• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İphone 4 ü olan hanımlar bakarmısınız lüttfen,çok huzursuz oldum:(

Birincisi... telefonlarda backup programi var. Numaralar geri geliyor.

Ikincisi siz nisanli degil miydiniz ? Niye nisanliniza sevgilim diyorsunuz? Ya hic nisanlanmadinz ya da benimseyememissiniz.

Ucuncusu bir yetiskini kiskandiracak ve sebep verecek bir sey yapmadikca yani suphe duymadikca boyle didik didik aramak nasil birseydir? Ozguvensiz davraniyorsunuz resmen karsinizdakine seni kaybetmekten cok korkuyorum sensiz olurum, herseyine sahip olucam aldigin nefese bile daha cok daha cok ... diye hastalikli bir imaj ciziyorsunuz.

Daha oncede ogrencisi kolundan tuttu diye olay cikarmistiniz.

Madem guvenmiyorsunuz hic beraber olmayin,evlenirseniz ki adam kacmassa eger. Bir gozunuz acik uyuyacaksiniz her gece. Ben sahsen bu kadar paranoya bir iliskiye dayanamam. Insan iliskisinde guven ister, huzur ister sizde bu yok ki... Siz isi gucu birakip her dakikanizi adami didiklemekle gecireceksiniz. Cok buyuk psikolojik hasar verir bu size. Hem yorulursunuz cunku guven yok hemde karsinizdaki insan bunalir ve gun gelir ceker gider. Herkes kendine guvenen bir sevgili veya es ister. Insanin sevgilisine gozu kapali guvenmesinden daha huzur verici hicbirsey olamaz.

Lorena :ssz::ssz::ssz:
Allah aşkına otur bir düşün benim yaptıklarım normal mi diye..
herşey saplantı yapmışsın.. böle giderse genç yasta saçların agarıp cildin kırısacak haberin olsun.

Bazen sevgilin yer yer nisanlin olan partnerini ,(artik bilemedim adini koyamadim adamin! ) korkuyla , baskiyla , surekli kontrol ederek degil sadece sevgi ve askla yasattigin guzel anlarla kendine baglamayi dene.

Sen bu kadar sikiyorsun birgun karsisina onu hic sikmayan, baskilamayan bir hanim cikar arkadas olur... is cevresinden olur kutuphane de olur heryerde olabilir. Onu sadece gulumsetir, iyi hisettirir adama soluk aldirir ne oldugunu anlamazsin. Sevgilinin gozleri acilir sen resmen sevgilini diger kadinlara itiyorsun su anda. Seninle mutlu olamiyor ki adam nefes bile aldirmiyorsun, ona nefes aldiran kendini iyi hiseedecegi biri cikarsa kafasina dank ederse cok uzulursun. Adam benim mutlu olmam lazim Lorena nin bana verdigi ne? Afra tafra kiskanclik surekli goz hapsi didik didik arama... kapris... eeee orada baskasi sorgulamadan saygi duyarak bir arkadaslik etse... sen orda bittin iste. Adam gider yani kim olsa gider...senin sonun ya evlenip bosanmak yada adamin evlenmeden seni birakip kacmasi. Cunku sevgi ask bile bir yere kadar sen hic saygi duymuyorsun bu gunler gecince adam bikacak senden. Diger kadinlara da sunu diyecek.... cok yanlis yaptim, esim cok kiskanc keske evlenmeseydim!

Bu forumda durumuna cok uzuldugum iki takintili uye var ve ikisinede yurekten uzuluyorum. Biri Amanede digeri Lorena.AMA ikiside duzelmek, tedavi olmak veya degismek adina birsey yapmiyor. Bir insan tedaviye acik olmadikca kimse ona yardim edemezmis. Once kendi kendinizi sevin ben tedavi olmak istiyorum deyin gerisi gelir... Ama bu sekilde cok zor kisir dongu zehir olan hayatlar.

Herşeyi geçtim o kızı arayıp kendini ne pozisyona düşürdüğünün farkında mısın?
Biraz güvenmeyi öğren.Öğrenemiyorsan da tedavi ol.
Gerçekten adam kaçacak elinden farkında değilsin.

Canim kiskamak normal bisi ama sen hayati kendine zehir ediyosun boyle. Icloud hesabindan telefonlari birbirine baglamak cok basit.. Ayarlardan maile giriyosun bir tek..

Telefonu esim kendi ayarladi benim telefona. Yoksa ben onun hayatina bu kadar mudahele etmezdim.sonucta evliyiz saklimiz yok aramizda diye yaptik biz...

nasıl oluyo acaba ama benim telim ıphone değil belkide olmaz,telefonu değiştircem olmazsa

telefonu ikinci el mi sevgilinin? yani özge denen kız eskiden tanıdığı biri olsa tamam diycem de birbirlerini hiç tanımadıkları halde numarasının kayıtlı olması garip geldi. ama bu kadar kuşkulanacağın bir durum yoktur diye düşünüyorum olsaydı gayet açık bir şekilde kayıtlı olmazdı rehberde değil mi.

yok ikinci el değil,birde şöyle bşy var o isimde bi kız kayyıtlıymış sevgilimin telinde çok eskiden ama kız sevgilimi tanımıyo işin içinden çıkamadım..

nekadar suredir birliktesiniz...?
daha guven olayi oturmamis iliskinizde anladigim kadariyla
aniden bakip birseyler yakalama pesindesiniz
yenisiniz daha sanirim
ve yasiniz kac acaba ...?

yeni değil üç senedir birlikteyiz yaşm 24

Çok enteresan ki saf saf açıklama yapıyor konuştuğu kişiler, şu yaptıklarının yarısını yapsam saçımı başımı yolarlardı benim :27:

bunun saflıkla ilgisi yok yani kavga mı çıkarsınlar düzgünce konuşmak yerine

Daha once aldatildin mi ?

hayır sadece bana ters gelen şeyler oldu

Iphone acayip bi telefon ya, ben siliyorum bazen erkeklerin numarasını rehberimden, sonra noluyosa geri geliyo numaralar ;)

Sana iphone ile ilgili bi taktik vereyim de iyice kurcala sevgilinin telefonununu :27:

Daha onceden biliyo da olabilirsin, iphone kilidi fln acik iken saga kaydir telefonu

Ara: Iphone yazisi cikacak oraya bebegim askim filan yaz bakalim sevgilin senden baskasina bebegim askim diye msj atmis mi:)

Msjlar silinmis olsa bile orada gorunur :1:

deniycem bunu,gerçekten çok karışık bi telefon çok sinir bozucu

Ya anlatmayın bi'dahaki konunun zeminini attın şuan :9::9:

:))

Benim neler yapacaağımı burda ki bazı arkadaşlar tahmin edebilir , bir kere benim gibi birine denk gelse anlar zaten :D .
Hepsini geçtim ben tutup da iki de bir kızı uyar , kızı ara , mail at hayatta uğraşmam.
O kadar yerlere düşmem açıkcası.
Bu arkadaşımı hiç normal bulmuyorum.

bunun yerlere düşmekle ne alakası var? asıl hiçbişey yokmuş gibi davranmak yerlere düşmek olur.
şüpheyle yaşayacağıma araşıtırp emin olurum

Senin gibi birinle evlenip bütün hayatını mahvedeceğini ben düşünmüyorum.
Kopar bu ilişki haberin olsun.

Lorena :ssz::ssz::ssz:
Allah aşkına otur bir düşün benim yaptıklarım normal mi diye..
herşey saplantı yapmışsın.. böle giderse genç yasta saçların agarıp cildin kırısacak haberin olsun.

Birincisi... telefonlarda backup programi var. Numaralar geri geliyor.

Ikincisi siz nisanli degil miydiniz ? Niye nisanliniza sevgilim diyorsunuz? Ya hic nisanlanmadinz ya da benimseyememissiniz.

Ucuncusu bir yetiskini kiskandiracak ve sebep verecek bir sey yapmadikca yani suphe duymadikca boyle didik didik aramak nasil birseydir? Ozguvensiz davraniyorsunuz resmen karsinizdakine seni kaybetmekten cok korkuyorum sensiz olurum, herseyine sahip olucam aldigin nefese bile daha cok daha cok ... diye hastalikli bir imaj ciziyorsunuz.

Daha oncede ogrencisi kolundan tuttu diye olay cikarmistiniz.

Madem guvenmiyorsunuz hic beraber olmayin,evlenirseniz ki adam kacmassa eger. Bir gozunuz acik uyuyacaksiniz her gece. Ben sahsen bu kadar paranoya bir iliskiye dayanamam. Insan iliskisinde guven ister, huzur ister sizde bu yok ki... Siz isi gucu birakip her dakikanizi adami didiklemekle gecireceksiniz. Cok buyuk psikolojik hasar verir bu size. Hem yorulursunuz cunku guven yok hemde karsinizdaki insan bunalir ve gun gelir ceker gider. Herkes kendine guvenen bir sevgili veya es ister. Insanin sevgilisine gozu kapali guvenmesinden daha huzur verici hicbirsey olamaz.

çok moral vermişsiniz yani..
nişanlı değiliz aslında sevgiliyiz ama herkes nişanlı biliyo çünkü sevgilim öyle tanıttı hep bende bşy demedim yüzük fln takıyoruz ama çalışmaya başlamada evlenmemi istemiyolar benim ailem bizde fazla beklemek istemiyoruz bakalım artk

Bazen sevgilin yer yer nisanlin olan partnerini ,(artik bilemedim adini koyamadim adamin! ) korkuyla , baskiyla , surekli kontrol ederek degil sadece sevgi ve askla yasattigin guzel anlarla kendine baglamayi dene.

Sen bu kadar sikiyorsun birgun karsisina onu hic sikmayan, baskilamayan bir hanim cikar arkadas olur... is cevresinden olur kutuphane de olur heryerde olabilir. Onu sadece gulumsetir, iyi hisettirir adama soluk aldirir ne oldugunu anlamazsin. Sevgilinin gozleri acilir sen resmen sevgilini diger kadinlara itiyorsun su anda. Seninle mutlu olamiyor ki adam nefes bile aldirmiyorsun, ona nefes aldiran kendini iyi hiseedecegi biri cikarsa kafasina dank ederse cok uzulursun. Adam benim mutlu olmam lazim Lorena nin bana verdigi ne? Afra tafra kiskanclik surekli goz hapsi didik didik arama... kapris... eeee orada baskasi sorgulamadan saygi duyarak bir arkadaslik etse... sen orda bittin iste. Adam gider yani kim olsa gider...senin sonun ya evlenip bosanmak yada adamin evlenmeden seni birakip kacmasi. Cunku sevgi ask bile bir yere kadar sen hic saygi duymuyorsun bu gunler gecince adam bikacak senden. Diger kadinlara da sunu diyecek.... cok yanlis yaptim, esim cok kiskanc keske evlenmeseydim!

niye bu kadar kötü bi senaryo yazdınız ki şimdi ztn canım sıkkın:(

[

gerçekleri yazdık.. iyi morel vermişsiniz demişsin..

aslansın devam et mi deseydik :44::44:
saplantılısın ve uzman yardımı almalısın bence.

bu kadar üstüne gidersen o düşündüğün bütün şüpheleri kendi ellerinle sunarsın bence..
aklına sokma bu düşünceleri o onun ne senin:31:
biz nişanlımla ikimizde ı phone kullanıyoruz, bütün özelliklerini biliyoruz ama o kadar napmış ne etmiş kurcalamıyoruz.
en sağlıklısı da bu bence:31:

biz kadınlar bazen şüphelerimizi içimizde ki korkuları fazla abartıyoruz ama bence yapma bunaltma
Hem geçmişi telefonu ne kadar kurcalarsan kurcala böyle yaptıkça sağlıklı bi ilişkiniz olmayacak bence sen vazgeç güvenmemekten
İnşaallah herşey düzelir

gerçekleri yazdık.. iyi morel vermişsiniz demişsin..

aslansın devam et mi deseydik :44::44:
saplantılısın ve uzman yardımı almalısın bence.

hepinize demedim ki yorum yapan bi bayanın mesajının altına yazdım zaten hepiniz üzerinize alınmayın.
tabiki öyle dememelisiniz bende farkındayım abarttığımın ama dediğim gibi size demedim iyi moral vermişsiniz derken

ya allah aşkına şu cocukları bu kadar bunaltmayın ya sonra gidince burda konu açıp ağlıyorsunuz.. bırak seni seviyorsa zaten yanlış bişey yapmaz sevmiyorsada cehennemim dibine kadar yolu var. böyle yaptıkça psikolojinizde bozuluyor kendinizede yazık okudukça üzülüyorum valla. ben eşimin telefonunu bilgisayarını falan hiç kurcalamam umurumdada değil yaparsa kendi ayıbı...

Bir düşün sen erkek olsan sana katlanır mısın ?
Ben sana 1 dk tahammül edemezdim açıkca söylemek gerekirse.
Hayatı zindan ediyorsun adama sen.

İnan insanları kırmak tarzım değildir ama sana durumu başka anlatabilmenin yolu yok :50:
Üzülüyorum sana.

Bir düşün sen erkek olsan sana katlanır mısın ?
Ben sana 1 dk tahammül edemezdim açıkca söylemek gerekirse.
Hayatı zindan ediyorsun adama sen.

seviyorsam katlanırdım
ben onu onun beni kısıtladığı kadar kısıtlıyorum sadece karşılıklı bşy yani

seviyorsam katlanırdım
ben onu onun beni kısıtladığı kadar kısıtlıyorum sadece karşılıklı bşy yani

MUTLU MUSUNUZ SENCE ?

İkinizde de sorun var o halde.
Ama bilmen gereken birşey var kadın doğasıyla , erkek doğası farklı.
Bak bu adam seni bırakacak ben başka bişey demyorum.
Biri gelecek mutlu edecek ve elinden uçacak.
Sen bu adamı mutlu etmiıyorsun çnkü.

MUTLU MUSUNUZ SENCE ?

İkinizde de sorun var o halde.
Ama bilmen gereken birşey var kadın doğasıyla , erkek doğası farklı.
Bak bu adam seni bırakacak ben başka bişey demyorum.
Biri gelecek mutlu edecek ve elinden uçacak.
Sen bu adamı mutlu etmiıyorsun çnkü.

ya neden böyle söylüyosun bu adam seni bırakacak biri gelicek fln gerçekten konu açıp yardım istediğime pişman oldum,biri için gidecekse de defolur gider bi insanıon morali bu kdr bozulur

Lorenacim, bak guzel kardesim nasil ben sana durduk yere moral vereyim. Sana ricada etmiyorum bak resmen yalvariyorum. Yalvaririm bi psikiyatri ile gorus. Cok ihtiyacin var lutfen git vakit kaybediyorsun.

Back
X