Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende başlamak istiyorum. Bana da gaz olsun.Yarın başlıyorum kızlar kimler katılır bana
Harikasın ben çok hamlamışım geçen hafta 5 güne kadar gelebildim bacaklarım acıdı başa döndümBende başlamak istiyorum. Bana da gaz olsun. ☺
HarikaBen bugün 500 atladım (dün) atlarsam yazarım :)
Benim diz altı ağrıyor. Ama hayali ip ile atlıyorum. Bugün iple deneyeyim onunla zor oluyor ama.Harikasın ben çok hamlamışım geçen hafta 5 güne kadar gelebildim bacaklarım acıdı başa döndüm
Ayyyy yanlış yazmışım kızlar 500 bu da590 tekrar :)
Plank ne kadar yapıyorsun :)Dün 250 sanıyordum. Bugün sporumada başlıyorum. Geç saatlerde yapıyorum. Gündüz çok sıcak dayanamıyorum. Plank challenge da yapıyorum. Burası güzel oldu.
Ayyyy yanlış yazmışım kızlar 500 bu da
maşallah :) ben bygün atlayamadım250 atladım ama hayali ip ile
Bizde en baştan başlayalım mı?Ben başlayamadım kızlr ya 2 gündür misafirim vardı fırsatım olmadı. Bu gün başlayacağım inşallah
Sen bilirsin canım başlamak istersen başla motivasyonum bozulur dersen devam et.Bizde en baştan başlayalım mı?
BEN De atladım dün canım. İple atlıyorum benBirinci günden başladım. 200 kere ip atladım. İple mi alıyorsun yoksa hayali ip ile mi? ☺