- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
Kesinlikle olay bu...cok guzel ozetlemissin canimUçkuruna düşkün kadın yada erkek için çoğu zaman güzellik pekte önemli olmuyor maalesef!!! Yetmiyor eşleri!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle olay bu...cok guzel ozetlemissin canimUçkuruna düşkün kadın yada erkek için çoğu zaman güzellik pekte önemli olmuyor maalesef!!! Yetmiyor eşleri!!!
O arkadaşlarınızla hemen diyaloğu kesin bencemalasef böyle saçma hatta iğrenç bi durum var baştan sadece dedıkodu sandım ama arkadaşımı sıkışıtırınca herşeyin doğru olduğunu anladım
bayan arkadaş 30lu yaşlarında 10 yıllık evliliği olan bırısı bır kızı var eşiyle sorunları yok bıldığım kadarıyla arasıra geçim sıkıntısı çekiyordu bı dönem eşi çalışmadı sonra yıne başladı falan fılan bıldığım kadarıyla bırbırlerıyle alakalı sıradan bi çiftlerdı
erkek iş arkadşaımda 30lu yaşlarında 5 yıllık evli çocuğu yok
resmen aklım almıyor herkesın gözü önünde yaşanan bı rezillik cinsel manada bı aldatma varmı bılmıyorum ama sonuç olarak aldatma aldatmadır ben arkadaşı çektım kenara elimden geldiğince yargılamadan artıyı eksıyı söyledım böyle bı durum varsa dıye kabul etmedı ama halınden tavrından belli oluyordu zaten bırlıktede görülmüşler
öyle çok güzel bi kadın değil yanı benim eşim öyle bi kadınla benı aldatsa ıkıkere kızarım sanırım ona barı benden ıyı olsaydı dıye bunu şu yuzden yazdım yanı güzelliğiyle adamı büyüler bilmem ne o durumlar yok öyle etkıleyıcı bı kadın değil aynı zamanda adamda öyle dışardan bakılınca dıkkat çekmiycek vasat tipler herneyse nasıl oluyor ınsan nasıl bukadar aptallaşıyor kınamıyorum ama gerçekten herkes bılıyor iş yerınde bu durumu gülüşmeler falan fılan oluyor arkalarından
esasen ben söylenebılecek herşeyı söyledım arkadaşıma evliliğinden sıkıldıysanda senı anlarım ama evliliğini bitirmeden hayatına bırını alma hata üstüne hata olur dıye anlatmaya çalıştım ama aynen devam edıyor sureklı msjlaşıyorlar konuşuyorlar telefonda ıkısınınde aynı anda elinde oluyor telefon sigara içmeye falan bırlıkte çıkıyorlar sanki bilinmesınden korkmuyor gıbıler oysakı ıkısıde evli yanı eşleri duysa bı şekilde sonuç ne olur tahmın edemıyorum
arkadşaıma ne tavsıyede bulunayım demıyorum zaten aklım yettiğince söyledım söylenecek olanı kendı halıne bıraktım yakın çevremde böyle bişi yaşşamıştım sankı ben yapıyormuşum gıbı içim sıkıldı öğrendiğimden beri
hadi hep beraber ayıplayalım falan demıyorumda bu olaylar ne kadar yaygınlaşştı nasılda normalleştı snaırım derdim bu
Sizi eşiniz güzel bi kadınla aldatsa valla haklısın ben olsam ben de dayanamazdım helal koçuma diyecek bir haliniz var gibi neyse konuya gelirsek keşke insanlar akşam yemeğinde anlatamayacağı şeyler yapmasalar.
Demek ki varmis. Size gore yok.. birakin artik Su kadin cirkin, onunla nasil aldatir diye dusunmeyi, cirkin olabilir, demek ki ilgi ceken bir yonu var sizin gormediginiz. Ha ikisinin yaptiginin adı rezillik, o ayri.. Allah islah etsinhayır tabıkı adrıana lıma bıle olsa ölürüm :)ama nebilim bi yönüyle çekici geldi derım ama burda çekici gelecek bı taraf gerçekten yok
birlikte görmüş ama nasıl görmüş, yatakta basmış da birlikte görmüş, öpüşüyorlar mıymış? muhtemelen mesai saati dışında beraber yemek yerken falan görmüştür, arkadaşınız da kendisini göreni gördüğü için garipsememiştir.birlikte görmüş bır arkadaş zaten ilk burdan çıktı şüphe yok artık bunlar sonradan benım dıkkatımı çekenler
ben ılk öğrendiğimde direk bu arkadaşıma gıttım söyledım senın hakkında böyle böyle dedıkodu çıkarmışlar diye oanki tavrı bıle doğruluğunun ıspatı bu dedıkoduyu kım çıkarıyor dıye bıle sormadı çünkü onları bırlıkte gören kişiden haberdar
keşke bir dost eşlerine mektup yazsa burda günahsız 2 eşe üzüldüm onları enayi yerine koyuyorlar terbiyesizler adam eşiyle kadın kocasıyla aynı yataga giriyor akşam olunca ne kadar insafsızca..malasef böyle saçma hatta iğrenç bi durum var baştan sadece dedıkodu sandım ama arkadaşımı sıkışıtırınca herşeyin doğru olduğunu anladım
bayan arkadaş 30lu yaşlarında 10 yıllık evliliği olan bırısı bır kızı var eşiyle sorunları yok bıldığım kadarıyla arasıra geçim sıkıntısı çekiyordu bı dönem eşi çalışmadı sonra yıne başladı falan fılan bıldığım kadarıyla bırbırlerıyle alakalı sıradan bi çiftlerdı
erkek iş arkadşaımda 30lu yaşlarında 5 yıllık evli çocuğu yok
resmen aklım almıyor herkesın gözü önünde yaşanan bı rezillik cinsel manada bı aldatma varmı bılmıyorum ama sonuç olarak aldatma aldatmadır ben arkadaşı çektım kenara elimden geldiğince yargılamadan artıyı eksıyı söyledım böyle bı durum varsa dıye kabul etmedı ama halınden tavrından belli oluyordu zaten bırlıktede görülmüşler
öyle çok güzel bi kadın değil yanı benim eşim öyle bi kadınla benı aldatsa ıkıkere kızarım sanırım ona barı benden ıyı olsaydı dıye bunu şu yuzden yazdım yanı güzelliğiyle adamı büyüler bilmem ne o durumlar yok öyle etkıleyıcı bı kadın değil aynı zamanda adamda öyle dışardan bakılınca dıkkat çekmiycek vasat tipler herneyse nasıl oluyor ınsan nasıl bukadar aptallaşıyor kınamıyorum ama gerçekten herkes bılıyor iş yerınde bu durumu gülüşmeler falan fılan oluyor arkalarından
esasen ben söylenebılecek herşeyı söyledım arkadaşıma evliliğinden sıkıldıysanda senı anlarım ama evliliğini bitirmeden hayatına bırını alma hata üstüne hata olur dıye anlatmaya çalıştım ama aynen devam edıyor sureklı msjlaşıyorlar konuşuyorlar telefonda ıkısınınde aynı anda elinde oluyor telefon sigara içmeye falan bırlıkte çıkıyorlar sanki bilinmesınden korkmuyor gıbıler oysakı ıkısıde evli yanı eşleri duysa bı şekilde sonuç ne olur tahmın edemıyorum
arkadşaıma ne tavsıyede bulunayım demıyorum zaten aklım yettiğince söyledım söylenecek olanı kendı halıne bıraktım yakın çevremde böyle bişi yaşşamıştım sankı ben yapıyormuşum gıbı içim sıkıldı öğrendiğimden beri
hadi hep beraber ayıplayalım falan demıyorumda bu olaylar ne kadar yaygınlaşştı nasılda normalleştı snaırım derdim bu
daha kaçkere söylemelıyım bılmıyorum olayın zaten artık şüphe götürecek tarafı kalmadı artık bılınıyor kendısını uyarıkende kabul etmedı fakat ınkarda etmedı sadece hiç birşey söylemeden dınledı allah aşkına kım böyle bı uyarı karşısında susarbirlikte görmüş ama nasıl görmüş, yatakta basmış da birlikte görmüş, öpüşüyorlar mıymış? muhtemelen mesai saati dışında beraber yemek yerken falan görmüştür, arkadaşınız da kendisini göreni gördüğü için garipsememiştir.
eğer ortada dediğiniz gibi bir şey varsa zaten söylenecek bir şey yok, size de tavsiyem arkadaşınız sizinle bu konuda konuşmadığı sürece fikrinizi kendinize saklayın 30 küsur yaşında kadın biliyordur zaten yaptığının yanlış olduğunu.
bu arada sadece güzel insanların sevişebileceğine dair bir yargınız var gibi unutmayın siz arkadaşınızdan güzelseniz başka bir kadın da sizden güzel ve o da sizin için ay bu kadın nasıl evlenmiş diyor olabilir, iğne çuvaldız meselesi yani.
daha kaçkere söylemelıyım bılmıyorum olayın zaten artık şüphe götürecek tarafı kalmadı artık bılınıyor kendısını uyarıkende kabul etmedı fakat ınkarda etmedı sadece hiç birşey söylemeden dınledı allah aşkına kım böyle bı uyarı karşısında susar
ayrıca arkadaşım bendende güzel olabılır konu o değil demek istediğim kendı eşlerinde ne bulamadılarda bırlıkteler en azından guzellik yakışıklılık durumuysa o ıkısındede yok
aslında bende bu güzellik yakışıklılık konusunda bukadar sığ düşünmezdım ama bunların ilişkisinde nedense ılk aklıma o geliyor yanı ıkısınınde eşlerinden daha iyi bı tarafı yok tammanen şehvetle hareket edıyorlar aşk olabıleceğini sanmıyorum aralarındaBu işler güzelliğe bakmaz rahatlığa bakar canım