Eşiniz çalışmıyor mu?Merhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum.
sakin ol öncelikle ..maddi sorunlar yüzünden mi intihar edeceksin sen anlamadım bu kadar zayıf biri misin sen arkadaşım. güçlü olmalısın evet hepimiz dönem dönem zorluklar yaşıyoruz benim konularıma bir bak istersen ama intiharda neyin nesi hiç yakışmadı bu ..Merhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum.
Haciz konulan maaşın hepsini çekemezler,belirli miktarını keserler sadece.kızlar diplomayi okuldan temin ettim kaybettigime dair belge aldim inanin bir sürü hastaneye gittim gorusmeye yok olmuyor bu kadar olmaz gerçekten bisey var ustumuzde. esim madame cocoda is buldu cok guzel maasi da iyi ama src belgesi yok almak icin hemen arastirma yaptik 2003ten once ehliyet ve 90 günlük sgk primi gerekiyormus. ehliyet var ama o ara esim askerde olduğu için nese yilmaz diye birinin adi gözüküyor dökümde yaböyle bisey olabilir mi?? baska bir ise girsin diyeceksiniz eski esinin evindeki esyalari vaktinde krediyle allmis onlarida aylardir odeyemedigi için bankalar tedbir koymus. yani simdi ise girse hangi bankaya yatarsa naas hesini cekecekler
Bankalar maaşın 4 te birinden fazlasını kesemezler . Eşinin çalışmaya niyeti olmayabilir mi?kızlar diplomayi okuldan temin ettim kaybettigime dair belge aldim inanin bir sürü hastaneye gittim gorusmeye yok olmuyor bu kadar olmaz gerçekten bisey var ustumuzde. esim madame cocoda is buldu cok guzel maasi da iyi ama src belgesi yok almak icin hemen arastirma yaptik 2003ten once ehliyet ve 90 günlük sgk primi gerekiyormus. ehliyet var ama o ara esim askerde olduğu için nese yilmaz diye birinin adi gözüküyor dökümde yaböyle bisey olabilir mi?? baska bir ise girsin diyeceksiniz eski esinin evindeki esyalari vaktinde krediyle allmis onlarida aylardir odeyemedigi için bankalar tedbir koymus. yani simdi ise girse hangi bankaya yatarsa naas hesini cekecekler
kızlar diplomayi okuldan temin ettim kaybettigime dair belge aldim inanin bir sürü hastaneye gittim gorusmeye yok olmuyor bu kadar olmaz gerçekten bisey var ustumuzde. esim madame cocoda is buldu cok guzel maasi da iyi ama src belgesi yok almak icin hemen arastirma yaptik 2003ten once ehliyet ve 90 günlük sgk primi gerekiyormus. ehliyet var ama o ara esim askerde olduğu için nese yilmaz diye birinin adi gözüküyor dökümde yaböyle bisey olabilir mi?? baska bir ise girsin diyeceksiniz eski esinin evindeki esyalari vaktinde krediyle allmis onlarida aylardir odeyemedigi için bankalar tedbir koymus. yani simdi ise girse hangi bankaya yatarsa naas hesini cekecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?