• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İphone 4 ü olan hanımlar bakarmısınız lüttfen,çok huzursuz oldum:(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb kızlar sevgilim iphone 4 kullanıyo,istediğim zaman telini alıp bakıyorum yani izin fln almam
bugün yine aldım telini bakıyodum rehberine baktım özge diye biri kayıtlı. normalde kız yoktur rehberinde annesi teyzesi ve yaşlı hocalar dışında..bu ne dedim tanımıyorum dedi yani eskiden tanıdığım biri olabilir dedi
bu arada sevgilimin nosunu değiştireli 6-7 ay filan oldu..dediki ben brz oynadım bu rehberle geçmişte kayıtlı olan numaralar geri geliyo..yani numarası değişti ama telefonda kayıtlı olan numaralar geri geliyomuş bu telefonlarda böyle bşy olabiliyo mu?
kızın nosunu aldım ve sildim sonra rehbere baktım a dan z ye kadar bşy yok çıktım rehberden bi daha girdim bi baktım iki tane daha bayan numarası var daha önce olmayan erkeklerde var..ya kızlar bu telefonlarda var mı böyle bşy başıma ağrılar girdi,bunun altından bşy çıkarsa bittin sen dedim geldim eve kızı aradım dedim ki benim nişanlımda var numaranız gördüm mrk etttim aradım ismi x dedim şu fakültede filan tanıyomusunuz dedim hayır tanımıyorum dedi,adını sordum evt adım özge dedi
nasıl olur fln dedim oda dediki çok huzursuz oldum tanımadığım insanda benim numaramn ne işi var dedi
tekrar tekrar sordum kız anımıyorum dedi
o kadar huzursuzum ki delircem kızlar ya
napiyim sizce numara değiştikten sonra eski numaralar nasıl gelebilir var mı böyle bi özellik

birde ben telefonunna bakarken sevgilimin gözü hep bendeydii sanki bşy görmemden korkuyo gibiydi ben bu telefonun özelliklerini hiç bilmiyorum mesela internet geçmişine ve whatsap geçmişine v.s nasıl bakabilirim bilenler söyleyebilir mi.LÜTFEN:(
ÇOK ÖNEMLİ ÖĞRENMEM LAZIM

Son düzenleme:
iphone 4 degil telefonum rehbet konusunda bisey diyemicem ama bir cok ozelligi tasiyor bu tur telefonlar
msl sevgilimi yabanci bir numara arasa hemen bir programdan (internetten indiriliyor) numarayi aratip kimin oldugunu anliyor
demem o ki sevgilinizin dedigi muhtemelen dogrudur kizda tanimiyorum demis zaten kendiside tedirgin olmus...
whatsApp gecmisine gelince cok fazla dolunca zaten program donma yapiyor o yuzden gecmisi kendiniz silebiliyorsunuz..
yani sevgiliniz arada programi ve telefonu temizlemek amacli siliyodur sohbetleri diye dusunuyorum...
sahsen ben olsam aramazdim kizi sevgilime inanmayi tercih ederdim guveniyosam tabi ama guvenmesemde nisanlanmazdim
Allah tamamini erdirsin bu arada...mutluluklar

Son düzenleme:
iphone 4 degil telefonum rehbet konusunda bisey diyemicem ama bir cok ozelligi tasiyor bu tur telefonlar
msl sevgilimi yabanci bir numara arasa hemen bir programdan (internetten indiriliyor) numarayi aratip kimin oldugunu anliyor
demem o ki sevgilinizin dedigi muhtemelen dogrudur kizda tanimiyorum demis zaten kendiside tedirgin olmus...
whatsApp gecmisine gelince cok fazla dolunca zaten program donma yapiyor o yuzden gecmisi kendiniz silebiliyorsunuz..
yani sevgiliniz arada programi ve telefonu temizlemek amacli siliyodur sohbetleri diye dusunuyorum...
sahsen ben olsam aramazdim kizi sevgilime inanmayi tercih ederdim guveniyosam tabi ama guvenmesemde nisanlanmazdim
Allah tamamini erdirsin bu arada...mutluluklar

çok tşk ederim
bu yabancı numaranın kim olduğunu öğrenme programının adı ne öğrenebilirmisiniz acaba?
ztn bu whatsap ı da silmesini istiycem çok huzursuzum
programı açttm ama sohbet geçmişine nereden bakılıyo bulamadım:(

Son düzenleme:
Iphonen genel ozelliklerinden beri.
I cloud yedeklemesi denilen ozellik.
Sadce numara degil eski notlar takvim kayitlari bile tekrar gelebilir.
Sevgilin numarayi silmis ama icloud dan yenileme yapilinca hepsi tekrar gelmis..

tşk ederimm rahatladım biraz
peki whatsap geçmişine nasıl bakabilirim ve internet geçmişine bunu öğrenmem lazım

çok tşk ederim
bu yabancı numaranın kim olduğunu öğrenme programının adı ne öğrenebilirmisiniz acaba?
ztn bu whatsap ı da silmesini istiycem çok huzursuzum
programı açttm ama sohbet geçmişine nereden bakılıyo bulamadım:(

sizinde android telefonunuz varsa bence silmesini istemeyin iletisiminizi saglayan cok rahat bir program bence
nisanliniz sohbetleri silmediyse kendiniz whatsApp'a tiklayip ordan herhangi biriyle sohbetine tiklayip bakabilirsiniz
yukari dogru kaydirinca zaten neler yazilmis gorursunuz
ama silmisse komple siliniyor yani hic bir sey goremezsinizz
suanda programin ismini yazamicam uzgunum bilmiyorum cunku ogrendigimde yazarim
sevgilinize sorsaniz sohbetleri gostermesini nasil olur acaba...
yani gizler mi ona sorsaniz msl size gostermesini isteseniz
sizi meraklandiran tedirgin eden her ne varsa kendisi gostersin
ogretsin nasil bakildigini :26:

Telefonun bazi ozelliklerini evden kendi pc den kontrol edebilirsin. Icloud hesabina pc den girip bakiliyo..
Internet gecmisini altta cikan kutulardan acabilirsin. Whatsapp silinmisse tekrar yukleme yapilamaz malesef..

sizinde android telefonunuz varsa bence silmesini istemeyin iletisiminizi saglayan cok rahat bir program bence
nisanliniz sohbetleri silmediyse kendiniz whatsApp'a tiklayip ordan herhangi biriyle sohbetine tiklayip bakabilirsiniz
yukari dogru kaydirinca zaten neler yazilmis gorursunuz
ama silmisse komple siliniyor yani hic bir sey goremezsinizz
suanda programin ismini yazamicam uzgunum bilmiyorum cunku ogrendigimde yazarim
sevgilinize sorsaniz sohbetleri gostermesini nasil olur acaba...
yani gizler mi ona sorsaniz msl size gostermesini isteseniz
sizi meraklandiran tedirgin eden her ne varsa kendisi gostersin
ogretsin nasil bakildigini :26:

benim telefonumun whatsap özelliği yok
sevgilime sorsam gösterir tabi ama ben aniden alıp bakmak istiyorum eğer benden sakladığı bşy varsa göreyim diye bilmiyorum çok huzursuzum

peki internet geçmişine ve whatsap geçmişine nasıl bakcam kızlar

Senin telefonu ıncelemenden sonra tedbirini alıp geçmişi sılmısse bakamazsın.
Eger silmemişse teker teker waasap lıstesındekı kısılerın profıllerıne girmen yeterli.Ama dediğim gibi silmişse bakılmıyor.

peki internet geçmişine ve whatsap geçmişine nasıl bakcam kızlar

ayyy arkadasimm dikkatli okuyun yorumlari lutfenn..
iki yorumumdada whatsApptaki sohbetler silinirse goremezsiniz birsey diyorum silmemisse nisanliniz alir bakarsiniz okursunuz
sildiysede yapilacak birsey yok giden gitmistir...
baska bir arkadasta yazmis silinmisse geri alinamaz demis...
pc uzerinden icloud programindan takip edebilirsiniz demis arkadas
yardim etmeye calisiyoruz ama tekrar tekrar ayni sorulari soruyorsunuz

Telefon özelliği hakkında bir bilgim yok fakat o kızı aramanız çok yanlış olmuş bence, sevgilinizin bir yanlışını mı gördünüz ki aşırı güvensizsiniz..

LoreNa Bu Kiskanclikla Nereye Kadar Gitmeyi Düsünüyorsun... :26:
Sevgiline Güvenmiyorsan Ayril Neyin Pesindesin,
Kendinede Adamada Zehir Ediyorsun Hayati,
Mutlu Olmak Varken Sen Zorla Mutsuz olma Cabasindasin,
Biraz Rahat Ol...

LoreNa Bu Kiskanclikla Nereye Kadar Gitmeyi Düsünüyorsun... :26:
Sevgiline Güvenmiyorsan Ayril Neyin Pesindesin,
Kendinede Adamada Zehir Ediyorsun Hayati,
Mutlu Olmak Varken Sen Zorla Mutsuz olma Cabasindasin,
Biraz Rahat Ol...

Bazi insanlarin ruhunda var bu egilim malesef.. Ornegin ben:))
Asiri derecede takipciyim. Hele ki burda okudugum olaylarin etkisiyle neler yapiyorum:)
Esimin telefonu benimkine bagladim gittigi yeri goruyorum mesajlari mailleri aninda elimde:)) bisi yaptigindan degil ama kuruntu iste..
Kizmayin gercekten bazi insanlar dogustan sorunlu:))

bunu anlamak çok basit lorena. eski rehberden bir tek bu kızın numarası mı kalmış yani? abdullah-ahmet-mehmet yok da bir tek bu kız mı var rehberde? oradaki herkesi tanıyor da bir tek bu kızı tanımıyorsan demek ki sevgilin yalan söylüyor (gerçi yalan söylüyor da demek istemiyorum, garibim nasıl korkuyorsa senden bu şekilde söylemiş derim) :19:

ayrıca bu arama,azarlama, araştırma huyun yüzünden birgün fena birine çarpacaksın haberin olsun.. çekirge bir sıçrar-iki sıçrar sevgili Lorena!!

ahh lorena ahh hastalık derecesinde kıskanç olursan herşeyi kontrol edersen elbette gözüne batan şeyler olur biraz özel hayata saygı hoş hata sende değil sevgilinde sen sen ol sakın buadamı bırakma seni başkası çekmez söyliyeyim :34:

Asiri derecede takipciyim. Hele ki burda okudugum olaylarin etkisiyle neler yapiyorum:)
Esimin telefonu benimkine bagladim gittigi yeri goruyorum mesajlari mailleri aninda elimde:)) bisi yaptigindan degil ama kuruntu iste..

hehe guldum yorumunuza arkadasim :1::1:
alayci tavirla degil ama... cok tatlisiniz
dogustan hastalik derecesinde kiskanc olan birde ben varim
sorgulamam asla sevgilimi guvenim tamdir Allah utandirmasin :nazar:
ama hastalik iste otururda aglarim birde
icimi dokmezsem catlarim ama :15:

canım bu hiç hoş birşey değil geçen burda bende latitude yi öğrendim ama kesinlikle bende katılmadım nişanlımda hatta dedim ne saçma sonuçta 2mizde katılsak insan ister istemez kontrol eder merak eder en iyisi hi. bulaşmamak yeterince teknolojiyle herşeyi öğreniyoruz daha fazlası ilişkiyi yıpratmaktan başka birşey yapmaz ayrıca merak ettiysem w.uptan yerimi at derim nerde olduğuna bakarım gizli gizli bakmanın manası yok :34:

Canim bu kadar etkisi altinda kalmayin burdaki konularin kendinizi yipratiyorsunuz bosuna,
Ben kiskanc degilin demiyorum bende kiskanirim esimi ama konu sahibinin sevgilisinin uzerine disi sinek konsa olay oluyor:27:

Son düzenleme:
Back
X