• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpleri karının eline verme diyen görümce

Olduğun gibi davranabilirsin ancak canım. Gördüğüm ne yazıkki yeterince `ipleri` eşinin eline vermişssin zaten, askerdeyken gezm tozma istiyor, annene gidemiyorsun, o isteyince dışarı çıkarıyor sizi.
yaşadığınız yer çokmu kırsal, niye siz tek çıkmıyorsun? evde niye tek kalamıyorsun?
doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor

Bekarken her istediğinizi yapıp evlilik aşamasında tatlı gelin moduna girmişseniz, resmen görümcenin bahsettiği köprüyü geçene kadar denilen kısmı oluşturuyorsunuz.

Keşke herkes net olsa.

doguda büyük bir yer fakat insanlar cok yabani dısarı cıktıgında cins cins bakıyorlar eşim burası sapık dolu diyor
:) baya güleceğim ama gülemedim. sözüm meclisten dışarı burası sapık dolu diyen erkekler hakkında hiç iyi düşüncelere sahi değilim ne yazıkki.
inş arkadaş edinip onlarla beraber dışarı çıkarsın ve böylece eşinden ayrı bişeyler yapmaya başlarsın.

iyi de o zaman tartışmaya girmeyeceksin

aaa deyip basacaksın kahkahayı

o gün bir gelsin bakarız ölümlü dünya sen askere gidene kadar kim öle kim kala yarına senedimiz mi var de geç kenara

vara yoğa da trip atılmaz

erkekler tribal enfeksiyon geçiren kadın sevmez

net olacaksın

derdin en ise açık olacaksın

madem 300 tl borcumu ödemiyor baban ödesin diyorsun o zaman nerede kalacağımı da sana değil babama sorarım deyip gününe olağan şekilde devam edeceksin[/Q
iyi de o zaman tartışmaya girmeyeceksin

aaa deyip basacaksın kahkahayı

o gün bir gelsin bakarız ölümlü dünya sen askere gidene kadar kim öle kim kala yarına senedimiz mi var de geç kenara

vara yoğa da trip atılmaz

erkekler tribal enfeksiyon geçiren kadın sevmez

net olacaksın

derdin en ise açık olacaksın

madem 300 tl borcumu ödemiyor baban ödesin diyorsun o zaman nerede kalacağımı da sana değil babama sorarım deyip gününe olağan şekilde devam edeceksin
Cok harika bir söz fakat ben borcumu babama ödetmek istemiyorum sıkışık biraz bu lafı demem icin borcu babama ödetmem gerek ama dediğiniz gibi yapıcam artık trip atmak yerine gülüp geçicem bu sefer istediklerimi nasıl yaptırırım ki ama

Canım bak yine aynı şeyi yapıyorsun.Diğer konunda uyardılar üzüldüklerini belirttiler arkadaşlar.Yapma bunu.Doğu diyorsun sürekli.İnsanlarına yabani sapık diyorsun.Yanlış bu.Tepki alacaksın yapma.

ne kadar az kişi dışarı çıkarsa o kadar bakan çok olur

çok kişi çıkarsa alışılır

tabii bir de ortama göre davranmak ortama göre hareket etmek vardır

plajda giydiğim kıyafetle şehir içinde dolaşmadığım gibi

bu tarz basit kurallar ile iki bakarlar üçüncü de alışırlar

eşin de ilginç etraf bakıyor dışarı çıkma diyor İstanbul da bakan yok mu yani

:) baya güleceğim ama gülemedim. sözüm meclisten dışarı burası sapık dolu diyen erkekler hakkında hiç iyi düşüncelere sahi değilim ne yazıkki.
inş arkadaş edinip onlarla beraber dışarı çıkarsın ve böylece eşinden ayrı bişeyler yapmaya başlarsın.
Inşallah ama hiç ümitli değilim cünkü ağda almaya bile beraber gidiyoruz

o borcu baban ödememeli

gerekirse haciz gelsin eve her ne borcu ise o

bu kadar üst perdeden konuşan adam karısının 300 tl borcunu ödememiş de ve haciz gelmiş desinler

ben sadece dediğinin mantıksızlığını ortaya dök demek istemiştim

kendini beygir sanan bir görümce sanırım kocası ip ile idare ediyor kişneyerek anlaşıyorlar.normal bir insan olsa böyle muhabbetlere girmezler.

ne kadar az kişi dışarı çıkarsa o kadar bakan çok olur

çok kişi çıkarsa alışılır

tabii bir de ortama göre davranmak ortama göre hareket etmek vardır

plajda giydiğim kıyafetle şehir içinde dolaşmadığım gibi

bu tarz basit kurallar ile iki bakarlar üçüncü de alışırlar

eşin de ilginç etraf bakıyor dışarı çıkma diyor İstanbul da bakan yok mu yani[/QUOTE buradaki takıntılıymıs cocuk kandırıyor işte :)

Inşallah ama hiç ümitli değilim cünkü ağda almaya bile beraber gidiyoruz

ay yok artık, bu hale ne ara geldin sen arkadaşım?
acil arkadaş edin en azından ev gezesine gidersin evden çıkma fikrine alışırsın. komşun yokmu? heme görüşmeye başla bence.

P
o borcu baban ödememeli

gerekirse haciz gelsin eve her ne borcu ise o

bu kadar üst perdeden konuşan adam karısının 300 tl borcunu ödememiş de ve haciz gelmiş desinler

ben sadece dediğinin mantıksızlığını ortaya dök demek istemiştim
Peki cok teşekkür ederim önerilerinizi dinleyeceğim ♡

ay yok artık, bu hale ne ara geldin sen arkadaşım?
acil arkadaş edin en azından ev gezesine gidersin evden çıkma fikrine alışırsın. komşun yokmu? heme görüşmeye başla bence.
Kalabalık büyük binadayım kşmse kimseye gelmiyor karsı komsuda çalısıyor

Bu pamuk modundan cikip bekarliktaki haline donmek istiyorsun?
E o zaman gorumce hakli oluyor. Kopruyu gecene kadar sessiz kalmissin simdi de bekarligindaki gibi insanlarin senden cekinmesini istiyorsun :-)

Bu pamuk modundan cikip bekarliktaki haline donmek istiyorsun?
E o zaman gorumce hakli oluyor. Kopruyu gecene kadar sessiz kalmissin simdi de bekarligindaki gibi insanlarin senden cekinmesini istiyorsun :-)
Ama ben eltim gibi onlara saygısız davranmıyorum ya da abilerinni uzak tutmuyorum

Ama ben eltim gibi onlara saygısız davranmıyorum ya da abilerinni uzak tutmuyorum
demekki seninde öyle olman gerekiyormuş onun haddine değil abisini yönlendrmek sizin hakkınızda o şekilde konuşmak
bu arada uzak olan mesafeli olan dişli olan saygısız olan değerli oluyor bilmezmisiniz hiç..

Vallahi bana pekte haksiz bi uyari gibi gelmedi. Diger kardesinin ipleri var, kesin. Evlenince ailesiyle iplerini koparip esine devretmis. Kadin bi kardesinden olmus. Digerine de sende boyle olma diye nasihat ediyor. "Anneni kac kere aradin, niye aradin, niye geliyorlar, niye gidiyorsun" diye darlayan gelinlerin varligini hepimiz biliyoruz. Bastan uyarmak istemis. Dis gosterme gibi bi dusunceniz varsa hakli cikartmis olursunuz gorumcenizi.

Back