Arkadaşım ağzına sağlık, bu kadar tercüman olabilirdin hislerime. Yalnız artı eklemek istediğim bir durum var o da her saçmalığa rağmen sana yüz çevirmemiş aileni bir kez daha bırakıp gitmen. Kör olunur da bu kadar da değil ya! Maalesef üzülmekten çok kızıyorum. Bir insan neden kendine bu çileyi çektirir, neden yanlışlardan dönmek yerine hatalarına bir yenisi eklemek için çaba harcar?Elinde mesleğin var, saçma sapan bir adamla saçma sapan bir evlilik yaşıyorsun, eşinin saçma sapan eski karısıyla iğrenç diyaloglara giriyorsun, öz be öz çocuğuna bakmaktan aciz bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun, sonra da intiha edicem diyorsun. Gerçekten insan en büyük kötülüğü kendine yapıyor şu hayatta.
en büyük hatam aileme bu acıları yaşatmak oldu. Allah affetsin,canımı veririm onlar için. Eşim için vermem ama anem babam kardeşim için ölürüm. bizim aramızda çok sıkı bağ vardı niye böyle olduk. bilmiyorum yazılmış yaşamam gerekiyormuş yaşadım yaşıyorum. nereye kadar yaşarım bilmiyorum..
Yazık evet büyük hata yaptım evet peki ne yapayım zamanı geri alamıyorum kendimi mi öldüreyim. yapayalnız kaldım hiç bu kadar çaresiz olmamıştım.
en büyük hatam aileme bu acıları yaşatmak oldu. Allah affetsin,canımı veririm onlar için. Eşim için vermem ama anem babam kardeşim için ölürüm. bizim aramızda çok sıkı bağ vardı niye böyle olduk. bilmiyorum yazılmış yaşamam gerekiyormuş yaşadım yaşıyorum. nereye kadar yaşarım bilmiyorum..
Merhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum.
Miyadını doldurmus seylere el sallayıp yolcu edeceksin, tesekkür edeceksin ve serbest bırakıp yürüyeceksin, cünkü hayat kısır döngülere feda edilemeyecek kadar kıymetli ve o kadar da uzun degil.
Bu yazıyı az önce bir üyenin imzasında gördüm
Daha güzel özetlenemezdi
Yakma hayatını bu adamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?