İp Atlamak Zayıflatır mı?

Merhaba günde kac kere atliyorsunuz çok iyi incelmissiniz tebrik ederim. Kac tane ile başladınız ve ne kadar arttirdiniz

Ben çok iyi inceldiğimi düşünmüyorum ya sanırım regl dönemime 1 hafta kala vücudum baya ödem tutuyo karnım baya şişti motivasyonum düştü misafir geldi uzaktan ondan dolayıda pek atlayamadım.. Teşekkürler bu arada. Ben 500 ile başladım 2 gün falan sanırım 500 devam ettim sonra 1000 e çıkardım. bi kaç gün 1000 ile atladım en son 1500 atladım işte :) şimdi sandaloz sakızını falan duydum onu yapmayı düşünüyorum.

Ben çok iyi inceldiğimi düşünmüyorum ya sanırım regl dönemime 1 hafta kala vücudum baya ödem tutuyo karnım baya şişti motivasyonum düştü misafir geldi uzaktan ondan dolayıda pek atlayamadım.. Teşekkürler bu arada. Ben 500 ile başladım 2 gün falan sanırım 500 devam ettim sonra 1000 e çıkardım. bi kaç gün 1000 ile atladım en son 1500 atladım işte :) şimdi sandaloz sakızını falan duydum onu yapmayı düşünüyorum.
Bence ginede çok iyi incelmissiniz kendinize haksizlik yapmayin. Cok soru sormusum ama kusura bakmayin çok teşekkür ederim.

ip atlamak gerçekten işe yarıyormu
ayaklar çok kalkmadığı için yorgunluk gibi geldi dün bana hani işe yaramaz diye düşündüm biran
azıcık zıplamak yeterli oluyor çünkü ipi geçirmek için
bu bile yetecek mi diyorsunuz

ip atlamak gerçekten işe yarıyormu
ayaklar çok kalkmadığı için yorgunluk gibi geldi dün bana hani işe yaramaz diye düşündüm biran
azıcık zıplamak yeterli oluyor çünkü ipi geçirmek için
bu bile yetecek mi diyorsunuz
ya işte normal ip atlama zıplayarak ama mesela ilkte yavaş yavaş sonra birden tempoyu hızlandır canım sonra cok yorulduğunda 1 dk falan mola ver ya da arzu ettiğin kadar ama soğumadan devam et atlamaya ilk günlerde fazlada yüklenme. İp atlamak işe yarıyor kesinlikle zaten attığın teri gördüğün zaman hırs yapıyorsun.:KK49:

500 tane atladim tum gun icinde 60 da squat birde belime sardigim korsem var ter atsin diye insallah ise yarar

Merhaba günde kac kere atliyorsunuz çok iyi incelmissiniz tebrik ederim. Kac tane ile başladınız ve ne kadar arttirdiniz
mrb ben 50 ile başladım 100-200 derken bi ara 1000 atladım şimdilerde 600 sabit atlayamıyorum.ama sıkılaştırdığı kesin

mrb ben 50 ile başladım 100-200 derken bi ara 1000 atladım şimdilerde 600 sabit atlayamıyorum.ama sıkılaştırdığı kesin
Merhaba benim basen problemim var o yüzde herkes basenden incelediğini söylediği için başlamayı düşünüyorum. Evet mutlaka sıkılastirir. Forumda kilo verdiğini söyleyenlerde olmuştu. Bende basliycam en kisa zamanda

slm arkadaslar bende sizlerin yazdiklarinizi okuduktan sonra basladim. sanirim baya yüklendim ilk gün bacaklarim agriyor :KK43: sabah 250 aksam 250 yaptim bu sekilde olurmu? yoksa bi andami yapmam gerekiyor hepsini?

Ben 12 yaşımda felandım ve 52 kilodan 40 kiloya felan düştüğümü hatırlıyorum ve sadece günde 100-150 civarında atlıyordum işe yarıyor gerçekten ve yeniden başlamayı düşünüyorum bence denemelisiniz çoook faydasını görüceksiniz:)

slm arkadaslar bende sizlerin yazdiklarinizi okuduktan sonra basladim. sanirim baya yüklendim ilk gün bacaklarim agriyor :KK43: sabah 250 aksam 250 yaptim bu sekilde olurmu? yoksa bi andami yapmam gerekiyor hepsini?

Canım iyi başlamışsın bacaklarının ağrıması normal bendede öyle olmuştu alışkın olmadığın için. Alışınca geçiyor.

merhaba bende yarın başlayacam 10 gün sonra kac cm ve kaç kilo verdigimi yazarım tabi veririsem 1000 başlamayı düşünüyorum hadi bakalım

Kızlar bende bu gün başlamak istiyorum ama bi şeyi merak ediyorum baldır ve bilekleri de inceltiyo mu acaba ?? Bıktım bu bu kalın ve kaslı görünümlü baldırlardan :cry:

Kızlar bende bu gün başlamak istiyorum ama bi şeyi merak ediyorum baldır ve bilekleri de inceltiyo mu acaba ?? Bıktım bu bu kalın ve kaslı görünümlü baldırlardan :cry:
Pek bi bilgim yok canım. kaslı görünümü varsa eğer pek bi etki edeceğini sanmıyorum ama yinede bilen birine danışmanı öneririm. spor hocalarına falan sormalısın yanlış yönlendirmek istemem

Pek bi bilgim yok canım. kaslı görünümü varsa eğer pek bi etki edeceğini sanmıyorum ama yinede bilen birine danışmanı öneririm. spor hocalarına falan sormalısın yanlış yönlendirmek istemem

Teşekkür ederim :) en kisa zamanda bi spor salonuna yazılmam gerekli sanırım :)

Öncelikle kendimi anlatayım 18 yaşındaydım o zaman suansa 21 ve 1.70 boyun ve 90 kiloydum evet ağzınız açık kaldı :KK70: düzenli olarak IP atladim ve sonuç.. 1 buçuk ayda 75 kiloya düştüm yılmayın ve pes etmeyin azmin sonu zaferdir..

Öncelikle kendimi anlatayım 18 yaşındaydım o zaman suansa 21 ve 1.70 boyun ve 90 kiloydum evet ağzınız açık kaldı :KK70: düzenli olarak IP atladim ve sonuç.. 1 buçuk ayda 75 kiloya düştüm yılmayın ve pes etmeyin azmin sonu zaferdir..
Kizlar ben sabah 200 aksam 200 ip atliyorum gobek ve ic bacak icinde 20 tane hareket yapiyorum ama surekli dus almak zorunda kaliyorum sartmi bu yoksa terledigimde kiyafetimi degistirmem yeterlimi cevap verin cok sikici oluyo cunku surekli dus sabah aksam hergun kisin ozellikle

Mrb arkadaslar bende bugun basladim ve hergun ip atlamayi dusunuyorum. Insallah ise yarayacak. Ama cok yorucu nefes nefese kaldim yaa. Sabah nasil uyanacagim kimbilir...

X