Konuna yorum yaptığımızda çoğumuza kızmıştın ama bak senin için işler daha kötüye gitmiş. Babanın hastalığının seninle alakası yok mesleğin dolayısıyla çok iyi bilmen lazım. Ama ev konusunda üzüldüm ne yapcaksın? Daha neleri kaybedeceksin? Sana karşı düzeldi mi bari eşinMerhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum.
Yanlis anlama arkadas ama bir sey soracagim, tmm sorunlar cok ama sen zaten bir karar vermissin sabredip bu adamla yoluna devam edeceksin. Burada neyin cevabini ariyorsun? Sadece icini rahatlatmak icin mi yaziyosun?bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
Bence senin vicdanını rahatlatman gerek çünkü siz intihar ederseniz babanızın hayatı bu sefer büyük bir tehlikeye girer . Öyle ya da böyle babanıza gidin söylemek istediğiniz ne varsa söyleyin . Yatak odanızın ilanını da internetten kaldırın bırakın biraz eşiniz kafa yorsun her ne olursa olsun babanız sizi söküp atamaz eşiniz umursuzsa sizi sokakta bırakıyorsa bunun adı erkeklik olamaz sınırları fazla zorlamayın babaevine dönün . Herkes hayatta büyük hatalar yapabilirMerhabadaha önce ikinci eş olduğum ve yaşadığım sıkıntıları anlattığım bir konu açmıştım. Eşimle kaçarak evlendiğim için ailem benimle görüşmüyor. Bugün bir haber aldım babam kalp doktoruna gitmiş tahlil sonuçları yarın çıkacakmış. ve daha 46 yaşında hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştı. Benim yüzümden ona yada anneme kardeşime bişey olursa ne yaparım. obur yandan bu ay Kirayı veremedik ve ev sahibi 20 eylüle kadar süre verdi vermezsek bu ayı depozitoya sayacakmış ve çıkın dedi. Yatakodamı internete ilana koydum gelip bakanlar oldu ağladım vermedim ama onu satsak bile ne ev taşıyacak imkan var ne kirayiverecek. bir de bugün bu haberi aldım. Allah çok büyük sınıyor beni bir yerde patlak vericem intiharın ciddi manada eşiğindeyim. Elim kolum bağlandığı ne bahtsiz kaderik varmış. Kimsem yok ailem yok arkadaşlarım yok ancak buraya yazabiliyorum.
bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
Konu başlığı kendini de fazlasıyla üzdüğünü gösteriyor.bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
Dansmarue' dan şahsına münhasır yorumlarAllah seni sinamiyor. Yanlis secimlerinin kurbanisin. Bosan git ailenin yanina. Ise gir. Maasini giyimine kusamina harca gez toz. Ne bu ya? Icim sisti yazik degil mi sana? Kendi sorumluluklarini yerine getiremeyen adam sana mi bakacak?
Zararin neresinden donsen kar. Kimsenin maddi sorunlarini cekmek zorunda degilsin. Tabi ben aileni yerinde olsam kabul etmezdim ya.
Sgk'ya gidip primi ayiklatacaksiniz oluyor boyle yanlisliklar cozulmeyecek birsey degil ki oyle maasa bloke koyamazlar baska gecim kaynagi yok diye itiraz ediyorsunuz hemen cozuluyor bloke benim iki icram var maasim bankaya yatiyor bloke koyamiyorlar bunlar basit islemler hemen intahari dusunmekızlar diplomayi okuldan temin ettim kaybettigime dair belge aldim inanin bir sürü hastaneye gittim gorusmeye yok olmuyor bu kadar olmaz gerçekten bisey var ustumuzde. esim madame cocoda is buldu cok guzel maasi da iyi ama src belgesi yok almak icin hemen arastirma yaptik 2003ten once ehliyet ve 90 günlük sgk primi gerekiyormus. ehliyet var ama o ara esim askerde olduğu için nese yilmaz diye birinin adi gözüküyor dökümde yaböyle bisey olabilir mi?? baska bir ise girsin diyeceksiniz eski esinin evindeki esyalari vaktinde krediyle allmis onlarida aylardir odeyemedigi için bankalar tedbir koymus. yani simdi ise girse hangi bankaya yatarsa naas hesini cekecekler
Bir insan bu kadar borcu varken evlenmeye kalkıyorsa sorumsuzdur.bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum
zaten o Kirayı veriyor daha nasıl edecek adam hakkını nasıl ödiycez bilmiyorum
Eski eşe kalan eşyaların kredi borcu dururken yeni eş peşine mi düşmüş bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?