secretcv yenibiris kariyer eleman.net hepsinde var hergün gönderiyorum şu gece hemsiresi ilanina gondericem simdi alakan için cok tesekkur ederim allah razı olsungoh'a sadece istanbul anadolu yakası hemşire iş ilanları yazdım.. onlarca sonuç var, hepsine gönder cvni. bir çoğunun lojman imkanı var
Allah senden de razı olsun arkadaşımsecretcv yenibiris kariyer eleman.net hepsinde var hergün gönderiyorum şu gece hemsiresi ilanina gondericem simdi alakan için cok tesekkur ederim allah razı olsun
kendine birşey yapma bak kahretme aileni o adam 2 gün yastutar olan gene o güzel yürekli anana babana olur sen sakin kafa düşün kendin için kendi geleceğin için ailen için ne doğru ise onu yap.. Senin için dua edicem asla kötü bir şey diyemem çünkü benim evladımında başına ne geleceğini bilemem ne olur doğru kararı ver
Allah razı olsunSakın
kendine birşey yapma bak kahretme aileni o adam 2 gün yastutar olan gene o güzel yürekli anana babana olur sen sakin kafa düşün kendin için kendi geleceğin için ailen için ne doğru ise onu yap.. Senin için dua edicem asla kötü bir şey diyemem çünkü benim evladımında başına ne geleceğini bilemem ne olur doğru kararı ver
Bu durumun sebebi eşinin kendisi. Günahı 6 yaşındaki çocuğa atmasın. Kalkıp bir iş bulsun çalışsın. Oh ne ala, eski eşine borç takar, nafakayı ödemez, çalışmaz para kazanmaz, sonra haciz gelir, borç büyür, e o çocuğun ahı tuttu. Yok öyle bi dünya kardeş.Allah razı olsun8 aydır hayatım mahvoldu dibe vurdum resmen.bu durumun sebebi eşimin çocuğunun gözyaşları olabilirmiş. o öyle diyor. o çocuk ağladıkça biz böyle olacakmışız. çocuğu görmüyor çocuk baba hasreti çekiyor. görmemesinin sebebi benim ama elimden bişey gelmez. böyle olmak zorunda
belki de tahlil sonuçlarında birşey çıkmaz ama duyunca direk kendimi suçladım. inşallah bişeyi yoktur çok seviyorum ben onları. bişey olursa dayanamam. hep ettiğim dua Allah bana sevdiklerimin acısını yaşatmasın oluyor. Allah yardımcımız olsunAllah yardimcin olsun Öncelikle.
Ama maddi acidan intihar etmeyi dusunmen cok sacma , ozaman herkes intihar etsin parasi olmayan?
Millet coluk cocuk ac yatiyor , hallada umitlerini yitirmiyorlar..
Allah babana acil sifa versin hastalik bu herkesin kapisinda , Baban senin yuzunden hasta olmadi canim kendini suclama lutfen.
Senle aralari iyi olsada hssta olabilirdi .
Senin hic bir sucun yok...
Allah razı olsun8 aydır hayatım mahvoldu dibe vurdum resmen.bu durumun sebebi eşimin çocuğunun gözyaşları olabilirmiş. o öyle diyor. o çocuk ağladıkça biz böyle olacakmışız. çocuğu görmüyor çocuk baba hasreti çekiyor. görmemesinin sebebi benim ama elimden bişey gelmez. böyle olmak zorunda
eski eşine borç takmadı eski eş buna taktı. o kadın keyif sürerken şimdi onun yüzünden ola kredi bize bela. ve de bunlar evliyken 5 6 tane ev değiştirmişler kadın geçimsiz zaten maddi yönden çok zarara sokmuş. bunu sadece eşimden dinlemedim. onu tanıyan herkes aynı şeyi anlattı.Bu durumun sebebi eşinin kendisi. Günahı 6 yaşındaki çocuğa atmasın. Kalkıp bir iş bulsun çalışsın. Oh ne ala, eski eşine borç takar, nafakayı ödemez, çalışmaz para kazanmaz, sonra haciz gelir, borç büyür, e o çocuğun ahı tuttu. Yok öyle bi dünya kardeş.
doğru benim de çocuğum vardı. o zaman onun vebali yüzünden böyle oldu diyelim. dimi doğru söylüyorsun..Ada kusura bakma da sen saf mısın? Sen kendi doğmamış çocuğunla böyle duygu sömürüsü yapabilir misin ona karşı? Ya seviyorum diyorsun da ne bu şimdi?
doğru benim de çocuğum vardı. o zaman onun vebali yüzünden böyle oldu diyelim. dimi doğru söylüyorsun..
canım öyle olsun ne farkeder? bu adam ilk evliliğini bitirdikten sonra maddi olarak belini doğrultmadan kalkıp bir de seninle evlenmiş, bir yuva kurmuş. nerden baksan sorumsuzluk, nerden tutsan elinde kalıyor. sen önceki konunda da, bu konuda da eşini hiç suçlu bulmuyorsun. adam zaten kendini suçlamıyor olayları bu noktaya ben getirdim demiyor. 6 yaşındaki çocuğun gözyaşları yüzünden diyor. böyle saçmalık olur mu Allah aşkına senin mantığın alıyor mu bunu? Tamam çok seviyorsun bunu anladım ama bir insanın aşktan bu kadar gözleri kör olamaz, olmamalı.eski eşine borç takmadı eski eş buna taktı. o kadın keyif sürerken şimdi onun yüzünden ola kredi bize bela. ve de bunlar evliyken 5 6 tane ev değiştirmişler kadın geçimsiz zaten maddi yönden çok zarara sokmuş. bunu sadece eşimden dinlemedim. onu tanıyan herkes aynı şeyi anlattı.
Allah çok büyüktür ben sonunda evine döneceğini ailenin elini Öpüp sil baştan güzel bir hayata başlatacağına inanıyorumAllah razı olsun8 aydır hayatım mahvoldu dibe vurdum resmen.bu durumun sebebi eşimin çocuğunun gözyaşları olabilirmiş. o öyle diyor. o çocuk ağladıkça biz böyle olacakmışız. çocuğu görmüyor çocuk baba hasreti çekiyor. görmemesinin sebebi benim ama elimden bişey gelmez. böyle olmak zorunda
geçen gün oda bana ölmek istiyorum gibi bişeyler dedi. bende sen beni hiç düşünmüyorsun ozaman dedim. çocuğunu göremiyomuş özlemiş. sünnetinde yanında olamamış okula başladıgı ilk gün olamamış. ağır gelmiş ona. ben de kadına söz geçirseydin olurdun dedim. kadın diyorki çocugu göreceksen beni arayıp bu eve gelip öyle göreceksin yada burdan alıp götürüp akşam gene getireceksin. o kadınla (benmle) gelmeyeceksin yoksa göremezsin diyor. eşim de annene bırak ordan alıyım çocuğu demiş ona. hayır annemle değil benmle muhattap olacaksın demş. ben de bu şartlarda göremezsin dedim. benimle gideceksin arabada beklerim alır çıkarsın dedim. annesine bırakmıyorsa bende de böyle onun değil benim dediğim olur dedim. sonra sinirlendi iş o raddeye gelince karımmış bilmem neymiş dinlemem görürüm çocuğumu dedi. sen bilirsin o zaman karın olmaz dedim. orta yol bulunacakmış o çocuk görülecekmiş. ben de orta yol yok görülecekse benim dediğim şartlarda görülecek dedim. çok sinirlendim yazarken bile şuannAcıları karşılaştır demiyorum ama bu sevgi değil.
aynen öyle. bana bi kere ben çocğumu düşünseydim senle evlenmezdim dedi. bende düşünseydin o kadından ayrılmazdın dedim.Acıları karşılaştır demiyorum ama bu sevgi değil.
Anlaşaydı karısıyla, boşanmasaydı, dökmeseydi çocuğun yaşını madem, senin hayatını da mahvetmeseydi.
Cocugunu gormuyor muuuuu hanimefendi bi cok agir bir sey ama ???apost: 36973574 .!.:Allah razı olsun8 aydır hayatım mahvoldu dibe vurdum resmen.bu durumun sebebi eşimin çocuğunun gözyaşları olabilirmiş. o öyle diyor. o çocuk ağladıkça biz böyle olacakmışız. çocuğu görmüyor çocuk baba hasreti çekiyor. görmemesinin sebebi benim ama elimden bişey gelmez. böyle olmak zorunda
Cocugunu gormek en dogal hakki neden engel oluyorsun kigeçen gün oda bana ölmek istiyorum gibi bişeyler dedi. bende sen beni hiç düşünmüyorsun ozaman dedim. çocuğunu göremiyomuş özlemiş. sünnetinde yanında olamamış okula başladıgı ilk gün olamamış. ağır gelmiş ona. ben de kadına söz geçirseydin olurdun dedim. kadın diyorki çocugu göreceksen beni arayıp bu eve gelip öyle göreceksin yada burdan alıp götürüp akşam gene getireceksin. o kadınla (benmle) gelmeyeceksin yoksa göremezsin diyor. eşim de annene bırak ordan alıyım çocuğu demiş ona. hayır annemle değil benmle muhattap olacaksın demş. ben de bu şartlarda göremezsin dedim. benimle gideceksin arabada beklerim alır çıkarsın dedim. annesine bırakmıyorsa bende de böyle onun değil benim dediğim olur dedim. sonra sinirlendi iş o raddeye gelince karımmış bilmem neymiş dinlemem görürüm çocuğumu dedi. sen bilirsin o zaman karın olmaz dedim. orta yol bulunacakmış o çocuk görülecekmiş. ben de orta yol yok görülecekse benim dediğim şartlarda görülecek dedim. çok sinirlendim yazarken bile şuann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?