- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 35
Di mi bizim takımda vardı47 kiloda ne kadar yağ olacak ki
Kız 10 bin atlayan gördüm 500 falan az aslında :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Di mi bizim takımda vardı47 kiloda ne kadar yağ olacak ki
Yok bu 7. Takımdaydı. Sizin takımdkine inanmadım ben hiçDi mi bizim takımda vardı
İnanılcak bir tarafı yoktu ki canım kendimiz spor yapmasak tamam dicem de :))Yok bu 7. Takımdaydı. Sizin takımdkine inanmadım ben hiç
İnanılcak bir tarafı yoktu ki canım kendimiz spor yapmasak tamam dicem de :))
47 kiloda ne kadar yağ olacak ki
O zaman ip atlamaya basla canım :))Zaten vücudumda ne kadar yağ varsa hepsi popoda. Daha kalem etek giymek nasip olmadı öyle söyleyeyim.
Valla gözümün önüne shakira, lopez falan geldiZaten vücudumda ne kadar yağ varsa hepsi popoda. Daha kalem etek giymek nasip olmadı öyle söyleyeyim.
Valla gözümün önüne shakira, lopez falan geldi
Biraz ip biraz squat yap süper olursun
Valla o da geldi gözümün önüne ama onun totosunun yarısı 47 kilodan fazladır diye eledimArkadaşlar daha çok Kardashian derler.
Mezuniyet balosunda balık elbise giydim infial oldu. sjhahahhaj
Süpersin kimse atlamıyor diye uğramıyordum.Gençler bugün 310 tane atladım 500 nedir ya Masallah size
Sporunu yapmıssın ne güzel :))Süpersin kimse atlamıyor diye uğramıyordum.
Bu gün 200 jumping jack ve 25 sauat yaptım. İp atlamadım dolayısıyla
Ben bu gün ip atlamayacaktım ama seni görünce gaza geldim 500 ip benden3 kisi bile olsak egzersiz arkadasiyiz kalabaliga gerek yok :)
Ben bu gün ip atlamayacaktım ama seni görünce gaza geldim 500 ip benden
gercekten mi ya ben baslicam dedigimin uzerine asla baslayaadim bugun baslamayi dusunuyorumda deli alt kat komsum evimi basar diye korkuyorumBaşla artık 1 haftada bile farketti bende
Süpersin yaaaBen de az önce 600 adet zıpladım telefonun adim sayar özelliğini actim bundan sonra yavaş yavaş artıracağım. Bence çok etkili çünkü nefes nefese kalıyorum nette okudum zıpladıkça gevşeyen bağ doku toparlanıyormuş. Ben 20 gündür haftada 2 ya da 3 kez olacak şekilde 5 dk egzersiz yapıyorum. Kalcam sıkılaştı. Yaza kadar hatta bundan sonra hep yaparim.Buarada boy kilo ne senin
Hoşgeldin canım. Harikasın Ben 4. Takıma uydum dün 50 squat yaptım bacaklarım çok acıyor bakalım biraz azalırsa atlarım yoksa bu gün boşum
Zipzip pro oldu görmüyor artık bizi
Kız sen mapustaydın ben de etiket yapmadım hayırdır muneden sabıka kaydı al gelgercekten mi ya ben baslicam dedigimin uzerine asla baslayaadim bugun baslamayi dusunuyorumda deli alt kat komsum evimi basar diye korkuyorum