Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım canım :))Zipzip- yok gerçekten
48 saat mi hay maşallahBurdayım canım :))
Ama iki gündür cook kötüydüm 48 saat uyumus olabilirim
Valla cook kötü üşütmüsüm canım yataktan cıkacak halim yoktu toplasan 15-20 dakika anca cıkmısımdır sürekli uyku modundaydım48 saat mi hay maşallah
Ben 1 ayda uyumuyorum onu
Çok geçmiş olsun. Bu sene gergedan gribi diye bişey olmuş herkesi mahvetti. Rabbim şifa versin.Valla cook kötü üşütmüsüm canım yataktan cıkacak halim yoktu toplasan 15-20 dakika anca cıkmısımdır sürekli uyku modundaydım
Şaka yaptım kaç gündür yazmayınca:)Anka ayrıca pro olunca sizi niye unutayım ki
Bu sefer ki grip değildi canım oy için köye gittik dondum ertesi günde halsizlik ve kusma basladı sükür iyiyim bugün canım tesekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun. Bu sene gergedan gribi diye bişey olmuş herkesi mahvetti. Rabbim şifa versin.
Takıma bile bakamadım ki canım :))Şaka yaptım kaç gündür yazmayınca:)
Altta adını görüyordum göremez oldum
YAa nasıl soğuktu o gün. Kar yağdı resmen buraya sabah kalktık arabalar bembeyazBu sefer ki grip değildi canım oy için köye gittik dondum ertesi günde halsizlik ve kusma basladı sükür iyiyim bugün canım tesekkür ederim ❤
Görünmüyorsun artık. Eskiden nereye gitsem görürdüm alttaTakıma bile bakamadım ki canım :))
Hem adım gizli değil ki pro olduk diye gizlemedim
Sen birde köyü düşün canım evin içi dısardan daha soguktu soba yaktık ama heryerde yakamıyorsun ki, bizim ordada yagdı ama cok azYAa nasıl soğuktu o gün. Kar yağdı resmen buraya sabah kalktık arabalar bembeyaz
Görünüyorum da bu 3-4 gündür ben kendimde değildimGörünmüyorsun artık. Eskiden nereye gitsem görürdüm altta
1 daha fazlası sensin hangi konuda olduğun görünmüyor artık ondan bahsediyorumGörünüyorum da bu 3-4 gündür ben kendimde değildim
Aa ben görünüyorum sanıyordum :))1 daha fazlası sensin hangi konuda olduğun görünmüyor artık ondan bahsediyorum
Aa ben görünüyorum sanıyordum :))
Bende cevrimiçi görününce birde ben kendimi altta görüyorum ya :)))
Sonuna kadar kullanıyorum israf olmasınAnka yüzde 1 sarj nedir öyle telefon kapancak
Onu bende yapıyorum bazen yüzde 2 ye kadar düsüyorSonuna kadar kullanıyorum israf olmasın
Ben yeni beslenme düzenine geçince halsizlik vardı yarından itibaren başlarım inşallahIp atlayan yok mu kızlar