İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM..

Kadınlar erkeksiz yapar ama erkekler kadınsız yapamaz

Sen intihar edince her sey duzelicek mi ?! Intihar cozum yolu digil ki. Baska cozumler aramaya bak, eminim ki vardir bir caresi

bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
Bence mutlu olamazsın çünkü içinde hata yaptığını biliyorsun ama ailene geri dönersen biz sana demiştiklerle karşılaşıcaksın ve bu yüzleşmeden kaçıyorsun aslında sen Çoktan pişmansınr ama ailenin ve kendi hayatının boş yere mahvolduğunu görmeye ve kabullenmeye hazırdeğilsin hazır olduğunda geçmi olur senin için yada tam zamanındamı kurtulmuş olacaksın bilemem ama umarım rn kısa sürede Allah seni kurtarır annenin Baba'nın duaları kabul olur umarım

Aferin size, bunca seye ragmen hala seviyorum diyorsunuz birde, eski konunuzu okudumda ilk es bence yalan söylemiyor, esiniz ikinizi birden idare ediyor, siz herseyi göze alip onu birakmiyorsunuz ama o sizi eminim bigün birakacak....yumusak olamiycam size karsi, ailenize yaptiginiz, kendi caninizdan olana kiymaniz, bunlar feci seyler, evet olanla ölmüse cözüm yok ama siz hata yapmaya devam ediyorsunuz ve bunu göz göre göre dogruyu yanlisi gördügünüz halde yapiyorsunuz....kalkip simdi babaniza üzüldügünüzü söylüyorsunuz, ben buna inanmiyorum, onlar sizin icin kiymetli olsaydi degmiycek bi adam icin bu hallere sokmazdiniz, ha soktunuz daha devam etmezdiniz...zararin neresinden dönersen kardir demisler ama siz bile isteye devam ediyorsunuz....Sonrada kalkip intaharin esindeyim falan filan...Tebrik ediyorum sizi...

Akşam kocana sarıl uyu hepsi geçer. Koca herzaman bulunur ama ana baba

Yarin çok geç olunca isyan etmek boşuna.
Savaşmak neye yararki vakit kaybından başka
. ..

Guzel kardesim sakin ol bazen ust uste gelir boyle aksakliklar, kari koca is bakmaya devam edin, bi sure olmazsa kaynananlarla yasayin vs her sey hallolur uzme kendini

Benim kaynanam üvey annesi eşimin bizi pek sevdiği söylenemez. hiç kimsemiz yok birbirmizden başka. Bostancı da oturuyoruz. tuzla aydınlıda evlere baktık 400e filan var ama ulaşım yok kafayı yersin orda burda evler zaten tavan fiyatta. eşyaların tümünü satmak mantıklı gelmiyor ama başka para tedarik edeceğimiz yer yok. zekariyaköyde bir evde bakım hastası varmış 24 saat nöbet 300 tl veriyormuş oraya gitmeyi bile göze aldım haber beklerken arkadaş dediki başka hemşire bulmuşlar. napiyim napiyim bilmiyorummmmm

Obiviyante konu sahibi degilmis esini cok seviyomus tahmin ettigin gibi :)

Bosanmak cesaret isi de. Bu kiz ailesinden kacmis kendi yuvasini kendi kurmayi becermis ya bi umit buna da cesaret gosterir sandim.

Sahi bu yasa kadar bizi koruyan kollayan ailelerimize bu kadar kolay sirt ceviriyoruz da kocalarimiz altindan mi anlamiyorum ben :)

Borcu olan ve calismayan bir adamla evlenince bunlari yasamaniz surpriz olmamali. Bari ilk krediyi bitirseydi yahu yazik degil mi size?

Yazık evet büyük hata yaptım evet peki ne yapayım zamanı geri alamıyorum kendimi mi öldüreyim. yapayalnız kaldım hiç bu kadar çaresiz olmamıştım.

Ölüm care degil ki... Hepimizin hayatinda sıkıntılı donemleri oluyor. Umudunuzu yitirmeyin :)

http://www.unisbul.com/cihan+tip+me...alisabilecek+gece+hemsiresi+aramaktayiz-19370

bak burada hemşire arıyorlarmış.

Bir tane mi bakım hastası var, yapabileceğin tek iş hemşirelik mi?
Az çok demeden çalış işte, eşin de çalışsın deniyor zaten.
Tamam, yargılamayalım da daha ne diyebiliriz başka?

http://www.eleman.net/is_ilanlari.php?sehir=90&aranan=hemşire#is-ilanlari

Son düzenleme:
Yazık evet büyük hata yaptım evet peki ne yapayım zamanı geri alamıyorum kendimi mi öldüreyim. yapayalnız kaldım hiç bu kadar çaresiz olmamıştım.
Baban üzüntüsünden bu hale gelmiş sana birşey olursa Allah korusun ne olur o adamcağızın hali .. Allah sana doğru yolu tez zamanda göstersin tekrar diyorum anne Baba'nın duaları kabul olur inşallah sen ailene dönersin doğru düzgün bir hayatın olur umarım şuan benim Evladım olsan seni geri almak için eve herseyi yapardım yoluna yatardım yalvarırdım inan

İlk konunda ailen ile barıştığını yazmışsın şimdi görüşmüyorum yazmışsın? Bence onlardan yardım iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…