• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM..

Elinde mesleğin var, saçma sapan bir adamla saçma sapan bir evlilik yaşıyorsun, eşinin saçma sapan eski karısıyla iğrenç diyaloglara giriyorsun, öz be öz çocuğuna bakmaktan aciz bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun, sonra da intiha edicem diyorsun. Gerçekten insan en büyük kötülüğü kendine yapıyor şu hayatta.
Arkadaşım ağzına sağlık, bu kadar tercüman olabilirdin hislerime. Yalnız artı eklemek istediğim bir durum var o da her saçmalığa rağmen sana yüz çevirmemiş aileni bir kez daha bırakıp gitmen. Kör olunur da bu kadar da değil ya! Maalesef üzülmekten çok kızıyorum. Bir insan neden kendine bu çileyi çektirir, neden yanlışlardan dönmek yerine hatalarına bir yenisi eklemek için çaba harcar?

aman Allahım konuı sahibinin yazdıklarını okuken şok oldum.Allah akıl fikir vijdan versin.yazık o anne babaya çok yazık.adam üzüntüden kriz geçirmiş.

neyse fazlasına gerek yok,konu sahibi zaten yazmış,HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR,KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ.

en büyük hatam aileme bu acıları yaşatmak oldu. Allah affetsin,canımı veririm onlar için. Eşim için vermem ama anem babam kardeşim için ölürüm. bizim aramızda çok sıkı bağ vardı niye böyle olduk. bilmiyorum yazılmış yaşamam gerekiyormuş yaşadım yaşıyorum. nereye kadar yaşarım bilmiyorum..

hani o yanında uyumaya çok alışık olduğunuz kocanız var ya, o da aynen sizin gibi düşünüyor, eşim için değil evladım için ölürüm. eşinizin çocuğu hakkındaki düşüncelerinizi kınayarak okudum.
sürekli eski karısını eleştiriyorsunuz, 6 ev değiştirdi falan diye, sizde yeni evlisiniz bak ev değiştirmek zorundasınız.
ama doğru sizin ev sahibiniz anlayışsızdı.
sonuç olarak, siz eşinizi terk edemeyeceksiniz , o bıkacak ve gidecek.

Son düzenleme:
Konuya tam hakim olamadim biri bana ozetlesin yaaa....

Ortada masum bir çocuğun gözyaşları varsa, ana baba ahı varsa kusura bakmayın isterseniz Oxford mezunu olun hayatta hiç bir işiniz rast gitmez sizin...

Konu sahibi esin satmaya birsey bulamadiginda ne yapacak

Yazık evet büyük hata yaptım evet peki ne yapayım zamanı geri alamıyorum kendimi mi öldüreyim. yapayalnız kaldım hiç bu kadar çaresiz olmamıştım.

Ada siz kocanizla sarilip bir mucize bekliyorsunuz herhalde bu hayatta?

Millet çocuğunu uykusunda görüyor , bacakları varis tutmuş , sirtlarinin Kamburu cikmis calismaktan?

Siz bu dünyaya ne veriyorsunuz da ne alacaksiniz? Bir yerinizi kaldırmadan kiraniz odensin, market alisverisiniz olsun bu çizgi filmlerde bile boyle değil artik cizgi film karakteri olan "baba" bile ise gidiyor. Siz kendinize gelsenize önce ...

Herywr satis danismani , sekreter ilani dolu nereniz tutmuyorda calismiyorsunuz siz soylesen ya? İcraya gidiyormuş 800 liranin 200 gitsin kalan 600 liraya kira ödenmez mi? Senin alacagin 800 lirayla da gecinmez misiniz? Sen burada sayfalarca yazacak kadar uyaniksin bunları dusunemicek kadar ne oldu akliniza kari koca?

Sen eski.esle ugrasacagina koltuğundan kaldir kendini de bir ise başla.. Kpssye hazirlanip kazanmak bir ay içinde olmuyor bilmem farkında misin? Millete laf yetiştirecek luksunuz yok sizin hayat siz otururken gümüş tepsilerde hayallerinizi sunmuyor bunu anlamak için sokakta surunmeniz mi lazim en son..

O kayinbabaya, o annene babana allah sabir selamet versin umarim diğer evlatlari hayirli akli basindadir da bir nebze yüzleri guluyordur gariplerin..

Şu anda sadece eşinizi övmekle meşgulsünüz iş görüşmelerine yanında gidiyormuşsunuz da iş kovalıyormuş da. Bence siz de sıkı sıkı iş arasanız iyi olur. Bakın internetiniz biel var buraya yazacak ama yatak odamı satışa çıkardım diyorsunuz babam kalpten dr gitti diyorsunuz iyi ki bir şey olmamış acaba bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaktınız babanız herşeyi gördüğü bildiği için izin vermemiş kaçmışsınız şimdi de şikayet ediyorsunuz. İsteseniz iş çok bir şekilde başvuracaksınız sürekli eşinizde orası o belgeyi istiyor ve olamıyorsa ayrılacak da sgk prim olayını anlamadım nasıl başkası üzerine gözükür ki gözükse bile sicil numarası var onunla giriş yapınca kendi adınla giriş yapar prim dökümüne zaten yani onun sgk hesabında gzükür prim günleri öyle saçmalık olmaz sicil numarası nasıl karışır ki.

arkadaşım sen bu mantıkla bu kafayla
daha çook icralık olursun benden sölemesi
önce biraz alçak gönüllü ol
evet yapmışsın bi hata 2.eş olmakla ailene cephe almakl
ama küçücük bir çocugunda ahını alma derim ben
banane beni ilgilendirmez gbi kelimeler kurmasan tepkimiz belki farklı olacak
ama sen çok dik konuşuyorsun
senin hayatın böle yoluna girmez

en büyük hatam aileme bu acıları yaşatmak oldu. Allah affetsin,canımı veririm onlar için. Eşim için vermem ama anem babam kardeşim için ölürüm. bizim aramızda çok sıkı bağ vardı niye böyle olduk. bilmiyorum yazılmış yaşamam gerekiyormuş yaşadım yaşıyorum. nereye kadar yaşarım bilmiyorum..

Yazilmis derken ne demek istiyosun?

Kadere mi inaniyosun? Allah inancin var yani. Benim bildigim islamdaki kader inanci boyle degil. Aklina eseni yapip sonra kader diyemiyosun. Yaptiklarindan sorumlu tutuluyorsun.

Ben inanmiyorum allaha. Vicdan duygusu insanin icinde olucak. Gece basini yastiga koydugunda hop ben ne yapiyorum bugun kimin kalbini kirdim diye dusunecek. Benim yuzumden tek bir insan gozyasi doksun ben uyuyamam.

Sonra da gelmis kaderdi kinanmadan olmezsinizdi hadisler bilmemneler inancli palavralari yapma burda.

AŞK,SEVGİ YALAN İŞTE varsa da bitiyor güvenmeyin ailenizi dün tanıdığınız biri için terk etmeyin....

Merhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum. :KK43:

Peki intihar çözüm mü ? Daha dünyada ki en küçük hesabı veremezken , birde kıydığın canın hesabını nasıl vereceksin.

İmtihan mı ?

Hep gözardı ettiğimiz bir gerçeği sana açıklamamı ister misin ?

Miyadını doldurmus seylere el sallayıp yolcu edeceksin, tesekkür edeceksin ve serbest bırakıp yürüyeceksin, cünkü hayat kısır döngülere feda edilemeyecek kadar kıymetli ve o kadar da uzun degil.

Bu yazıyı az önce bir üyenin imzasında gördüm
Daha güzel özetlenemezdi
Yakma hayatını bu adamla

Keşke ne olursa olsun aile rızasını alsaydınız ama olan olmuş artık.Ailede sağlık konusunda olabilir öyle şeyler hemen kötüye yormayın insanlık hali sonuçta sadece sizin durumunuza biraz aileniz sıkıntı stres yapmış olabilir.Maddi yönden sıkıntılarınıza gelince çalışın derim ben.Bir an önce iş bakmaya başlayın...

Miyadını doldurmus seylere el sallayıp yolcu edeceksin, tesekkür edeceksin ve serbest bırakıp yürüyeceksin, cünkü hayat kısır döngülere feda edilemeyecek kadar kıymetli ve o kadar da uzun degil.

Bu yazıyı az önce bir üyenin imzasında gördüm
Daha güzel özetlenemezdi
Yakma hayatını bu adamla

bunu anlaması için daha önünde uzun yollar var.
belli ki önce yaşayacak,kaybedecek ve sonra da ah kafam diyecek.
hayatını mahvetmiş saçma sapan bi adam için.
daha da seviyorum diyor.
sevsin bakalım.

Back