• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

cnm sanırım genetik ya 3yıldır hiç uzamadım desem yalan olmaz ama denicem bunları kesinlikle hiçbişe yapmadan bekleyeceğime dmi .s

beslenmene dikkat eder sporu ihmal etmezsen uzarsın canım hiç merak etme

Bende internette görmüştüm ve iki haftadan beri falan ara ara ip atliyorum. İnsanı nefes nefese bırakıyor cok etkili durmadan 100 kere atliyorum. Bu haftA daha sık yapcm bakalım sonuc ne olacak :46:

Ben çalıştığım için akşam atlayabilirm 1 saat düzenli atlayabiliyorum ama sayıyı toplam olarak hiç hesaplamamıştım 1 dk 11 kcal yakıyor vücut

bende internette görmüştüm ve iki haftadan beri falan ara ara ip atliyorum. Insanı nefes nefese bırakıyor cok etkili durmadan 100 kere atliyorum. Bu hafta daha sık yapcm bakalım sonuc ne olacak :46:

çok iyisin ben uzun zamandan beri atlamıyorum 1 gün önde duraksız 70 yapabildim 50 yi 60 felan hiç zorlanmıyorum

Kendimce evde pilates yapmaya calisiyorum ama baska seyler de yapmak istiyorum ip atlamak etkiliyse yapabilirim.. Ise yariyor mu hanimlar ?

ben çok atlıyamıyorum sanırım.
bugün 700 atladım ama akşama kadar 1250 olur diye düşünüyorumm.

çok iyisin ben uzun zamandan beri atlamıyorum 1 gün önde duraksız 70 yapabildim 50 yi 60 felan hiç zorlanmıyorum

Arada ayagimin takildigi falan oluyor ama :9: durmadan devam ediyorum hemen . Bende bi saat önce 200 yaptm bugun dışarı da oldugum icin gündüz yapamadim. 300 daha yapıp 500e tamamlamak istiyorum :8:

kızlar hedef kilomuzu ve verdiğimiz kiloları da düzenli olarak kendimiz belirleyip 2 haftada kaç, 1 ayda kaç fln yazalım mı?

Kendimce evde pilates yapmaya calisiyorum ama baska seyler de yapmak istiyorum ip atlamak etkiliyse yapabilirim.. Ise yariyor mu hanimlar ?

duzenli yapinca etkili bi egzersiz onemli olan dimdik atlamamak gobekte erisin diyosan dizini karnina dogru kirarsk yapmak dk 20 kcal yaksbilirsin

iyi geceler kizlar 30 dk atlayabildim toplam 500 atlayis nobetten ciktigim icin oldukca yorgunum 1 saatte orta tempoda 1000 atlayis yapilabiliyor

Arada ayagimin takildigi falan oluyor ama :9: durmadan devam ediyorum hemen . Bende bi saat önce 200 yaptm bugun dışarı da oldugum icin gündüz yapamadim. 300 daha yapıp 500e tamamlamak istiyorum :8:

canim dura dura birden yapmaya calisma tecrubeyle sabit 1gun sonra yere zor basarsin vucudunu yavas yavas alistir

Göbeğim artık eskisi kadar yok bacaklarım ilk gün ip atldıktan sonra çok fazla ağrıdı eşim belirli bi tempo tuttur çok hızlı atlıyosun dedi bende belirli bi tempoyla atladım bacaklarım o kadar ağrımıyor şu anda

Back