İp Atlamak Zayıflatır mı?

baktım şimdi çok güzel atlıyor yahu nasıl hafif sanki tüy gibi havalanıyor
tek bir konudan gidelim bence burası mı yoksa ip atlayanlar buraya konusu mu
karar verelim
bence ip atlayanlar buraya başlığı daha güzel
tamam bence de o basliktan gidelim, buraya da sonuclari yazariz :KK6:

300 le başladım inşllh devam ederim ya

bende bugun 200le başlamayı düşünüyorum 1 hafta uygulayayım. Bakalım nasıl olacak.

Kızlar size nacizane tavsiyem , az sayı ile başlayıp zamanla arttırmanız .
Ben bir hafta yaptım . Ilk gün hariç , her gün sabah akşam 300 er kez ip atladım . 1 hafta oldu ara vereli , çünkü ayak bileklerim atlarken beni taşınamaya başladı resmen .
Aradan sonra bugün ilk kez 50 atladım ve yoruldum . Zamanla arttırmayı planlıyorum , alıştıra alıştıra .

Tabii belki sizde öyle olmaz , her bünye aynı değil sonuçta.
Dilerim amaçlarınıza ulaşırsınız .

kızlar merhaba. ben butun gun masa başı çalıştıgım ıcın çok hareketsızım.oyuzden zıplamaya başladım... ofiste öğle yemegınden önce 250 kere falan zıplıyorum akşam üstüde aynen zıplıyorum evde gece yatmadan oncede zıplıyorum ıkı gundur.ve 1 haftadırda iş çıkısı 30 dakıka yürüyorum.sıcak olmasa daha çok yurucemde... birde az ye sık ye şeklınde diyet yapıyorum .sizce bukadar spor işe yararmıııı ayda kaç verırım

Kızlar size nacizane tavsiyem , az sayı ile başlayıp zamanla arttırmanız .
Ben bir hafta yaptım . Ilk gün hariç , her gün sabah akşam 300 er kez ip atladım . 1 hafta oldu ara vereli , çünkü ayak bileklerim atlarken beni taşınamaya başladı resmen .
Aradan sonra bugün ilk kez 50 atladım ve yoruldum . Zamanla arttırmayı planlıyorum , alıştıra alıştıra .

Tabii belki sizde öyle olmaz , her bünye aynı değil sonuçta.
Dilerim amaçlarınıza ulaşırsınız .
peki fark ediliyor mu bir hafta sonucunda ?

peki fark ediliyor mu bir hafta sonucunda ?
Bir haftada , tartıda az farkettim ama her gören zayıflamışsın diyor kaldı ki ip atlarken , yemeğime de dikkat etmedim . Ben kesinlikle ise yaradığına inanıyorum . Vücudu sıkılaşıyor .
Sayıyı vücut alıştıkta arttırip , düzenli devam edilirse eminim kısa sürede etkisini görürüz . Bir de yemeğe dikkat etsek daha hızlı kilo veririz sanırım .

Bir haftada , tartıda az farkettim ama her gören zayıflamışsın diyor kaldı ki ip atlarken , yemeğime de dikkat etmedim . Ben kesinlikle ise yaradığına inanıyorum . Vücudu sıkılaşıyor .
Sayıyı vücut alıştıkta arttırip , düzenli devam edilirse eminim kısa sürede etkisini görürüz . Bir de yemeğe dikkat etsek daha hızlı kilo veririz sanırım .
o zaman 100le başlayayım bakalım :)

o zaman 100le başlayayım bakalım :)

Kolay gelsin , başlamadan evvel 2 dk kadar ısınma hareketleri yapmak gerek bu arada .
İstikrarlı şekilde devam edip etkisini fazlasıyla görürsün inşallah . Burada da ara ara gelişmeleri paylaşırsan sevinirim .

Kolay gelsin , başlamadan evvel 2 dk kadar ısınma hareketleri yapmak gerek bu arada .
İstikrarlı şekilde devam edip etkisini fazlasıyla görürsün inşallah . Burada da ara ara gelişmeleri paylaşırsan sevinirim .
tamam şuan itibariyle başlıyorum haftaya pazartesi bildiririm :)

Benim basen ve göbek sorunum var. Kilolo değilim ama etim yumuşak, çok sarkık duruyor. Ben de denicem sıkılaşmaya yarar belki. Şınav, mekik çekemiyorum çünkü.

Sabah biraz sopa çevirip , ip atladım . 80 civarı atladım zorlanmaya başlayınca hemen bıraktım . Şu anda bileklerim , bacaklarım ağrımıyor , düzeldiler sanırım çok sevindim .
Böyle giderse sabah - akşam 100 periyoda devam ederim . Zamanla arttırırım .
Devam etmek istiyorum umarım bırakmam .
Çünkü hem etkili hemde az zaman alıyor .

kesinlikle etkili arkadaşlar biyerde okudum göbek eritmeden çok iyiymiş ip atlamak
sıkılaşıyosunuz farkedeceksiniz yalnız ısınıp öyle zıplayın yoksa çabuk yorulur vede kas
agrısı yaşarsınız

Adriano lima ya bende baktım kızlar farkındaysanız bir adım sağ ayağa bir adım sol ayağa ağırlığını veriyor...ikisine bir basmıyor yani...bende bugün başladım,1000 yaptım...şimdilik iyiyim..bir kaç haftadır spor yapıyorum zaten ondan ilk seferde 1000 yaptım...tempolu yürüyüş,koşu,dans,basketbol,oryantal....Allah ne verdiyse:KK66:
Kızlar bu arada okalar zamandır ip atlayanlar var,sonuç nedir.?....
Ben aynı zamanda yememide azalttım,arada bir küçük detoxlar yapıyorum...73.7ile başladım,hafta başı 71.5dum...bakalım bu haftanın sonunda ne olacak...

Adriano lima ya bende baktım kızlar farkındaysanız bir adım sağ ayağa bir adım sol ayağa ağırlığını veriyor...ikisine bir basmıyor yani...bende bugün başladım,1000 yaptım...şimdilik iyiyim..bir kaç haftadır spor yapıyorum zaten ondan ilk seferde 1000 yaptım...tempolu yürüyüş,koşu,dans,basketbol,oryantal....Allah ne verdiyse:KK66:
Kızlar bu arada okalar zamandır ip atlayanlar var,sonuç nedir.?....
Ben aynı zamanda yememide azalttım,arada bir küçük detoxlar yapıyorum...73.7ile başladım,hafta başı 71.5dum...bakalım bu haftanın sonunda ne olacak...

Sen söyleyince tekrar izledim , dikkat etmedim daha evvel ama aynen dediğin gibi yapıyor . Bense iki ayağımla aynı anda atlıyordum . Yanlış yapıyormuşum .

Bir video buldum arkadaşlar , en doğru ve kolay yöntemi anlatıyor . Izlemenizi öneririm .
Hepimize kolay gelsin ...

X