- 9 Aralık 2014
- 502
- 209
- 48
- Konu Sahibi lady gonca
bunlar her şeyi bu insanın yanında konuşuyorlar. eltilerimi kötülediklerine kaç defa şahit oldum ben. onları kötüleyen neden beni kötülemesin ki ? hem benim eşimlede aramı açtılar ben eşime mesajlar atmıştım üzücü çok. bu hep eşya karıştırıyor. eşim onu görmeye gidince tel. karıştırp okumuş bu bile kin gütmeye yeter. görümcemin kocası için şeytan diyor mesela nefret ediyor ondan. ben kitap oku diye konuşmaya çalıştım, bundan rahatsız olmuş, gerçek yüzünü göstermedim ben tabi diyordu bizim evde. her şeyi yanlış anlıyor ve korkuyorum.Ay canım ya, dediğin gibi olursa sana kin güderse daha kötü. Kötü davranırsa eşin de artık farkına varır sanırım. Size gelip kalmadan sen de eşinle konuş. Bir abisi evine koymuyor tek kalsın diyor ben gelin olarak bana düşmemesine rağmen evimizi açıyorum gelsin kalsın diyorum ama ekstra ilgi bekleme, ben ancak bu kadar fedakarlık yapabilirim de. Seninde belli çizgin olsun. Hayır birde ilgilenmek falan içten gelen şeyler. Evet sen kafa yorma topu eşine at, kendi sınırlarını koy, ailenle ilgili mesele senin çözmen lazım ne zaman işin içine ben ve yuvam girer o zaman karışırım de. Allah yardımcın olsun canım.