- 25 Ekim 2008
- 52.613
- 114.776
Sağol canımGecmis olsun canım zorlama hiç iyi olursan yarın yaparsın
Baya oy almışsın bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımGecmis olsun canım zorlama hiç iyi olursan yarın yaparsın
Tesekkur ederim canim ❤Sağol canım
Baya oy almışsın bu arada
Seni hep görüyodum,hatta bi ara hesabını dondurdun merak ettim fellik fellik sebebini aradım tek kelime muhabbetimiz de olmadı ama senden bana oy bekledimHerkes sana verdi bi ben mi vermedim ay niye benim adım dikkatini çekti
Bana da bi 600 yazarsan sevinirim canım dün de 500Yazarım canım ben bu gün atlayamıcam. Belimmde bi ağrı var.
Ay inanmıyorum yaSeni hep görüyodum,hatta bi ara hesabını dondurdun merak ettim fellik fellik sebebini aradım tek kelime muhabbetimiz de olmadı ama senden bana oy bekledim
Sabah güncelleyeyim inşallah süpersin maşallahBana da bi 600 yazarsan sevinirim canım dün de 500
Geldim napiyoruzSabah güncelleyeyim inşallah süpersin maşallah
Hoşgeldin canım akşam tabloyu düzenleyip eklerim.Beni de ekleyin ama ben ipliksiz atliom ip ile hep takiliom cunku bugünkü atlamam 250
Iple yaptıgın için zor olur :)Ben bu gün 500 atladım. Benim kapasitem 500 zorlayayım dedim ama yok baya yoruldum.
15 dakika atlasam kaç kalori olacak diye bakacaktım ama yok mümkün değil. 500 ipi 5 dk da atladım.Iple yaptıgın için zor olur :)
Bende hiç yapmadım
Ilerleyen zamanlarda artırırsın canım vücudun 500 e alıssın15 dakika atlasam kaç kalori olacak diye bakacaktım ama yok mümkün değil. 500 ipi 5 dk da atladım.
Aynen canım bi de bel fıtığı var bende belim ağrıyor.Ilerleyen zamanlarda artırırsın canım vücudun 500 e alıssın
Hiç zorlama o zaman canım 500 iyidirAynen canım bi de bel fıtığı var bende belim ağrıyor.
Kilo vermeden cook vücutta sekil olarak fayda sağlıyor ip atlamakGeçen ben de uzun yıllar sonra ilk kez ip atlayayım dedim. 180'e kadar atlayabildim. Az daha kalpten gidecektim. 500 falan yazmışlar, ben şok.
Şimdi gerçekten ip atlayarak kilo veriliyor mu? Biri beni ayrdınlatsa keşke.
Not: 160/47kg. Yağ yakar mıyım?
47 kiloda ne kadar yağ olacak kiGeçen ben de uzun yıllar sonra ilk kez ip atlayayım dedim. 180'e kadar atlayabildim. Az daha kalpten gidecektim. 500 falan yazmışlar, ben şok.
Şimdi gerçekten ip atlayarak kilo veriliyor mu? Biri beni ayrdınlatsa keşke.
Not: 160/47kg. Yağ yakar mıyım?