İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM..

Allah seni sinamiyor. Yanlis secimlerinin kurbanisin. Bosan git ailenin yanina. Ise gir. Maasini giyimine kusamina harca gez toz. Ne bu ya? Icim sisti yazik degil mi sana? Kendi sorumluluklarini yerine getiremeyen adam sana mi bakacak?
Zararin neresinden donsen kar. Kimsenin maddi sorunlarini cekmek zorunda degilsin. Tabi ben aileni yerinde olsam kabul etmezdim ya.

Arkadaşlar boşan demeyin, zira önceki konudan hatırlayanlar olacaktır, arkadaş bunca BUNCA şeye rağmen ben kocamın yanında uyumaya alıştım, onu seviyorum diyor.

bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum

Konuna yorum yaptığımızda çoğumuza kızmıştın ama bak senin için işler daha kötüye gitmiş. Babanın hastalığının seninle alakası yok mesleğin dolayısıyla çok iyi bilmen lazım. Ama ev konusunda üzüldüm ne yapcaksın? Daha neleri kaybedeceksin? Sana karşı düzeldi mi bari eşin

bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
Yanlis anlama arkadas ama bir sey soracagim, tmm sorunlar cok ama sen zaten bir karar vermissin sabredip bu adamla yoluna devam edeceksin. Burada neyin cevabini ariyorsun? Sadece icini rahatlatmak icin mi yaziyosun?

Bence senin vicdanını rahatlatman gerek çünkü siz intihar ederseniz babanızın hayatı bu sefer büyük bir tehlikeye girer . Öyle ya da böyle babanıza gidin söylemek istediğiniz ne varsa söyleyin . Yatak odanızın ilanını da internetten kaldırın bırakın biraz eşiniz kafa yorsun her ne olursa olsun babanız sizi söküp atamaz eşiniz umursuzsa sizi sokakta bırakıyorsa bunun adı erkeklik olamaz sınırları fazla zorlamayın babaevine dönün . Herkes hayatta büyük hatalar yapabilir

ol tabii de, sorunlarınızdan kurtulmanız için eşinin de senin de az çok demeyip para kazanması lazım, sigortalı olsun olmasın. Yeni eşyanın satılmasına sinirlenecek kayınpeder yardım edemez mi örneğin? En azından evsahibinin biraz daha bekleyebilmesi için.

bana karşı tavrı çok çok iyi hiçbir sıkıntı yok o yönden. ama ben iyi değilim. fizyolojik olarak da iyi değilim. Çünkü 2 ay önce 56-57 kiloydum şuan 48 kilo oldum ve yemek yediğim halde böyleyim. yataktan kalkamiyorum saatlerce adetim 15 gün gecikmeli filan oluyor. banada bişeyler oluyo galiba bilmiyorum eski halimle şuan kini görseniz yüzüm kaşık gibi kaldı insanlıktan çıktım

QUOTE="safkelebek, post: 36972715, member: 515083"]ol tabii de, sorunlarınızdan kurtulmanız için eşinin de senin de az çok demeyip para kazanması lazım, sigortalı olsun olmasın. Yeni eşyanın satılmasına sinirlenecek kayınpeder yardım edemez mi örneğin? En azından evsahibinin biraz daha bekleyebilmesi için.[/QUOTE]
zaten o Kirayı veriyor daha nasıl edecek adam hakkını nasıl ödiycez bilmiyorum

Dansmarue' dan şahsına münhasır yorumlar ...

Gerçekten bu kadar cesur musun? Öyleysen şayet takdire şayan. Bir kadının cesur olmasının maddi bağımsızlıkla alakası yokmuş onu anladım.

Kimisi hiçbir şeyi yokken adama posta koyup yoluna bakar, kimisi dünyalara sahip olsa rest çekemez, sürünür.
Sen ilk gruba giriyorsun diye düşünüyorum...

oturup sakin kafa düşünün taşının.. eşiniz muhakkak kendini kurtaracak.. siz de sadece kendinizi düşünerek artık doğru kararlar verin.. intiharı düşünmek yerine hayata tutunmaya çalışın.. yazık gençsin mesleğin var ailen var yazık değil mi? babanın kalp problemine üzülmüşsün,, intiharla mı taçlandıracaksın hatalarını.. o baba o anneye evlat acısı mı lazım yoksa kızlarının iyi olduğunu görmek mi? dertlerinizden kurtulmanın daha kolay yolları var.. akıllıca hareket etmek gibi.. lütfen artık ciddiye alın kendinizi.. kendi hayatınızı..

Sgk'ya gidip primi ayiklatacaksiniz oluyor boyle yanlisliklar cozulmeyecek birsey degil ki oyle maasa bloke koyamazlar baska gecim kaynagi yok diye itiraz ediyorsunuz hemen cozuluyor bloke benim iki icram var maasim bankaya yatiyor bloke koyamiyorlar bunlar basit islemler hemen intahari dusunme

Bir insan bu kadar borcu varken evlenmeye kalkıyorsa sorumsuzdur.
Üstelik birde çocuğu varmış.
Kendi çocuğuna nafaka göndermeyen adam ilerdede sorumluluk almaz.
Sen KPSS den atanırsın, kocana bakarsın, onun borcunu ödersin. Kocanda yan gelir yatar.
Ev kirasını ödeyememişsiniz, evden atılacaksınız. Böyle bir durumda insan simit satar da bari evden atılmayalım der.
Yazık etme kendine, bu adam değişmez.
Git ailenin yanına.

Bukadari fszla demenin altinda ne yatiyo biliyomuun issiz sorjmsuz es msddiyat sen evetbkacmis olabilirsin ama dusun bi calisan sorumlu esin olssydi kendi ygijozda kavrulurdnz kirayi dusunmezdin simdi oturup dersine calisir atanirdn ne diyimki simdi bence atanmaya bak gerisi gelir

zaten o Kirayı veriyor daha nasıl edecek adam hakkını nasıl ödiycez bilmiyorum

Kira verilemediği için değil miydi evsahibinin hıncı? 10 gün daha sabret sınava bir gir, ondan sonra yevmiyeli işlerde çalışırsınız, olanla ölmüşe çare yok.

Ben olsam diye başlayan cümlelerin durumuna bir faydası yok.

Sen simdi baska bir is bul illa saglik sektoru olsun diye dusunme istanbuldamisin

Eski eşe kalan eşyaların kredi borcu dururken yeni eş peşine mi düşmüş bu adam?

ben de şok oldum onu okuyunca. kredi borcu varken neyine güvenmiş de evlenmiş bu adam? ikinci karısının da başını yakmış... konu sahibinde de hata var tabi, ince eleyip sık dokumak gerekir 2. kez evlenen birisi varsa karşısında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…