- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi alyazraela
Arkadas bu ip atlama isi aklima.yatti bende size katilayim. Günde kac kere atliyorsunuz ve nekadar? Ip atlamak nerelere iyi geliyor?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben ilk başladığımda voitten normal atlama ipi aldım ip bozulmaya başladı kıvrılmaya felan, sonra kettler den aldım silikon sanırım ya bi atlamaya çalıştım her atlayamadığımda sanki kırbaç gibi çok acıtıyo ben mi yanlış atlıyorum yoksa anlamadım da şu an yanımda duruyo başlamaya korkuyorum tekrar
1haftada ortalamakac gr veriyorsunuz. Bende basliyorum hem karatay yapiyorum hem plates hem tibet amakilo vermemdurdu bi 10kg vermem lazim
çok hızlı mı atlamaya çalışıyorsun acaba canım biraz yavaş atlamaya çalış
günaydın kızlar dün 500 defa yaptım çok şükür bugünde 600 yapabilirim inşallah
ilk günler için iyi canım önemli olan 10 dk fazla yapabilmen vucut yağ yaksın diye
inşallah fatma sende bu yöntemle mi zayıflıyon
selam kızlar beni de alabilirsiniz aranıza 4 gün sonra geliyor pilates malzemelerim :)
her şeyin ayağına geldiği siteden pilates jimnastik çubuğu pilates topu ve sayaçlı atlama ipi aldım toplamda 40 tl civarında bir şey tuttu :)
akşamlarıda 18:00 den sonra yemeyi kestim,sabah ve öğlen yiyorum sadece ve öğünlerimin miktarını azalttım :)
ip atlamayı oldum olası çok severdim zaten bulunduğum yerde pilates olan bir spor salonu olmadığı için kendi imkanlarımla bir şeyler yapacağım artık.
Geçen seneden beri yavaş yavaş tam 10 kilo almışım maalesef 36 bedenden yine 38 hatta 40 lara çıktım orantılı kilo alsamda ufak bir göbek sahibi olduğum kesin :d
ilk hedefim 5 kilo vermek nisan sonuna kadar
hadi hayırlısı :d
ben göbeğimi içine çekerek atlıyorum gerçekten göbeğim küçülüyor
darısı başıma 2 gündür kalori sayarak yiyorum bende gün içinde maksimum alabileceğim kalori 1500 ben 1000-1200 arası tutmaya çalışıyorum
şu siparişlerimde gelseydi başlasaydım atlayıp zıplamaya
günlük 1000 kaloriyi geçmemeye gayret ediyorum
ahh ahh son anda 2 dilim baklava yemeseydim bende geçmeyecektim amaa
tatlılar börekler çörekler hepsini görünce içim gidiyor ama sıkıldım artık kilolardan yemiyorum onun için
bende tatlı ve börek çörek neredeyse hiç yemiyorum çok nadir bunun gibi kaçamak oluyor tabi :)
5 ten sonra da yemiyorum hiç bir şey zaten
64 kiloyum bi 5 kilo versem rahatlıycam ama toplamda 1 yılda 10 kilo vermem lazım