Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 dk 100 çok iddalı, saniye de 2 tane nerdeyse, valla helal, speedy gonzales gibisiniz o zamanMerhaba arkadaşlar
Hala ip atlayan var mı aranızda? Bende spor salonuna gidiyorum 30 dk kardiyo+45 dk ağırlık yapıyorum(içinde squat ve sumo squat da var tabiki 90’ar tane) ve diyet de uyguluyorum 8 kilo gitti çok şükür 1 ayda ama hala gitmesi gereken bi 15 kilo daha var
Aralarda da zıplayıp ip atlıyorum zaten 1 dk da 100 kere falan atlıyorum (1saatte 200 tane atlıyorum diyen arkadaşım vücudun ham mı acaba. Gün geçtikçe artıramadın mı yinede) 100er 100 er atlasan bile yarım saat sonra 2000 üzerine çıkarsın nasıl yaptığını anlayamadım
Benim merak ettiğim ama aslında cevabını bildiğim sadece ip atlamakla evde kilo verilir mi diyordum demek ki veriliyormuş ☺
İpe sürekli takılmazsan seri bir şekilde atlayıp gidiyorsun valla aslında o kadar da hızlı değilim daha hızlıları var benden çevremde1 dk 100 çok iddalı, saniye de 2 tane nerdeyse, valla helal, speedy gonzales gibisiniz o zaman
Günde 3000 diyen gün boyunca atlamamıştır tabi, canı sıkıldıkça 100, 300 falan yapmıştır.
Bişey sorucam 2000 de fazla değil mi? Dizler zorlanmıyor mu? ne kadar süredir ip atlıyorsunuz?
evet ben de sasirdim 2000 3000 diyorlar :)Kızlar inanamıyorum nasil 500-600 atliyosunuz ben kendimi çuval gibi hissettim ya 55.3 kiloyum, boyum kısa olduğu icin 55 bana fazla, 50-51 hedefim, diyet spor su vs derken iki ayda ancak 55.3 e inebildim. Gecen gün ip atlayim dedim inanirmisiniz ara vermeden sadece 30 saniye atlayabildim, her tarafim agridi kendimi yataga zor attim. Ara vererek de olsa 50-60 ı gecmez heralde. Burda 500-600 okuyunca aglayasim geldi nasil oluyo bu
Evet ya, ben başladım atlamaya ve ne kadar da zormuş. Ama atlamaya devam ettikçe kolaylaşacak.Çocukken ne güzel ip atlardık hiç yorulmadan. Şimdi çok yorucu geliyor. Ne zaman böyle değiştik? Çocuk gibi kalabilseydik keşke.