• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş bulma sorunu bıkkınlık kaç ayda iş buldunuz.

Finans sektöründe, iyi bir kariyerim var. Aldığım maaşı düşününce şok geçirdim. Galiba sömürülüyorum :p
Olay öyle değil.
O arkadaşım yoğun stres altında çalışıyor. O
paranın fazlasını hak ediyor.
Eve bazen 10 11 gibi geliyormuş.
Bu kadar iş yapıp 3000 e çalışacak değil.

Siz memnun değilseniz kurumsala geçmeye çalışın bence. Firma cok fark eder.

Olay öyle değil.

Hak etmiyor demedim ben de zaten. Her işin stresi var ayrı. Neye savunma yaptınız anlamadım:/

• Beğen
Reactions: 000
Hak etmiyor demedim ben de zaten. Her işin stresi var ayrı. Neye savunma yaptınız anlamadım:/
Yok, savunma yapmadım. O cok çalışıyor 55 60 saat bazen. Onun için belirttim.
Herkes güzel paralar kazansın. Sizde bende.

Konu sahibi de tez zamanda iyi bir iş bulsun.

Yok, savunma yapmadım. O cok çalışıyor 55 60 saat bazen. Onun için belirttim.
Herkes güzel paralar kazansın. Sizde bende.

Konu sahibi de tez zamanda iyi bir iş bulsun.

Herkes güzel kazansın, hepimiz insan gibi yaşayalım. bizlerin kazandıkları hiç koymuyor da, benim canımı sıkan yeni tip fenomenlerin villalar, arabalar almaları :)

Finans sektöründe, iyi bir kariyerim var. Aldığım maaşı düşününce şok geçirdim. Galiba sömürülüyorum :p

Şirketten şirkrte değişiyor benim de 5000 ama mesela grup şirketlerimizde benden yoğun çalışan muhasebe elemanları benden az alıyor. Hoş ben başlayalı dört sene oldu ve bu maaşla başlamadım elbette, kıdem ve sorumluluklarla birlikte maaş da arttı.

Olay öyle değil.

Asistan öyle çalışır zaten, yöneticinin sağ koludur. Benim de bilgisayarım 7/24 açıktır mesela, haftasonu yok, senelik izinde bile irtibattasındır. Sekteterlikle arasında dağlar kadar fark var.

• Beğen
0 000 teşekkürler canım desteğin için. iş işteyken bulunur ama beni o zaman arayan sadece iki yer oldu onlar da olmadı ben sadece telefonlara bakiyip demiyorum telefon kargo gelen gideni karşılamak email faks evraklari taramak personel giriş çıkışlarını muhasebeye excelde iletmek bilet işini yapmak çay kahveyi verdim hepsini yaptım.

• Beğen
Ben asistan değilim hep sekreterlik yaptım girdiğim yerlerde İngilizce istemedi raporlama sunum hazırlamadim ben sekreter santral resepsiyonist ilanlarına bakıyorum .Sadece büyük yerlerde daha önce çalışmadığım için biletleme işini seyahat acenteleri çoğunlukla ayarlamasını yapiyor dendi bunu sordum daha önceki konuda.Ve arkadaşlar bilgisini aktardı sağolsun

• Beğen
Ben de yönetici asistanlığı mezunuyum. deneyimim de var. İki yıldır iş arıyorum. Birçok yere görüşmeye de çağrıldım. Ama yok dönen olmuyor nedense. İnşallah bir an önce buluruz. İşsizlik çok zor ve sıkıcı.

B biraslankadini kaç yıllık tecrüben var canım İstanbul'da mı yaşıyorsun yoksa küçük bir şehirde mı iki sene zor psikoloji gerçekten inşallah tez zamanda bulursun

• Beğen
Ben asistan değilim hep sekreterlik yaptım girdiğim yerlerde İngilizce istemedi raporlama sunum hazırlamadim ben sekreter santral resepsiyonist ilanlarına bakıyorum .Sadece büyük yerlerde daha önce çalışmadığım için biletleme işini seyahat acenteleri çoğunlukla ayarlamasını yapiyor dendi bunu sordum daha önceki konuda.Ve arkadaşlar bilgisini aktardı sağolsun

İşte sekreter / santral işine bakana da 2500-2600’den fazla vermezler diyoruz biz de.

Şirketten şirkrte değişiyor benim de 5000 ama mesela grup şirketlerimizde benden yoğun çalışan muhasebe elemanları benden az alıyor. Hoş ben başlayalı dört sene oldu ve bu maaşla başlamadım elbette, kıdem ve sorumluluklarla birlikte maaş da arttı.

Benim de öyle ama bana az geliyor. 5 yıldır çalışıyorum. Neden böyle düşündüğüme gelirsek 2 gün önce bir iş görüşmesi yaptım. Maaşımı 6 diye söyledim ve bizlerin ön gördüğü rakam dahilinde dediler. 3 ile 6 maaş arası yıllık bonusları mevcut. Demem o ki az kazanıyoruz .:)

0 000 teşekkürler canım desteğin için. iş işteyken bulunur ama beni o zaman arayan sadece iki yer oldu onlar da olmadı ben sadece telefonlara bakiyip demiyorum telefon kargo gelen gideni karşılamak email faks evraklari taramak personel giriş çıkışlarını muhasebeye excelde iletmek bilet işini yapmak çay kahveyi verdim hepsini yaptım.
Gene iş teklifi gelirse geri çevirmeyin.
Cumartesi de olsa bence şimdilik kabul edin. Biraz çalışın oradan atlarsınız başka yere.
Belki oradan daha iyi bir yere geçersiniz.
Siz elinizden geleni yapın..

Umarım iş bulursunuz.

bankacılık okudum takımliderliği yaptım müşteri ilişkişerinde çalıstım ama suan muhasebe bile yok 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Banka sınavlarını takip ediyor musunuz ? En son Halk Bankası gişe memuru alıyordu ama sınavı geçmiştir. Bunları takip edin mutlaka

Asistan öyle çalışır zaten, yöneticinin sağ koludur. Benim de bilgisayarım 7/24 açıktır mesela, haftasonu yok, senelik izinde bile irtibattasındır. Sekteterlikle arasında dağlar kadar fark var.
Evet öyle.
Benim arkadaşımda sizin gibi asistan. O yüzden fazla para alıyor. Sekreterlik ve üst düzey yönetici asistanlığı arasında dışarıdan gördüğüm kadarıyla fark var.

0 000 cnm bu benim ayrıldığım üçüncü işyerim eğer bir yere girersem bu dördüncü isim olacak.Burdan da çıkarsam artık zor olur iki yerde birer sene en son çalıştığım yerde iki buçuk sene çalıştım.

• Beğen
Herkes güzel kazansın, hepimiz insan gibi yaşayalım. bizlerin kazandıkları hiç koymuyor da, benim canımı sıkan yeni tip fenomenlerin villalar, arabalar almaları :)
Para eğlence sektöründe var maalesef.
Sosyal medya şu an 20 sene öncenin televizyonu oldu.
Bir ürün tanıtıyorlar. 10 saniyede. 10 bin tl alıyorlar.
Şu an beyaz yakada kaç kişi 10 bin tl ayda kazanıyor.
Az kişi..

0 000 cnm bu benim ayrıldığım üçüncü işyerim eğer bir yere girersem bu dördüncü isim olacak.Burdan da çıkarsam artık zor olur iki yerde birer sene en son çalıştığım yerde iki buçuk sene çalıştım.
O zaman iyi değerlendirin. Iyi bir yere girin.
En az 2 yil çalışın. Hatta olursa 3 yıl.

Daha iyi bir intiba olsun..

Aynen cnm o yüzden olabildiğince biraz daha iyi bir yere girmek amacım küçük yerlere girince ortalama hep aynı sorunlar çıkıyor nispeten biraz daha kurumsal yerlerde daha az sorun çıkıyor.
O yüzden bir yere girip olabildiğince uzun çalışmak iş görüşmesinde bazıları hepsi bir tecrübe olarak görüp bazıları da iş değiştirmeyi iyi görmüyorlar .
Çok beklentim yok cumartesi çalışmayan bir sürü yer de var maaş 2500 olsa ortam iyise olur zaten çalıştığım üç yerde de patronlarim referans da var umudum azalıyor bu birkaç gün cok ilanda yok.
Az önce baktım bir yer özgeçmişimi görüntülemis iki kere bugün yüzde doksan cv im eşleşti ama aramadilar

Back