• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

​Öğle yemeğinden sonra 500 tane ip atladım bir an önce atsak fazlalılkları artık :)

çok güzel canım akşam 500 daha atlayabilirseen bayağı kalorı yakmış olursun diyet felan yapıyormusun ben kalori takibi yapıyorum bide porsiyonlarımı küçülttüm

çok güzel canım akşam 500 daha atlayabilirseen bayağı kalorı yakmış olursun diyet felan yapıyormusun ben kalori takibi yapıyorum bide porsiyonlarımı küçülttüm

Kalori takibi yapmıyorum ama bende porsiyonlarımı azalttım kasımdan beri dikkat ediyorum şekeri beyaz ekmeği vs bıraktım akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum fırsat buldukça ip atlıyorum :)

kalori takibi yapmıyorum ama bende porsiyonlarımı azalttım kasımdan beri dikkat ediyorum şekeri beyaz ekmeği vs bıraktım akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum fırsat buldukça ip atlıyorum :)

aralıktan bu yana bende baya dikkat ediyorum ip atlamayla başladım haftada 3 gün zumba yapıyorum fırsat buldukça

muamma ne güzel kilo vermişsn ya..nasıl yaptın ve kaç ayda....çalışıyo musun

muamma ne güzel kilo vermişsn ya..nasıl yaptın ve kaç ayda....çalışıyo musun

dün akşamda yemeğinden sonrada 600 ip atladım toplamda dün 1100 ip atladım.

Evet çalışıyorum iş yeri evime yakın öğle yemeklerimi evde yiyorum ve ip atlama imkanımda oluyor masa başı çalşıtığım için ve yiyip içip oturmaktan sıfır harekketten 60 dan 80e çıkmıştım. kasımdan beri 3.5 ay falan oluyor. porsiyonlarımı azalttım Ekmeksiz doymam sanıyordum hep 1 oturuşta neredeyse 1 büyük ekmek yerdim ama kepek ekmeğine başladığımdan beri günde 3 dilimi geçmedi. çayla pek aram yok sadace kahvaltılarda yada çok nadir misafrlikte bir bardak çay içerdim ama en az 4 kesme şeker atardım. o günden beri şekersiz içtim. hareketi arttırdım fırsat buldukça ip atladım basit hareketler yaptım. akşam 5- 6 çok nadir 7 oluyordu o saatten sonra hiç bişey yemedim. cips bağımlılığım vardı hergün 2 büyük paket cipsi kesin yerdim hatta yemek den çok abur cubur yerdim cipsi yemeyi bıraktım. hiç kilo veremem sanırken ilk denememde 12 kilo verdim umarım bir daha geri almam:nazar:

Son düzenleme:
[ı]dün akşamda yemeğinden sonrada 600 ip atladım toplamda dün 1100 ip atladım.

Evet çalışıyorum iş yeri evime yakın öğle yemeklerimi evde yiyorum ve ip atlama imkanımda oluyor masa başı çalşıtığım için ve yiyip içip oturmaktan sıfır harekketten 60 dan 80e çıkmıştım. Kasımdan beri 3.5 ay falan oluyor. Porsiyonlarımı azalttım ekmeksiz doymam sanıyordum hep 1 oturuşta neredeyse 1 büyük ekmek yerdim ama kepek ekmeğine başladığımdan beri günde 3 dilimi geçmedi. çayla pek aram yok sadace kahvaltılarda yada çok nadir misafrlikte bir bardak çay içerdim ama en az 4 kesme şeker atardım. O günden beri şekersiz içtim. Hareketi arttırdım fırsat buldukça ip atladım basit hareketler yaptım. Akşam 5- 6 çok nadir 7 oluyordu o saatten sonra hiç bişey yemedim. Cips bağımlılığım vardı hergün 2 büyük paket cipsi kesin yerdim hatta yemek den çok abur cubur yerdim cipsi yemeyi bıraktım. Hiç kilo veremem sanırken ilk denememde 12 kilo verdim umarım bir daha geri almam:nazar:
[/ı]
inşallah dahada verirsin canım sporu çeşitlendir ama hep aynı sporu yapma

2 gundur sehır dısında oldugum ıcın yapamadım bugun aynen devam edıcem insallah tekrardan hamlama olmaz

Son düzenleme:
kızlar kilonuza göre kaç kalori yaktığınızı kkolayca hesaplayabilirsiniz

kiloxsürekxİp Atlamak (70 atlama/dak) 0,162 =kcal

kiloxsürexİp Atlamak (80 atlama/dak) 0,164 =kcal

kiloxsürexİp Atlamak (125 atlama/dak) 0,177 =kcal

mesala ben ortalama dakikada ortalama 80 atlama yapıyorum

58x1 dkx0.164=9.51 kacl yakıyorum dakikada 30 dakika yaptığımda 285.30 kcal yapıyor buda güzel rakam :46:

İp atlamaya bu hafta başladım. Sormak istediğim şeyler var.ip atlarken nasıl bir ayakkabı gidiyorsunuz?
Haftada kaç gün atlıyorsunuz?
30 dk yapanlar dinlenerek mi yapıyorlar?
300-400 tane atliyoruz diyenler sabah akşam olarak mı tek seferde mi atlıyorsunuz?
Aklıma gelenler şimdilik bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ip atlamaya bu hafta başladım. Sormak istediğim şeyler var.ip atlarken nasıl bir ayakkabı gidiyorsunuz?
Haftada kaç gün atlıyorsunuz?
30 dk yapanlar dinlenerek mi yapıyorlar?
300-400 tane atliyoruz diyenler sabah akşam olarak mı tek seferde mi atlıyorsunuz?
Aklıma gelenler şimdilik bunlar

50 li setler şeklinde atlıyordum ben canım 50 atlayıp biraz nefes alıp tekrer 300 e tamalıyordum

50 li setler şeklinde atlıyordum ben canım 50 atlayıp biraz nefes alıp tekrer 300 e tamalıyordum

Cevabınız için teşekkür ederim :) netten sayaçlı ip aldım elime henüz geçmedi o gelince daha düzenli atliycam inşallah. Haftada kaç defa atlıyordunuz her gün mü??

Son düzenleme:
Back