• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip atlayarak zayıflayalın kızlar buyrun

cevabınız için teşekkür ederim :) netten sayaçlı ip aldım elime henüz geçmedi o gelince daha düzenli atliycam inşallah. Haftada kaç defa atlıyordunuz her gün mü??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hergün düzenli atlayabilirsen daha iyi olur ben bi gün zumba yapıp bigün ip atlıyodum bazen 30 dk zumba yapıp 15 dk ip atlıyodum

İp atlayim derken belimi sakatladim, dikkatli atliyordum dinlenerek atladim, ısınmada yaptim başlarken ama bir işe yaramadi maalesef.. şimdi hiçbişey yapamiyorum oooof off :(

ip atlayim derken belimi sakatladim, dikkatli atliyordum dinlenerek atladim, ısınmada yaptim başlarken ama bir işe yaramadi maalesef.. şimdi hiçbişey yapamiyorum oooof off :(

çok geçmiş olsun canım

Berbat bir cocukluk gecirdim sporda yapmadim 176 yim
13 yasinda da ikizlerim var onlarda 168. suan genlerle ilgili bence Boy
Eee yarin basliyormuyuz[/QUOT
Bence de kesinlikle genetik. Ben de spor yapmadam sütten de nefret ederim. Hiç içmedin.Ama boyum 173

Konuyu güncelleyeyim :D

Bende ip atlamaya basladim. Her gün düzenli atlamaya calisiyorum, fakat asmam oldugunamidir nedendir yorulmuyorum ama soluk soluga kaliyorum. Simdilik 10dakika atliyorum, dinlenerek 100-150 kere falan.
Yasim 24, acaba bu yastan sonra uzayabilirmiyim? Cok harika olurduu

kizlar geri geldum ikizlerim 6 aylik oldlar iki hafta oldu diyetisyene basladim ip atlamaya geri basliyorum bakalim lac set yapanilecegim gelismeleri paylasirim

Back