• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İphone 4 ü olan hanımlar bakarmısınız lüttfen,çok huzursuz oldum:(

ya neden böyle söylüyosun bu adam seni bırakacak biri gelicek fln gerçekten konu açıp yardım istediğime pişman oldum,biri için gidecekse de defolur gider bi insanıon morali bu kdr bozulur

Üzgünüm ama ben ilk kez birinin konusunda böyle konuşuyorum.
Yaptığın şey yanlış , burda konu her açtığında aynı yorumlar gelecek .

tmam ozaman kapansın konum ben buraya telefonla ilgili yardım istediğim için konu açtım,konu yine başka yerlere gitti
telefonla ilgili bilgilendirecek olanlar varsa bekliyorum msjlarını yoksa bşy demiyorum artık

Aslında bende telefon ile ilgili bir konu diye girip sizin kıskançlığınız konusunda yazmadan edemeyeceklerdenim.
Canım kıskançlık ilişkin kendini yipratıp yormayabilir, nişanlında böyle bir mazohiştlikden hoşlanabilir.Yani sürekli
onu kontrol edip zor durumda bırakmandan ama yaptıkların 3. kişilere aksediyor ise burada sorun var demektir.
Yani alakasız 3. kişileri arayıp kıskançlık tripleri yapıp insanları suçladğında (yani telefonla arayıp nişanlımda neden
numaran var demek ve onu zan altında bırakmak yada öğrencisini nişanlımın yanında neden duruyorsun gibi azarlamak )
bu hem seni toplumda küçük düşürmeye başlar ve iyi bir imaj çizmez. Yani kimse bukadar kıskançlığı ve dolayısıyla seni normal karşılamaz ,Ne yaşıyorsan bari içinizde yaşayın..İnsanları bu hareketli ilişkinize alet etmeyin..
Bahsettiğiniz adam bir çocuk ,yada ergen değil iş güç sahibi bir insan telefon numarası rehberini ezberlemek nasıl bişeydir allah aşkına ..Yapma yazık..Ama sanırım nişanlın bu durumdan hoşlanıyor ve sende devam ediyorsun..Ama bu durumda ben sizin
etrafınızdaki insanlar için üzülüyorum..

Maalesef bazi arkadaslara son derece katiliyorum.
Bu süphe, bu kisitlama,bu her saniye kontrol altina tutulmaya calisilan hayatlar, bu kendine ve karsindakine güvensizlik...
Cok üzgünüm ama bu gidisle bütün bunlar sizin iliskinizin sonu olacak.

Diyorsunki; o bana ne yapiyosa ben de ona yapiyorum. Ve kendin o kdr alismissinki kisitlanmaya,
karsindaki adama yaklasmaya calisan disi sineklere bile gereksiz bi savunma icersindesin ister istemez ve bunun anormaliginin farkinda degilsin.
"Seviyorsam" katlanirdim diyorsun.
Bak arkadasim, evet biz kadinlar erkeklere nazaran biraz daha sabirliyiz,
bazilari yeri gelir kisitlanmayi sahiplenme diye algilar,
hatta bazen hoslarina bile gider hayatlarinin en ince detayina kadar müdahele edilmesi.
Dogalari geregi mi bilemiyorum ama erkekler icin ayni seyi söyleyemeyecegim.
Bu adam 1 gün sabreder 2 gün sabreder, ama 3. gün bi basini kaldirir bakar etrafina, onu herseyiyle kabul eden,güvenen, huzur veren birini farkettigi an ucar gider.
Sen kendini paraladiginla kalirsin, sonra nerde hata yaptim diye kendini yiyip durursun.

Yapma arkadasim, güven sevgiline, bu heran her dakika kontrol etme cabasindan vazgec.
Birak kimin numarasi oluyosa olsun rehberinde, sana yanlis yapiyorsa bile bu er gec ortaya cikar.
Güvenilmek sevilmekten daha büyük bi iltifattir, gururdur, bunu hic unutma.

Iyide telefon senin degilki...

olsun sevgilimin telefonu benm sayılır

Aslında bende telefon ile ilgili bir konu diye girip sizin kıskançlığınız konusunda yazmadan edemeyeceklerdenim.
Canım kıskançlık ilişkin kendini yipratıp yormayabilir, nişanlında böyle bir mazohiştlikden hoşlanabilir.Yani sürekli
onu kontrol edip zor durumda bırakmandan ama yaptıkların 3. kişilere aksediyor ise burada sorun var demektir.
Yani alakasız 3. kişileri arayıp kıskançlık tripleri yapıp insanları suçladğında (yani telefonla arayıp nişanlımda neden
numaran var demek ve onu zan altında bırakmak yada öğrencisini nişanlımın yanında neden duruyorsun gibi azarlamak )
bu hem seni toplumda küçük düşürmeye başlar ve iyi bir imaj çizmez. Yani kimse bukadar kıskançlığı ve dolayısıyla seni normal karşılamaz ,Ne yaşıyorsan bari içinizde yaşayın..İnsanları bu hareketli ilişkinize alet etmeyin..
Bahsettiğiniz adam bir çocuk ,yada ergen değil iş güç sahibi bir insan telefon numarası rehberini ezberlemek nasıl bişeydir allah aşkına ..Yapma yazık..Ama sanırım nişanlın bu durumdan hoşlanıyor ve sende devam ediyorsun..Ama bu durumda ben sizin
etrafınızdaki insanlar için üzülüyorum..

kimseyi alet etmiyoruz insanlar kendileri gelip alet oluyolar
düşüncesizler çünkü

Maalesef bazi arkadaslara son derece katiliyorum.
Bu süphe, bu kisitlama,bu her saniye kontrol altina tutulmaya calisilan hayatlar, bu kendine ve karsindakine güvensizlik...
Cok üzgünüm ama bu gidisle bütün bunlar sizin iliskinizin sonu olacak.

Diyorsunki; o bana ne yapiyosa ben de ona yapiyorum. Ve kendin o kdr alismissinki kisitlanmaya,
karsindaki adama yaklasmaya calisan disi sineklere bile gereksiz bi savunma icersindesin ister istemez ve bunun anormaliginin farkinda degilsin.
"Seviyorsam" katlanirdim diyorsun.
Bak arkadasim, evet biz kadinlar erkeklere nazaran biraz daha sabirliyiz,
bazilari yeri gelir kisitlanmayi sahiplenme diye algilar,
hatta bazen hoslarina bile gider hayatlarinin en ince detayina kadar müdahele edilmesi.
Dogalari geregi mi bilemiyorum ama erkekler icin ayni seyi söyleyemeyecegim.
Bu adam 1 gün sabreder 2 gün sabreder, ama 3. gün bi basini kaldirir bakar etrafina, onu herseyiyle kabul eden,güvenen, huzur veren birini farkettigi an ucar gider.
Sen kendini paraladiginla kalirsin, sonra nerde hata yaptim diye kendini yiyip durursun.

Yapma arkadasim, güven sevgiline, bu heran her dakika kontrol etme cabasindan vazgec.
Birak kimin numarasi oluyosa olsun rehberinde, sana yanlis yapiyorsa bile bu er gec ortaya cikar.
Güvenilmek sevilmekten daha büyük bi iltifattir, gururdur, bunu hic unutma.

evt haklısın benim ona güvenmem lazım bi şekilde ama keske oda bunun için bşyler yapsa

bende zn kabul ediyorum hatalı davrandığımı ama bunu söylemenin bi adabı var bazı arkadaşlar ne dediğini gerçekten bilmiyo aklına geleni yazıyo ben buna kızıyorum,yoksa tabi ki haksız olduğumu söylesinler eleştirsinler ama çok kırıcıı yorumlar yapıyolar bu kadar da olmaz,onlara sesleniyorum artık böyle kırıcı olcaksınz yazmayın konularıma zola yazdırmıyorum ya iyice strese soktunuz beni yeter yani ben nasıl dikkatli yorum yapıyorum kmse incinmesin diye gerçekten sabrım taştı artık ya
telefn hakknda yazmak isteyen yazar kırıcı yorum yapacaklar ltfen yazmasnlar artk

Lorena sen hatanın farkında olsan hiç bşy yapmayan kafanda bişey yaptıklarını kurduğun insanlara hala düşüncesiz demezsin :50:
Çok üzülüyorum sevgiline , allah yardımcısı olsun.
Ve sanada üzülüyorum kendine böyle kötü davrandığın için.

Bak ablamın üniversiteden arkadaşlarını anlatayım.
Ablam çok uzak bi'şehirde okuyodu ve her aramamda, gelmesinde dilimizde o çift vardı.
Kız çocuğa gel diyo geliyo, git diyo gidiyo, şunla görüşme tamam, buraya gitme tamam, ona niye baktın özür dilerim, bunla niye konuştun aman aşkım tövbeler olsun:18:

Biz dedik ki vay be adam baya baya seviyo demekki, yoksa nasıl katlansın dedik.

Günler geçti, aylar geçti, seneler oldu 2-3 yıl falan o sessizce duran adam volkan gibi patladı yeter be diye kız bile şok oldu o yine iki didişir yine normale döneriz sanmıştı.

Çocuk bu son olaydan sonra yüzüne bakmadı kızın hemen ardından başka aşklara yelken açtı ve her yerde oh be ne salakmışım en güzel zamanlarım boşa gitti diyodu.

Yapma güzel kardeşim tut azıcık kendini, bırak o koşsun peşinden.

Bak ablamın üniversiteden arkadaşlarını anlatayım.
Ablam çok uzak bi'şehirde okuyodu ve her aramamda, gelmesinde dilimizde o çift vardı.
Kız çocuğa gel diyo geliyo, git diyo gidiyo, şunla görüşme tamam, buraya gitme tamam, ona niye baktın özür dilerim, bunla niye konuştun aman aşkım tövbeler olsun:18:

Biz dedik ki vay be adam baya baya seviyo demekki, yoksa nasıl katlansın dedik.

Günler geçti, aylar geçti, seneler oldu 2-3 yıl falan o sessizce duran adam volkan gibi patladı yeter be diye kız bile şok oldu o yine iki didişir yine normale döneriz sanmıştı.

Çocuk bu son olaydan sonra yüzüne bakmadı kızın hemen ardından başka aşklara yelken açtı ve her yerde oh be ne salakmışım en güzel zamanlarım boşa gitti diyodu.

Yapma güzel kardeşim tut azıcık kendini, bırak o koşsun peşinden.

çok haklısın arkadaşım kendimi tutmam lazım ama şimdi okulda bitti ya daha çok düşünüyorum bunları kendime bi uğraş bulmam lazım

Lorena sen hatanın farkında olsan hiç bşy yapmayan kafanda bişey yaptıklarını kurduğun insanlara hala düşüncesiz demezsin :50:
Çok üzülüyorum sevgiline , allah yardımcısı olsun.
Ve sanada üzülüyorum kendine böyle kötü davrandığın için.

kafamda kurmuyorum onların da suçu var
abarttığımın farkındayım bazı şeyleri ama mesela o sevgilimin kolundan tutan kız olayında hiç abarttığımı düşünmüyorum onun yerine koyuyorum kendimi ben olsam daha düşünceli davranırdım bide kız biliyomuş beni aynı okuldayız insan biraz daha düşünceli davranmaz mı?ben olsam bu adam yada bunun sevgilisi benim bu hareketimden rahatsız olurlar mı diye düşünürdüm...eminim burada bi çok bayanda böyle bşyden rahatsız olurdu ama benim çok üzerime gelindi
ama tabii sevgilim ona bu cesareti verdiyse en büyük suçlu o,adam benim sınıf arkadaşlarımla bile konuşmamı kaldıramıyo ama başkalarına fırsat veriyo Allah benim yardımcım olsun bence onun değil

Son düzenleme:
Back
X