• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

merhabafatmacim seni diger yaris topiginden biliyorum bende katilmak istiyorum once yurume bandinda yuruyup sonrada ip atlarim bakalim yazarim kac tane yaptigimi

ben 50 dk günlük zumbayla beraber yapabilirsem ip atlamayıda denicem inşallah faydası olur

selam kizlar
bende bugun ip aldim
gunluk kactane atlarsam kilo vermeme yardimci olur

yavaş hereketle yaparsan 1dk 60 tane atlanıyor hızlı yaparsan 120 tane ama önemli olan dakika ilk 10 dk sonra vucut yağ yakımına başlıyor oda dakikada 11 kcal yakabiliyorsun :56:

hadi ya ben de sayı yeter zannediyorum. Nefes nefese kalıyor insan ama 250 300 arası atlıyorum ben tabi setler halinde. Ama 10 dk yı geçgin atlamak gerekiyorsa 1000'i geçeriz herhalde. Sen kaç set halinde atlıyorsun acaba canım

yarım saat süreyle 50 li setler halinde atlıyorum toplam 500 ü buluyor

bende varım arkadaşlar bende bir ara günde 350 atlıyodum nerdeyse 6 aydır yapmıyorum sizi görünce bende heveslendim :)

zumba nedir canım biraz açıklayabilirmisin rica etsem :3:

birçok hareketli dansın tempolu bi şekilde yapılması çokda eğlenceli sağolsun banada başka bi arkadaş önerdi gerçekten işe yarayan bi etkinlik yazın düğme araları patlayacak gibi olan gömleğimi bugün çok rahat bi şekilde giyebiliyorummm:4:

ya kızlar ben ilk başladığımda voitten normal atlama ipi aldım ip bozulmaya başladı kıvrılmaya felan, sonra kettler den aldım silikon sanırım ya bi atlamaya çalıştım her atlayamadığımda sanki kırbaç gibi çok acıtıyo ben mi yanlış atlıyorum yoksa anlamadım da şu an yanımda duruyo başlamaya korkuyorum tekrar

Back