- 25 Ekim 2008
- 52.613
- 114.776
Oooo bekliyoruz sabırsızlıklaakşam ev çok karııktı misafirimde var ondan bu az sporlarım.. bi eski düzene döneyim de görün beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo bekliyoruz sabırsızlıklaakşam ev çok karııktı misafirimde var ondan bu az sporlarım.. bi eski düzene döneyim de görün beni
baktım 50 liraymış çok geldi fiyatı gözümeDecathlonun sitesinden almıştım canım. Atlaması çok rahat. Ama hafızası yok. Atlayıp bıraktıktan sonra sıfırlanıyor.
Hımmm ben alırken 40 tı sanki. Kriz ona da vurmuşbaktım 50 liraymış çok geldi fiyatı gözüme
neye vurmadı ki krizler yüzünden zaten ne alsak ince eler sık dokur olduk ya..Hımmm ben alırken 40 tı sanki. Kriz ona da vurmuş
Hosgeldin canım Cafe Light dan buraya geldikde senide cagırayım dedim ❤Geldim canım sağol ❤ Dün mü başladık ben yaklaşık 15 gündür atlıyorum birde 40 dakika zumba yapıyorum o yüzden 500 de sabit şu an için Anka
Çok iyi yaptın canım biyerlere sorumlu olunca daha iyi oluyorHosgeldin canım Cafe Light dan buraya geldikde senide cagırayım dedim ❤
Eski Anka ama nicki tam değilmis canım :))Anka eski nickine mi döndün yoksa sen başka anka mısın
Kesinlikle canım ben bile dün yaptım kac zamandır yapmamıstım :))Çok iyi yaptın canım biyerlere sorumlu olunca daha iyi oluyor
Biliyorum hatta tatlılarda bana oy vermemişti dikkatimi çekmişti sen kimsin diycek haklı olarak, ben dışardan herkesi tanıyorumya sanki onlarda beni tanıyorEski Anka ama nicki tam değilmis canım :))
Phoneix ti önceki nicki
Yabancıya gitmedi bir oyu bana geldiBiliyorum hatta tatlılarda bana oy vermemişti dikkatimi çekmişti sen kimsin diycek haklı olarak, ben dışardan herkesi tanıyorumya sanki onlarda beni tanıyor
Herkes sana verdi bi ben mi vermedim ay niye benim adım dikkatini çektiBiliyorum hatta tatlılarda bana oy vermemişti dikkatimi çekmişti sen kimsin diycek haklı olarak, ben dışardan herkesi tanıyorumya sanki onlarda beni tanıyor
Azerinnn ciğime verdimİyi bari ben diğer oyunu gördüm sanırım oda kimdi bilmiyorum
Yazarım canım ben bu gün atlayamıcam. Belimmde bi ağrı var.Anka bugün bana 600 Zıpzıp yazarsın
Gecmis olsun canım zorlama hiç iyi olursan yarın yaparsınYazarım canım ben bu gün atlayamıcam. Belimmde bi ağrı var.