İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM..

nafaka ödemediği için kanuni yollara başvuramıyormuş. onun çocuğu onun problemi gerçekten bencillikse evet yapıyorum. Çünkü ben de hamileydim benimde çocugum olacaktı. Benimkine acımayana ben de acımam EŞİM bile olsa !!

kinim sinirim bu halde olmama kim sebebiyet verdiyse herkese bense kendime de
o çocuk mutlu olmadığı sürece bu size iyi şans getirmeyecek..ve asla mutlu olamayacaksıznız..zaten bedelini ödüyorsunuz maalesef..bence bırakın eşinizi ailenize dönün..onada çocuğuna dön deyin..gitsin yada gitmesin yapmanız gereken bu..

bir erkek hele ilk hanımı ve çocuğuna hiç bir imkan sunmadan öylece bırakabiliyorsa ne kadar vicdan sahibi düşünmek gerekir..çünki sorumlu o insanlara karşı..

nasıl böyle bir şeysöyleyebilirsiniz ...
sorumsuz tavırlarınızla kendi hayatınızı ailenizi mahfetmişsiniz
şimdi çocugun üzerine mi çalışıyorsunuz...
hanımefendi evlat sahibi olmak öyle düşündüğünüz gibi olursa görür şartlarıma uyulmazsa görülmez gibi şartlar koşulacak birşey değildir
eşinizin nasıl basiretsiz olduğu sizin bu tavrınıza karşı gelmemesinden belli

E kendi çocuğuna acımayan sensin, eşin sana aldır dememiş ki

Allasen paylasamadiklarida adam olsa bari adada cukurda debeleniyor biyandan kadinin derdine dusmus
aşktan önce evlat gelir..herşeyden önce..olması gereken bu evladına sırtını dönemezsin..onun bütün konforunu sağlamak zorundaydı..

ne yani ben miyim bu durumun sebebi? hanfendi ben söyledim eğer eski eşi İNSAN olsaydı kendi ellerimle gönderirdim. ama insan değil o yüzden ben sıkıntı yaşamak istemiyorum. gelsin burda kalsın dedim ben annemlere giderim gerekirse dedim. o aralar konuşuyorduk biraz. her imkanı sağladım ama olmaz. karşı gelecekse bu tavrıma diğer seçeneği de benden vazgeçmek. ona da bunu bizzat söyledim. ve de her zaman insan nerde mutluysa orda olmalı diyorum ben ona. çocuğunla mutlu olacaksan git o kadınla barış aile olun diyorum. 6 senede 6 ev bundan sonra da 2 ay durur barışırsa 3. ay kadın postayı koyar gene. keyfi arzusu bilir.

E kendi çocuğuna acımayan sensin, eşin sana aldır dememiş ki
aldır demedi de. çalışmıyordu ve birgün evdeki spor aletlerini satmmış para yok diye !! bu durumda nasıl hamilelik geçirecektim? onu geçtim sonrası? ilk çocuğum ve ondan bunda gelen şeylerle mi bkacaktım çocğuma ?

aynı burda yazdığın gibi..şu an sağlıklı düşünemiyorsun bence..ailenden af dile onların yanına dön...

aşktan önce evlat gelir..herşeyden önce..olması gereken bu evladına sırtını dönemezsin..onun bütün konforunu sağlamak zorundaydı..
bu doğru 6 ay önceye kadar maddi olarak sağlıyordu ama işler ters gitti. 6 aydır çocuunu bi kere gördü ben hep arar ara dedim ama aramadı. onun çocuğunu çokda düşündüğünü zannetmiyrum.

cok üzüldüm diyecek kelime bulamadım Allahtan babanıza sifa yuvanıza huzur bereket diliyorum

bu doğru 6 ay önceye kadar maddi olarak sağlıyordu ama işler ters gitti. 6 aydır çocuunu bi kere gördü ben hep arar ara dedim ama aramadı. onun çocuğunu çokda düşündüğünü zannetmiyrum.
kendine şans vermelisin..o adamı bırak..gitsin eski eşinin yanına ..ister mutlu olsun ister mutsuz..yeni bir hayata başlayabilirsin..

dikiş tutturamayan kişi karı kocadır bence..sadece tek taraf suçlu olamazz..

Tamam da benim çocuğuma acımayanın çocuğuna ben de acımam diyorsun ya, eşin sana bir de kızmış üstelik aldırdığın için. Sen acımamışsın çocuğuna

sizin yaşam şekliniz o çocugu bağlamaz iki sorumsuz insan birleşip dünyaya çocuk getirmiş siz de onlara dhil olmuşsunuz bi şekilde
çocuk tan bahsetme şekliniz çok merhametsizce
BENİM ÇOCUGUMUN SUÇU NEYDİ kısmı da sizin kaçışınız
zavallı yavrunun durumu ' filler tepişir karıncalar ezilir'' olmuş tam
yazıkkk!!!!!!!

eskiler sadece böyle düşünür,yeni nesil daha farkındalık sahibidir derdim..ama öyle değilmiş..egolar herşeyin üstüne çıkabiliyormuş..

Yok yok insan bu kadar kor olamaz baska birsey olmali
Ac karnina ask olmaz ilk esi tekmeyi vurmus 6 yil cok bile sabretmis esim dedigin insan sorumsuz ne sana bakabilir nede cocuguna inatla seviyorum diyorsun git ailenin yanina sefil olup gideceksin yazik gunah birde bebek aldirmissin

benim kaçışım değil gerçekler. merhametsiz olabilir evet doğru ama dediğim gibi benim de yaram var. başıma ne geldiyse insanlığımdan iyi niyetimden geldi bu saatten sonra özlemiş ağlıyormuş hasret çekiyormuş gerçekten ilgilenmiyorum. ben de aile özlemi çekiyorum kardeşim var 12 yaşında. neden göremiyorum? sırf bu adam için. o da benim için gerekirse oğlunun görmeyecek. bu kadar. ben fedakarlık yaptıysam o da yapmak zorunda. sonuçta benimle evlenirken o kadının evine gidemeyeceğini biliyordu. kendi düşen ağlamaz ( BEN DAHİL )

cok üzüldüm diyecek kelime bulamadım Allahtan babanıza sifa yuvanıza huzur bereket diliyorum
ben diğer hanımı ve çocuğu içinde aynı dilği diliyorum..o çocuk babam neden beni aramıyor diye soruyordur annesine..burada öyle bir çocuk vardı çok mutsuzduççannesine onların bebeği olursa babam beni hiç sevmez artık demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…