sizi ciddiye almayan biri mesela? örneğin ben böyle bir durumla karşılaşsaydım ve karşımdaki insanın iyi niyetini sorgulasaydım (size kötü niyetli demiyorum) itiraz etmeyebilirdim, bana ne istediğini düşünsün diye, var böyle düşünen insanlar bilin istedim. herkes ne demek sen benim hakkımda nasıl böyle bir şey düşünürsün diye çıkışmak zorunda değil. doğrudan insanların hakkında fikirlerini önemsemeyen biri olabilir ya da dediğiniz gibi gerçekte bir ilişkisi var olabilir ama söylediklerinizin hiçbiri bence bir ilişkinin yeter kanıtı değil.daha kaçkere söylemelıyım bılmıyorum olayın zaten artık şüphe götürecek tarafı kalmadı artık bılınıyor kendısını uyarıkende kabul etmedı fakat ınkarda etmedı sadece hiç birşey söylemeden dınledı allah aşkına kım böyle bı uyarı karşısında susar
ayrıca arkadaşım bendende güzel olabılır konu o değil demek istediğim kendı eşlerinde ne bulamadılarda bırlıkteler en azından guzellik yakışıklılık durumuysa o ıkısındede yok
aslında bende bu güzellik yakışıklılık konusunda bukadar sığ düşünmezdım ama bunların ilişkisinde nedense ılk aklıma o geliyor yanı ıkısınınde eşlerinden daha iyi bı tarafı yok tammanen şehvetle hareket edıyorlar aşk olabıleceğini sanmıyorum aralarında
daha kaçkere söylemelıyım bılmıyorum olayın zaten artık şüphe götürecek tarafı kalmadı artık bılınıyor kendısını uyarıkende kabul etmedı fakat ınkarda etmedı sadece hiç birşey söylemeden dınledı allah aşkına kım böyle bı uyarı karşısında susar
ayrıca arkadaşım bendende güzel olabılır konu o değil demek istediğim kendı eşlerinde ne bulamadılarda bırlıkteler en azından guzellik yakışıklılık durumuysa o ıkısındede yok
daha kaçkere söylemelıyım bılmıyorum olayın zaten artık şüphe götürecek tarafı kalmadı artık bılınıyor kendısını uyarıkende kabul etmedı fakat ınkarda etmedı sadece hiç birşey söylemeden dınledı allah aşkına kım böyle bı uyarı karşısında susar
İnkar etmediyse kesin doğrudur öyle mi?
Bakın bu tip olaylar bir çok kez başıma geldi. Evli insanla da yakıştırıldım bekar arkadaşımla da. Gelip bunu bana söyleyenlere de hiç bir zaman çıkışmadım sen ne diyorsun diye. İsteyen istediğine inanabilir dedim. Çünkü umurumda değildi. Yakıştırıldığım insanlar hala hayatımda. Diğerleri tarihe karıştı.
İnkar etmemek kabullenmek değildir. Hoş kabullenmek olsa bile size ne, bize ne, kime ne?
Bizim işyerinde de oldu gözümüzün önünde
Adamın karısının öğrenmesiyle bitti.
Ben ilişkiden şüpheleniyorum demedim bu ilişki yaşanıyor dedim ama Israrla arkadaşıma iftira attığımı düşünüyorsunuz
kaç kişi kabul eder böyle bişeyi ben pek duymadım bıraz olsun arkadaşınızı tanıyorsanız zaten çok zor olmaz tahmın etmenız msjlarını görmüş diğer uyaran arkadaş he nerden belli o mesajların o kişiye olduğu dersenız adamın adı geçiyormuş ergen psikolojisi tarzında msjmış bende çağrı atarken yakaldım ne yapıyorsun dediğimde sadece çağrı atıyorum falan fılan deyip geçiştirdi normalde biribirlerinde telefon numaraları olması gerekn pozisyonda değillerNasıl bu kadar eminsiniz? Yatakta mı bastınız, elele mi yakaladınız, ikisinden biri evet ilişki yaşıyoruz mu dedi? Delil diye sunduğunuz şeyler delil değil ki. Nasıl tanımadığımız bir insan hakkında sizin söylediklerinizle yorum yapalım?
haklısında arkadaşım herşey ortada malasef doğru ben kendımce yapıcamı yaptım dahada konuyu bıle açmıyorum herhalde ıkısını bır arada görsem yolumu değişirim o derece tıksındım ama işte insanın içi almıyor konuyu açma sebebimde buydu çok etkılenmiş olmmadıYa ben anlamıyorum, 100 yıl önceki şiirlerde dünyanın çivisinin çıkmış olduğu geçiyor. Çivi 100 yıl önce çıkmışsa dünyaya şimdi olan tam olarak ne? Konu sahibi 3. kişisiniz. Gözle bile görseniz emin olmamak gerekirmiş. Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten. Konu hakkında yorum bile yapamıyorum.