ben de şok oldum onu okuyunca. kredi borcu varken neyine güvenmiş de evlenmiş bu adam? ikinci karısının da başını yakmış... konu sahibinde de hata var tabi, ince eleyip sık dokumak gerekir 2. kez evlenen birisi varsa karşısında...
Bence mutlu olamazsın çünkü içinde hata yaptığını biliyorsun ama ailene geri dönersen biz sana demiştiklerle karşılaşıcaksın ve bu yüzleşmeden kaçıyorsun aslında sen Çoktan pişmansınr ama ailenin ve kendi hayatının boş yere mahvolduğunu görmeye ve kabullenmeye hazırdeğilsin hazır olduğunda geçmi olur senin için yada tam zamanındamı kurtulmuş olacaksın bilemem ama umarım rn kısa sürede Allah seni kurtarır annenin Baba'nın duaları kabul olur umarımbunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
Akşam kocana sarıl uyu hepsi geçer. Koca herzaman bulunur ama ana bababana karşı tavrı çok çok iyi hiçbir sıkıntı yok o yönden. ama ben iyi değilim. fizyolojik olarak da iyi değilim. Çünkü 2 ay önce 56-57 kiloydum şuan 48 kilo oldum ve yemek yediğim halde böyleyim. yataktan kalkamiyorum saatlerce adetim 15 gün gecikmeli filan oluyor. banada bişeyler oluyo galiba bilmiyorumeski halimle şuan kini görseniz yüzüm kaşık gibi kaldı insanlıktan çıktım
Dansmarue' dan şahsına münhasır yorumlar...
Gerçekten bu kadar cesur musun? Öyleysen şayet takdire şayan. Bir kadının cesur olmasının maddi bağımsızlıkla alakası yokmuş onu anladım.
Kimisi hiçbir şeyi yokken adama posta koyup yoluna bakar, kimisi dünyalara sahip olsa rest çekemez, sürünür.
Sen ilk gruba giriyorsun diye düşünüyorum...
http://www.unisbul.com/cihan+tip+me...alisabilecek+gece+hemsiresi+aramaktayiz-19370Benim kaynanam üvey annesi eşimin bizi pek sevdiği söylenemez. hiç kimsemiz yok birbirmizden başka. Bostancı da oturuyoruz. tuzla aydınlıda evlere baktık 400e filan var ama ulaşım yok kafayı yersin orda burda evler zaten tavan fiyatta. eşyaların tümünü satmak mantıklı gelmiyor ama başka para tedarik edeceğimiz yer yok. zekariyaköyde bir evde bakım hastası varmış 24 saat nöbet 300 tl veriyormuş oraya gitmeyi bile göze aldım haber beklerken arkadaş dediki başka hemşire bulmuşlar. napiyim napiyim bilmiyorummmmm
Benim kaynanam üvey annesi eşimin bizi pek sevdiği söylenemez. hiç kimsemiz yok birbirmizden başka. Bostancı da oturuyoruz. tuzla aydınlıda evlere baktık 400e filan var ama ulaşım yok kafayı yersin orda burda evler zaten tavan fiyatta. eşyaların tümünü satmak mantıklı gelmiyor ama başka para tedarik edeceğimiz yer yok. zekariyaköyde bir evde bakım hastası varmış 24 saat nöbet 300 tl veriyormuş oraya gitmeyi bile göze aldım haber beklerken arkadaş dediki başka hemşire bulmuşlar. napiyim napiyim bilmiyorummmmm
Baban üzüntüsünden bu hale gelmiş sana birşey olursa Allah korusun ne olur o adamcağızın hali .. Allah sana doğru yolu tez zamanda göstersin tekrar diyorum anne Baba'nın duaları kabul olur inşallah sen ailene dönersin doğru düzgün bir hayatın olur umarım şuan benim Evladım olsan seni geri almak için eve herseyi yapardım yoluna yatardım yalvarırdım inanYazık evet büyük hata yaptım evet peki ne yapayım zamanı geri alamıyorum kendimi mi öldüreyim. yapayalnız kaldım hiç bu kadar çaresiz olmamıştım.
Baban üzüntüsünden bu hale gelmiş sana birşey olursa Allah korusun ne olur o adamcağızın hali .. Allah sana doğru yolu tez zamanda göstersin tekrar diyorum anne Baba'nın duaları kabul olur inşallah sen ailene dönersin doğru düzgün bir hayatın olur umarım şuan benim Evladım olsan seni geri almak için eve herseyi yapardım yoluna yatardım yalvarırdım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?