• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almak istiyorum

Unknown34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
342
43
103
Herkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına bin pişman olsun. Sürünsün
Nasıl intikam aldırırım görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz

Herkese teşekkür ediyorum,

Nasıl intikam aldırırım görev yerini falan değiştirebilirim. Ama bunla içim soğumaz
Etik ve profesyonel bir tutum değil bence. İş ayrı ikili ilişkiler ayrı. Belki de birlikteliginizin yürümeyeceğini düşünmüş ve soğuk davranmış, yeni arayışlara girmiştir.

Herkese Selam uzun bir aradan sonra geri döndüm. Umarım herkes iyidir.
Şirkette konuştuğum biri vardı, hoşlanıyordum da. Ama bana inanılmaz soğuk davranmaya başladı biraz takip ettim herkese mavi boncuk dağıtan bir tipmiş şimdi istiyorum ki bunu yaptığına bin pişman olsun. Sürünsün

Herkese teşekkür ediyorum,
Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz?
Yașam enerjinizi neden böyle negatif bir olay için harciyorsunuz yada harcayasiniz?

Yuh, birde bayıl istersen Feriha. Abartmayın ya, sallayın gitsin. Onu ıslak odunla bi güzel dövdüğünüzü hayal edin, böyle böyle içiniz soğur. Görev yerini değiştirmekmiş, girmeyin böyle işlere, sonra sizin başınız yanar. It's not worth it, bacım.

Adamın iş hayatını mahvetmek için buradan ne öneri istiyorsunuz?

Bilgisayarına virüs yerleştirin, yazışmalarını ifşa edin, FBI olaya el atsın görevden alınsın falan mı? İşiniz mi yok cidden?

Hadi o flörtöz mavi boncuk dağıtan biri, siz nesiniz? Bence direkt kötü niyetli birisiniz.

Back