Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

İp atlarken dikkat edilmesi gerekenler :

· Başlamadan önce ısınmalısınız ve esnek ayakkabıları tercih etmelisiniz.

· İp atlarken ileriye bakılmalı, sırtınız dik olmalı ve karnınızı sıkarak doğru nefes alıp vermelisiniz.

· Ayağınızın altından ipin geçmesi için (3-5 cm kadar) yukarı sıçramalısınız.

· Parmaklarınızın ucunda sıçramalı, topuklarınızın yerle temasını engellemelisiniz. Gerekli durumlar hariç.

· Kollar çok fazla hareket ettirilmemeli, dirsekler vücuda yakın pozisyonda tutulmaya özen gösterilmeli ve eller dairelerle döndürülmelidir.

· Bel fıtığı rahatsızlığınız veya bacak eklemlerinizde problem varsa ip atlamamaya özen göstermelisiniz.

Başlıca İp Atlama Teknikleri :

· Normal atlama

· Çapraz atlama

· İki ayağı birden kullanarak tempolu atlama

· Çekirge tipi atlama

· Tek ayakla atlama

· Ters atlama

· Çift ayakla atlama

ay iki gündür atlıyorum 20 şer dk
sabah kalkınca kollarım karın kaslarım acıyo dövülmüş gibi hissediyorum valla:22:
ham oldum galiba

ay iki gündür atlıyorum 20 şer dk
sabah kalkınca kollarım karın kaslarım acıyo dövülmüş gibi hissediyorum valla:22:
Ham oldum galiba

düzenli atlayınca hamlık gidiyor esneme haterketleri yapınca iyi oluyor

ben ip atlamanın yanıda akşam 5 den sonra bi şey yememeyi deniycem bakalım sonuç ne olcak:46:

bende yadiklerime dikkat ediyorum ama işten çıkınca haliyle eşime kızıma yemek hazırlıyorum benim daha önceden yeme gibi bi şansım yok o yüzden yemek saatimi erkene alamıyorum:56:

kızlar bir şey sorucam zeminde atlarsak dizlerde sorun yaratabilirmiş falan diye duydum halıda ya da pilates matının üstünde atlasak sizce sorun çıkar mı

Iki gundur ip atliyorum :) daha once yapmadigim icin biraz zorluyor tabi ama kendimi iyi hissediyorum. Ve sunu gordum insan spor yaptikca , hareket ettikce kendini mutlu hissediyor :)

guzel olur ben su an 60,5 kilodayim yediklerime dikkat ediyorum kalori sayiyorum

bnde 51 kiloyum ip atlıyorum ve ek olarak bir kaç egzersiz daha yapıyorum ayrıca yağdan uzak durmaya çalışıyorum hedef kilom 43

kızlar bir şey sorucam zeminde atlarsak dizlerde sorun yaratabilirmiş falan diye duydum halıda ya da pilates matının üstünde atlasak sizce sorun çıkar mı

ayağında yumuşak bi ayakkabı olması ve parmak ucunda yapman lazım

kızlar bir şey merak ettim önemli olan ip atladığın süremi, yoksa sayısımı bende bir kaç gündür atlıyorum. ona göre devam edeyim. umarım göbek ve bel için etkisi olur :s

kızlar bir şey merak ettim önemli olan ip atladığın süremi, yoksa sayısımı bende bir kaç gündür atlıyorum. Ona göre devam edeyim. Umarım göbek ve bel için etkisi olur :s

önemli olan süre canım 10.dk sonra yağ yakımı başlıyo vücut orantılı olarak yakıyo yağları

önemli olan süre canım 10.dk sonra yağ yakımı başlıyo vücut orantılı olarak yakıyo yağları

hadi ya ben de sayı yeter zannediyorum. nefes nefese kalıyor insan ama 250 300 arası atlıyorum ben tabi setler halinde. ama 10 dk yı geçgin atlamak gerekiyorsa 1000'i geçeriz herhalde. sen kaç set halinde atlıyorsun acaba canım

ben de katılmak istiyorum

merhabafatmacim seni diger yaris topiginden biliyorum bende katilmak istiyorum once yurume bandinda yuruyup sonrada ip atlarim bakalim yazarim kac tane yaptigimi

ben çok atlayamıyorum ya yoruluyorum. 10dk atladım 500 sayı. dünde 15 dk atlayabildim 750 sayı o da.biraz bel egzersizleri filan da yaptım ama gerçekten çok yorucu oluyor, 1 saat atlayan var mı gerçkten merak ettim

merhabafatmacim seni diger yaris topiginden biliyorum bende katilmak istiyorum once yurume bandinda yuruyup sonrada ip atlarim bakalim yazarim kac tane yaptigimi
eğer hiç ip atlamadıysan benim gibi birden başlama her yerin dayak yemiş gibi çok fena acıyor tecrübeyle sabit :52:

Back