- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım sen buraya yazdıgında cumartesi mi neydi, pazartesiden itibaren alalım demistik yanlıs hatırlamıyorsam, yeni haftayla başlarsın diyeBen listede olmayınca alınmadım sandım o yüzde bildirim yapmadım..
İpli mi ipsiz mi atladın canım, ona göre ayırıyoruz da listeleribugün 35 dakika kalça bacak çalıştım üstüne durmadan 104 tane ip atladım
İpli canım ipsiz atlamıyorum artıkİpli mi ipsiz mi atladın canım, ona göre ayırıyoruz da listeleri
Morordek ellerine sağlık ben bu hafta katılmadım biraz rahatsızım ama bu motivasyon çok işe yaradı nitekim kilo vermeye başladım tekrar tesekkurler☺İP ATLAMA YARIŞMASI
15 ŞUBAT-21 ŞUBAT HAFTALIK SONUÇLAR
İPSİZ KATEGORİSİ
HAFTA BİRİNCİSİ: gulfuren - 5040 ipsiz atlama
HAFTA İKİNCİSİ: ebrusonmez - 2850 ipsiz atlama
HAFTA ÜÇÜNCÜSÜ: yesilkizinguncesi - 2750 ipsiz atlama
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kalan sıralama aşağıda verilmiştir.
4) @Zerosima - 1100 ipsiz atlama
5) keten prenses - 1000 ipsiz atlama
6) morordek - 750 ipsiz atlama
7) @ekhion & @kollontai - 500 ipsiz atlama
Tamam canım 104 ipli olarak kaydettimİpli canım ipsiz atlamıyorum artık
Canım 3. olmussun gayet iyi bence performansın. Zaten yarışma dedik ama asıl amacımız biraz rekabet ile kilo vermek ve spor yapmaya teşvik etmek. Amacına ulasabiliyorsan ne mutluMorordek ellerine sağlık ben bu hafta katılmadım biraz rahatsızım ama bu motivasyon çok işe yaradı nitekim kilo vermeye başladım tekrar tesekkurler☺
Yok canım olmaz. Haftaya devam edersin bildirimlereSelam kızlar nasılsınız dun 350 tane ipli atladim ama bugun regl oldum bu hafta atlayamam tekrar Ama inşallah Pazartesi tekrar başlayacağım problem olurmu
Gecmis olsun canim, umarim iyilesirsin bir an onceBende menier rahatsızlığı var,iki gündür başım sersem ve hafif dönmeye başladı.Bu hafta düzelirsem devam edeceğim.
Teşekkür ediyorum.Zıplamak benim hastalığımı tetiklediği için gruptan ayrılıyorum.Yapabilenler yapsın şu günlerde beni görenler kilo mu verdin dşye soruyor.Gerçekten sıkılaşmayı sağlıyor.Gecmis olsun canim, umarim iyilesirsin bir an once
Gecmis olsun canım. Bende de var bel fıtıgı, pek lanet bi sey Umarım ciddi bir durum degildir seninkisi.Arkdslar bacagim da bi sıkıntı oldu agriyor. Çok bel fıstığından olabilir doktora gideceğim sbh bugün ve bikacgun atlayamayacagim