• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM..

Istanbulda hemsire olup da is bulmamak imkansiz, mumkun degil.
Maaslar da yeni mezunlara bile 1500 civari cogu hastanenin lojmani var nobet parasi vs vs. Bu arkadas nasil calismiyor cok garip gercekten. Ben de saglik lisesi mezunuyum mezun oldum bi hafta sonra ise basladim memur olana kadarda yaklasik 3 yil hic bos kalmadim.
google'a sadece istanbul anadolu yakası hemşire iş ilanları yazdım.. onlarca sonuç var, hepsine gönder cvni. bir çoğunun lojman imkanı var

Allah razı olsun :KK43: 8 aydır hayatım mahvoldu dibe vurdum resmen.bu durumun sebebi eşimin çocuğunun gözyaşları olabilirmiş. o öyle diyor. o çocuk ağladıkça biz böyle olacakmışız. çocuğu görmüyor çocuk baba hasreti çekiyor. görmemesinin sebebi benim ama elimden bişey gelmez. böyle olmak zorunda
Sen gerçekten bu kadar saf mısın?
Eşinin çocuğunu görememesinin sebebi sen değilsin, eşinin sorumsuzluğu.
O çocuğun nafakasını ödememesi,
O adam zerre kadar seni veya kendi çocuğunu sevseydi hamallık yapar bunları yaşatmazdı.
Eşin çocuğun nafakasını ödemediği için eski eşinin kapısına polis alıp gidemiyor, senin yüzünden değil.
Adam resmen biri gelsinde kiranızı ödesin diye bekliyor.Muhtemelen senin işe girecek olmandan medet umuyor.

geçen gün oda bana ölmek istiyorum gibi bişeyler dedi. bende sen beni hiç düşünmüyorsun ozaman dedim. çocuğunu göremiyomuş özlemiş. sünnetinde yanında olamamış okula başladıgı ilk gün olamamış. ağır gelmiş ona. ben de kadına söz geçirseydin olurdun dedim. kadın diyorki çocugu göreceksen beni arayıp bu eve gelip öyle göreceksin yada burdan alıp götürüp akşam gene getireceksin. o kadınla (benmle) gelmeyeceksin yoksa göremezsin diyor. eşim de annene bırak ordan alıyım çocuğu demiş ona. hayır annemle değil benmle muhattap olacaksın demş. ben de bu şartlarda göremezsin dedim. benimle gideceksin arabada beklerim alır çıkarsın dedim. annesine bırakmıyorsa bende de böyle onun değil benim dediğim olur dedim. sonra sinirlendi iş o raddeye gelince karımmış bilmem neymiş dinlemem görürüm çocuğumu dedi. sen bilirsin o zaman karın olmaz dedim. orta yol bulunacakmış o çocuk görülecekmiş. ben de orta yol yok görülecekse benim dediğim şartlarda görülecek dedim. çok sinirlendim yazarken bile şuann

Ne diyeyim ki şimdi, eşin kendi çocuklarının geleceğini, yaşayan olsun, doğmamış olsun düşünmeyen bir insan. Eski karısını geçsek bile, seni düşünmeyen bir insan. Kendine hayrı olmayan bir insan. Çevresindekilere hayrı olmayan bir insan. Seviyorum diyebilirsin de bırak inceldiği yerden kopsun, 21 yaşında bunları çekmeye de mi mecburdun, çektin de ne geçti eline?

kızlar göremez o şartlarda.çünkü bi kere almaya gittiğinde kadın saçlarımı boyadım fark etmedinmi demiş ve boynunu uzatıp gel özlemişsindir demiş !!!!! böyle bir kadının evine gidip de çocuk göremez. yolarım o kadını aranıyo o

arkadaşın eski konusunu da okuyun,
karnındaki bebeği öldürdüğün gibi kendini de mi öldürceksin,
alışkanlık odu herhalde öldürmek..
ailene yazık, baska hiçbir şey demiyorum sana..
mantıksızlığın had safhasısın.
hala eşimi seviyorum ayakları yapıyorsun..
eşin sorumsuzun teki, ama yoook
yok efendim neymiş, çocugunun gözyaslarından dolayıymış da bilememneymişş..
allah akıl fikir versin sana.

kızlar göremez o şartlarda.çünkü bi kere almaya gittiğinde kadın saçlarımı boyadım fark etmedinmi demiş ve boynunu uzatıp gel özlemişsindir demiş !!!!! böyle bir kadının evine gidip de çocuk göremez. yolarım o kadını aranıyo o
birlikte gidin çok mu zor..
senden önce 6 yıl boyunca neden görmemeiş peki çocugunu..
bahane bunlar..
hala ölümüne diğer kadını suçluyorsun, eşinin sorumsuzlugunu görmezden geliyorsunn
hiç buraya gelip napıcam ben deme..
daha önceki konunda yazdık, ama oralı bile olmayıp eşimle uyumaya çok alıştım bırakamam dedin..
hiç akıllanmayacaksın!

Sana da dert mi aranıyorsun diyelim? Kadını bırak bir kendine bak ya.

birlikte gidin çok mu zor..
senden önce 6 yıl boyunca neden görmemeiş peki çocugunu..
bahane bunlar..
hala ölümüne diğer kadını suçluyorsun, eşinin sorumsuzlugunu görmezden geliyorsunn
hiç buraya gelip napıcam ben deme..
daha önceki konunda yazdık, ama oralı bile olmayıp eşimle uyumaya çok alıştım bırakamam dedin..
hiç akıllanmayacaksın!
benimle gitsin diyoruz zaten ama hanfendi kabul etmiyor. 6 yıl evli kalmış zaten ve görüyomuş. ama şuan görememesini sebebi benmişim. bahane bunlar. o yüzden çok da umrumda değil çocuğunu görememesi.

Bunu eşin mi söyledi? :KK64:

Müstahak size bu yasadiklariniz...Bi cocugun canina kiyarsiniz, digerinin babasini görmesini engellersiniz, yok neymis yolarim o kadini, bu kadar sorun yapacaksaniz cocuklu ve eski esi olan bi adamla evlenmiycektiniz...ondan sonrada neden böyle oluyor, sizin iki yakaniz bi araya gelmez hanimefendi... Is bulamiyorum diyede duygu sömürüsü yapmayin, esimin kuzeni mezun olduktan bi hafta sonra saglik sektöründe ise girdi, calismak isteyen calisir, baska bisey bulun illaki mesleginiz olmasi gerekmez, made kötü durumdasiniz secim lüksünüz yok....kari koca birbirinizi bulmussunuz, olan o masum cocuga oluyor, allah onun yolunu acik etsin insallah...

Müstahak size bu yasadiklariniz...Bi cocugun canina kiyarsiniz, digerinin babasini görmesini engellersiniz, yok neymis yolarim o kadini, bu kadar sorun yapacaksaniz cocuklu ve eski esi olan bi adamla evlenmiycektiniz...ondan sonrada neden böyle oluyor, sizin iki yakaniz bi araya gelmez hanimefendi... Is bulamiyorum diyede duygu sömürüsü yapmayin, esimin kuzeni mezun olduktan bi hafta sonra saglik sektöründe ise girdi, calismak isteyen calisir, baska bisey bulun illaki mesleginiz olmasi gerekmez, made kötü durumdasiniz secim lüksünüz yok....kari koca birbirinizi bulmussunuz, olan o masum cocuga oluyor, allah onun yolunu acik etsin insallah...
valla hanfendi ben çok gördüm evlenip boşanan ve müşterek çocuğu olan insalar. ve de çocuğu görme koşullarını hepsini biliyorum. görmesini engellemezdim elbet karşımda İNSAN olsaydı. ama olmadığı için bu koşullarda imkansız. siz kendinizi bir benim yerime koyun. benim mezhebim bu kadar geniş değil kusura bakmayınn..

Allasen paylasamadiklarida adam olsa bari adada cukurda debeleniyor biyandan kadinin derdine dusmus :D
ay ne düşücem sadece o kadının dediği şartlrda çocuğu göremez diyorum. ki o da görmüyor mevzu edilecek birşey yok bence. o da özlüyorsa napıyım elimden bişey gelmez. herkes hak ettğini yaşar ( BEN DAHİL )

Ya iyi de bu adam zaten bebeğe bakamıcaz diye sana aldırtan insan, evi nasıl geçindiricek, sorumsuz...

Ya iyi de bu adam zaten bebeğe bakamıcaz diye sana aldırtan insan, evi nasıl geçindiricek, sorumsuz...
hayır o asla aldır demedi hatta o yokken gidip aldırdım ama haberi vardı diye bana neler yaptı sen nasıl öldürürsün benm çocugumu filan süründürücem seni dedi vs ama şov. zaten konuşmuştuk bunu. eşimi korumuyorum ama dile getirmediği bişeyide dedi diyemem yanlış anlamışsınız

valla hanfendi ben çok gördüm evlenip boşanan ve müşterek çocuğu olan insalar. ve de çocuğu görme koşullarını hepsini biliyorum. görmesini engellemezdim elbet karşımda İNSAN olsaydı. ama olmadığı için bu koşullarda imkansız. siz kendinizi bir benim yerime koyun. benim mezhebim bu kadar geniş değil kusura bakmayınn..

Koydum, seviyorum diyerek sorumsuz, merhametsiz biriyle hala beraberim. Ama dert değil çünkü kinim, sinirim sadece eski karısına.

Koydum, seviyorum diyerek sorumsuz, merhametsiz biriyle hala beraberim. Ama dert değil çünkü kinim, sinirim sadece eski karısına.
kinim sinirim bu halde olmama kim sebebiyet verdiyse herkese bense kendime de

Iyikide cok görmüsünüz... Kanun diye bisey var dimi? Esiniz görme hakki varsa gider alir cocugunu görür, sizinle yada sizsiz... Siz nekadar kolay özlerse özlesin diyorsunuz... O cocugun günahi ne? Kolayi sevmisiniz... Cocukta cektiginiz resti calismasi icinde yapsaniz yaaa... Cok bencilsiniz...allah akil fikir versin...:ssz:

Back