zarar vermeden rahmetli olmuş.
her şizofren birilerini kesmeye kalkmaz yani.
ilaçlarını düzgün kullanan bir şizofrenin atak geçirmesi de pek mümkün değil başka etkenler de var tabii ki. şizofreni tedavisinde büyük aşamalar katedilmiştir ve bir şizofreni hastasının en son ihtiyacı olan ön yargıdır.
lakin ev sizin evinizdir, değil bir şizofrenle istemediğiniz herhangi biriyle aynı evde zorunda değilsiniz, rızanız yoksa yoktur.

bu güne dek korkulacak bir şey yaşanmadı. ilaçları kullanıyor, sadece asosyal, konuşmaz pek. ama halüsünasyon gördüğü oluyormuş , birde sinir krizine şahit oldum. eşim anlatmaz asla tam olarak ne olduğunu. çünkü varsa bile kötü bir şey istemeyeceğimi biliyor. açıkçası dediğiniz gibi zararsız bile olsa 3-4 ay aynı evde k.b. ile yaşamak zor, eşimin şehir dışı seyahat durumları da çok sık oluyor. nöbetleri ayrıca. Allah ne çocuğumda, nede herhangi bir yakınım da yaştmasın ve şifa versin her kese.

merhabalar herkese
arkadaşlar biliyorum uzun ama lütfen bi akıl verir misiniz ?
eşimin kardeşi şzfrn hastası, erkek 30 yaşında. k.p. yok, k.v. geçen yıl vefat etti. kendi evleri var memleketlerinde, bütün abiler okumuş maddi durumları iyi. birde görümcem var. şimdi bunlar kardeşlerini evde tek bırakmak istemiyorlar. dönüşümlü bizlerde kalsın özellikle de çalışan gelinler zaten gündüz yok onlarda daha çok kalsın düşünceleri var. bakıcı şefkat göstermez deyip bunu da istemiyorlar. şimdi yıllardır görümcemin evine gitmemiş bunlar, görümcem sürekli geldiği için bizlere... 3 ay kardeşine zor baktı. şimdi ben çalışmıyorum şuan, 2 buçuk yıllık evliyim çocuk yok daha maalesef. ben eşimle bu konular yüzünden çok tartışıyorum, çünkü ben evdeyken de bize gelmesi gerektiğini, bakmak zorunda olduğumu görümcem hep aşılıyor. eşim bunu istemiyor ama beni anneme gönederip 1 ay kardeşini getirmek istiyor. ben bunu kabul edemem. orası benim evim müsait değilse evim gelmesin o zaman. 3 insan var ona bakacak şuan. eşim arada gidiyor zaten görmeye. benim daha yuvam oturmadı bebek problemleriyle boğuşuyorum dertliyim çok. şimdi;
ilk sorum ben 1 ay gidip, kardeşinin bize gelmesi (görümcem bende gelirim diyor (K.V. ) gibi davranıyor). doğru mu ? yapayım mı ? yoksa bu bana yapılan bir haksızlık mı ?

2. sorum ben sırf bu yüzden çalışmak istemiyorum, yüksek lisans yapıyorum, deli gibi çalışmak istiyorum aslında güzel bir mesleğim var, ama ben çalışınca 3 ay bizde kalacak. ben tamam gündüz yokum ama akşam eve geldiğimde rahat edemeyeceğim ve huzurum olmayacak. daha bebek yok sonuçta hamile olucam, yatmak istiycem, duygusal olucam, karnım burnumda nasıl hareket etçem ? çalışmak benim de hakkım. ama bu böyle belki yıllarca devam edicek. nasıl sa kalacak yer var deyip bakmayacaklar çaresine. siz ce çalışayım mı ? 3 ay kalması sizce doğru mu ? yıpratıcı mı olur ?
Bu yazınız beni okadar üzdüki anlatamam ortada hasta olan bi abimiz var ve herkes ona bakmamak için çırpınıyo yazık benim abimde engelli ben canımı veririm ona onun benim yüzüme bi gelmesi dünyalara bedel yarın biz neolucaz biliyomuyuz? Ne olur bakim evi demeyin içim gidiyo :( lütfen allah rızası için bakabildiginiz kadar bakım size okadar faydası olacak ki inannin bana bebek tedaviniz için önce hasta abinize merhamet edin ki Allah ta size merhamet etsin :(

Parayı alan baksın iş bu noktada kopuyo zengin değilsin kiradasın tedavi parası lazım sana da sonuçta..sormaman bile asaletini gösteriyo..
ben de tedavilerimde daha istekliydim eşimi hep ben yönlendirdim randevumu doktorumu ben buldum erkeklerin genel hali bu takma sen ayarla o götürcek sonuçta onlar çocuk doğmadan anlamıyo bile..takma..inş..bi yolu bulunur..

aman parası kalsın canım vallahi gözüm de yok. gelsin 1 ay kalsın çalışınca ben hiç sözüm yok. ama daha fazla nasıl yaşanır. hem artık alışması gerek belki tek kalmaya. çünkü biz de baki değilizki. ya herkes ondan önce giderse ne olacak. yhe bilemeyiz belki boşa konuşuyorum , endişe ediyorum, belki o önce göçer. Allah yaşatmasın böyle acılar. Ama zaten 2 kardeş 40 üstü, diğeri 36, eşim 33 yani başımıza ne gelir bilmiyoruz. günün birinde tek kalırsa ne olacak ?
tedavi konusunda çok haklısın eşim hiç ilgilenmedi şimdiye kadar. ben de artık bebek düşünmüyorum dedim ve dün gitmiş araştırmış ve hsg için randevu almış. çok şaşırttı beni. yanlış güne almış ama olsun inşallah düzeliriz
Bu yazınız beni okadar üzdüki anlatamam ortada hasta olan bi abimiz var ve herkes ona bakmamak için çırpınıyo yazık benim abimde engelli ben canımı veririm ona onun benim yüzüme bi gelmesi dünyalara bedel yarın biz neolucaz biliyomuyuz? Ne olur bakim evi demeyin içim gidiyo :KK43: lütfen allah rızası için bakabildiginiz kadar bakım size okadar faydası olacak ki inannin bana bebek tedaviniz için önce hasta abinize merhamet edin ki Allah ta size merhamet etsin :KK43:

canım acını anlıyorum ama kayın biraderim, erkek ve şizofren hastası, fiziksel özürlü değil. ben nasıl bakabilirim. yazdım daha öncede, eşim il dışına çıkıyor, gece nöbet tutuyor, ben nasıl tek başıma kalıcam, ablası bile bakmaya naz yaparken bana yazık değilmi. ben korkuyorum ondan sonuçta evde tek nasıl kalabilirim ? çalışınca da dediğim gibi eşim olmadığı zaman beni kim koruyacak ?

aman parası kalsın canım vallahi gözüm de yok. gelsin 1 ay kalsın çalışınca ben hiç sözüm yok. ama daha fazla nasıl yaşanır. hem artık alışması gerek belki tek kalmaya. çünkü biz de baki değilizki. ya herkes ondan önce giderse ne olacak. yhe bilemeyiz belki boşa konuşuyorum , endişe ediyorum, belki o önce göçer. Allah yaşatmasın böyle acılar. Ama zaten 2 kardeş 40 üstü, diğeri 36, eşim 33 yani başımıza ne gelir bilmiyoruz. günün birinde tek kalırsa ne olacak ?
tedavi konusunda çok haklısın eşim hiç ilgilenmedi şimdiye kadar. ben de artık bebek düşünmüyorum dedim ve dün gitmiş araştırmış ve hsg için randevu almış. çok şaşırttı beni. yanlış güne almış ama olsun inşallah düzeliriz

canım acını anlıyorum ama kayın biraderim, erkek ve şizofren hastası, fiziksel özürlü değil. ben nasıl bakabilirim. yazdım daha öncede, eşim il dışına çıkıyor, gece nöbet tutuyor, ben nasıl tek başıma kalıcam, ablası bile bakmaya naz yaparken bana yazık değilmi. ben korkuyorum ondan sonuçta evde tek nasıl kalabilirim ? çalışınca da dediğim gibi eşim olmadığı zaman beni kim koruyacak ?
Görümcen yanında kalsın abiniz sizde kaldığı müddetçe benim abim şizofren akli dengeside yerinde değil ama canım gicerim o benim indirme beni sırtından dese asla indirmem bebek gibi bizim için 7 senelik evliyim alemde çok sağlıklı ama ben bakmak istiyorum ona annem güvenmiyo bana ama :) arada getirip bakıyorum inanin Zoe değil hiç zor değil ama kan baginiz yok bişey diyemiyorum allah kardeslerini ıslah etsin :(

yorum yapanlara teşekkürler arkadaşlar. anladığım kadarıyla çoğunuz yanlış olduğunu söylüyorsunuz bu çözümün. peki ben çalışınca nasıl bir yol izlemeliyim ? hadi şimdi gelmiyor evde tekim diye. yani 3 ay bak mı diyorsunuz yoksa tavrını koy ve 1 ay bak (ona razıyım) başka çözüm mü bulsunlar diyorsunuz ?
1 ay da ayni 3 ay da ayni
Kesinlikle. Kabul etme

Adamin durumunu anlayamadim

Nasil bir bakima muhtac ?
Nasil bir yasam sekli var ?
30 yasinda adam anca yatalak hasta olacak yada zihinsel engelli olacak, anca baskalari sirayla bakar eder ama sizofren bence sirayla bakilmasi gereken bi hastalik degil

Can guvenliginiz bile tehlikede olur
Sakin kabul etme korkarim de

merhamet ediyorum canım dua ediyorum onun için mesela ama başka nasıl merhamet göstereyim, bu insan erkek benden büyük ve kayın birader, elimden gelmeyen bir şey. kadın olarak tek kalmaya korkuyorum lütfen beni merhametsizlikle suçlama, bunlarda beni üzüyor.

görümcem huzurumu kaçırıyorsa kusura bakmasın evimde aylarca misafir edemem. k.v. ile bile yaşamak zorken, görümcemin kendi evi varken neden benim evim de kalsın ? yaşamak çok kolay değil ki bazı insanlarla. babalarının evide var ayrıca neden benim evim anlamadım pek ?

1 ay da ayni 3 ay da ayni
Kesinlikle. Kabul etme

Adamin durumunu anlayamadim

Nasil bir bakima muhtac ?
Nasil bir yasam sekli var ?
30 yasinda adam anca yatalak hasta olacak yada zihinsel engelli olacak, anca baskalari sirayla bakar eder ama sizofren bence sirayla bakilmasi gereken bi hastalik degil

Can guvenliginiz bile tehlikede olur
Sakin kabul etme korkarim de

daha önce yazdım canım
"baştan eğitilse oda düzelirdi canım. ama daha önce yazdım. k.v. oğullarını bırakamazdı hiç. oğlunu alıp hep bizde falan kalmış bekarken. evinde 3 ay kalıyormuş. böyle alışmışlar bunlar. diğer oğlunada gidiyormuş 2 ay falan. zaten 2. evliliği oda 5 yıl bekar kalmış boşanıca. ve bu arada bunlar kenetlenmişler. k.v. evinde oturup ona iş ayarlanabilirdi. ama herkes zamanında kendi rahatını düşünmüş. kimse o hasta insanı düşünmemiş. şimdi sıkışınca sen kötü oluyorsun. madem çok kıymetli bu insan neden 30 yaşına kadar hayata kazandırmadınız onu ? köle gibi annesi nereye o oraya böyle hayat mı olur ?"
düzeni bunlar böyle kurmuş k.v. de gelir 3-4 ay kalırdı eltimde. biz yeni evliydik gelemedi. kendileri kendi kardeşlerini bakıma muhtac duruma getirmişler. her şeyi yapıyor tamam çalışmıyor ama, sonuçta bi uğraşı olmalı. bunlar nasılsa bakan var deyip bunu görmezden gelmişler. yani el bebek gül bebek, gelinler var onlar bakar kafası.
tek başına pskolojisi bozulurmuş, o yüzden tek kalmasın diyorlar. çünkü alıştırmışlar onu bu şekilde. kendi evinde 12 yıldır annesi yılda sadece 3 ay kalıyormuş. evden soğutmuşlar gitmeye gitmeye.

merhamet ediyorum canım dua ediyorum onun için mesela ama başka nasıl merhamet göstereyim, bu insan erkek benden büyük ve kayın birader, elimden gelmeyen bir şey. kadın olarak tek kalmaya korkuyorum lütfen beni merhametsizlikle suçlama, bunlarda beni üzüyor.

görümcem huzurumu kaçırıyorsa kusura bakmasın evimde aylarca misafir edemem. k.v. ile bile yaşamak zorken, görümcemin kendi evi varken neden benim evim de kalsın ? yaşamak çok kolay değil ki bazı insanlarla. babalarının evide var ayrıca neden benim evim anlamadım pek ?
Merhametsizsin demedim asla yanlış anlamissin beni ben abimden dolayi biraz duygusal yaklastim sanırım allah yardimciniz olsun zor bi durum yerinize koyuyorum kendimi kendinize göre haklısınız ama neyse sizi kırmak degildi amacım Rabbim yardimcisi olsun hasta olan abimizin :(

Merhametsizsin demedim asla yanlış anlamissin beni ben abimden dolayi biraz duygusal yaklastim sanırım allah yardimciniz olsun zor bi durum yerinize koyuyorum kendimi kendinize göre haklısınız ama neyse sizi kırmak degildi amacım Rabbim yardimcisi olsun hasta olan abimizin :KK43:

yok canım tartışmak değil zaten benim de niyetim. dışarıdan nasıl görülüyor bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir konu. her şeyi geçtim hastalık şu, bu insan yeri geliyor kendi ailesinden, sözlerinden rahatsız oluyor. sürekli alttan alınması gereken biriyle yaşamak psikoloji bozacak bir şey. ve herkesin yapısı bunu kaldıramayabilir.
mesela senin eşin ne diyor abinin sende kalmasına ? rahatsızlık ifadesi göstermiyor mu ? ben bakıyorum demişsin.

Back