İp atlayanlar buraya

Ben bu gün ip atlamayacaktım ama seni görünce gaza geldim 500 ip benden :KK5:

Ben de az önce 600 adet zıpladım telefonun adim sayar özelliğini actim bundan sonra yavaş yavaş artıracağım. Bence çok etkili çünkü nefes nefese kalıyorum nette okudum zıpladıkça gevşeyen bağ doku toparlanıyormuş. Ben 20 gündür haftada 2 ya da 3 kez olacak şekilde 5 dk egzersiz yapıyorum. Kalcam sıkılaştı. Yaza kadar hatta bundan sonra hep yaparim.🥳🥳🥳🥳Buarada boy kilo ne senin

Anka Anka canım bende geldim
150 jumping jack
100 zıpzıp la başladım akşama kadar 300-500 arası yaparım

Ben de az önce 600 adet zıpladım telefonun adim sayar özelliğini actim bundan sonra yavaş yavaş artıracağım. Bence çok etkili çünkü nefes nefese kalıyorum nette okudum zıpladıkça gevşeyen bağ doku toparlanıyormuş. Ben 20 gündür haftada 2 ya da 3 kez olacak şekilde 5 dk egzersiz yapıyorum. Kalcam sıkılaştı. Yaza kadar hatta bundan sonra hep yaparim.🥳🥳🥳🥳Buarada boy kilo ne senin
Süpersin yaaa 😍
Benim boy 165 kilo 75 ti en son.
Anka Anka canım bende geldim
150 jumping jack
100 zıpzıp la başladım akşama kadar 300-500 arası yaparım
Hoşgeldin canım. Harikasın:spor: Ben 4. Takıma uydum dün 50 squat yaptım bacaklarım çok acıyor :KK70: bakalım biraz azalırsa atlarım yoksa bu gün boşum :spor:
Zipzip- Zipzip- canım iyileştin mi zıplıyor musun artık.
Cafe ne durumda
Zipzip pro oldu görmüyor artık bizi :KK70:

gercekten mi ya ben baslicam dedigimin uzerine asla baslayaadim bugun baslamayi dusunuyorumda deli alt kat komsum evimi basar diye korkuyorum :KK70:
Kız sen mapustaydın ben de etiket yapmadım hayırdır:KK70: muneden sabıka kaydı al gel :KK70:

X