İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok gittim ciddiye bir şey bulamadılar

Cildiye değil dahiliyeye gideceksiniz..

Öyle bir anlatmışsınız ki gören de sanar kafanız yok.
Altı üstü saç. Vitamin , çinko v.s eksiği vardır. Hormonların çalışmasıyla ilgilidir gibi gibi....
Mutlaka bir çözümü vardır.

Büyük , dermansız hastalıktan dolayı saçları dökülen çocuk büyük burayı okuyan kişilere özür borçlu bu konu.

İnsan bunun için ölmek ister mi yahu. Doktora gidip, hormonlarınıza baktırdınız mı? Hiçbir çaresi yoksa, bütün saçlarınız dökülse bile ne olacak? Peruk denen bir şey var, eskisi gibi kafada kürk taşıyormuşsun gibi de görünmüyorlar, gayet doğalları var. Kilo dediğiniz şeyi de çok önem veriyorsanız, sporuydu, diyetiydi verirsiniz. Hayatta yaşanmaya değer o kadar çok şey var ki, saç için bunlardan vazgeçmeyi düşünmek çok çok saçma ve abes olurdu. Anlık karamsarlıklara kendinizi kaptırmayın lütfen.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
İnançlı biri intihar lafını düşünmemesi lazim. Saç içinde özel bakım yağları var onlardan uygulayın çok işe yarıyor. Yalnız kaynak vs. Saçı mahveder. Onları çıkardığında daha da dökülür.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Konunun içeriğini görmeden yazdığını görünce tövbe tövbe demiştim, şimdi içeriği okudum ve sana Allah akıl versin diyorum....
Hayatta ne sıkıntılar ne dertler var, vermediğin canı bu denli basit bir sebeple almak ne büyük günah...

Sana söyleyeceklerimi yap bi kaç haftaya sonuç almaya başlayacaksın:
- şampuanının içine yani bir şişeye 20 damla çam terebentin yağı damlatıp kullan sürekli
- her akşam sarımsağı ezip saç diplerine sür masaj yaparak ve saçlarımı çemberle bağla yat, sabah yıka kurula
- kimyasal ve fiziksel etkileri kes, boya, yoğun fön, düzleştiyse maşa gibi
- haftada bir 1 yumurta 1 muzla saçına maske yap, diplerine bol bol masaj yapıp, protein saçını toparlayacak....

Bir kaç haftaya etkileri görmeye bir kaç aya da tam toparlarsın, sarımsağın kokusu yıkayınca çıkıyor endişe etme, sarımsaktan daha iyi gelen bir şey yok...

Bir daha da intihar gibi böyle büyük bir günahı böyle basit bir şey için ağza alma, hayatta öyle büyük şeyler var ki, Allah seni bunla sınıyor, hamd et, ailene sana sağlığınıza geçiminize dert vermesin...

İnançlı biri intihar lafını düşünmemesi lazim. Saç içinde özel bakım yağları var onlardan uygulayın çok işe yarıyor. Yalnız kaynak vs. Saçı mahveder. Onları çıkardığında daha da dökülür.
biliyorum kaynak iyi değil ama mecburum onu da yaptırmasam kafa da saç Yok ki :KK43:

Bitki ile tedavi eden bir uzmana git yıllar ön cE tv'de bitki uzmanı kadını saçı dökülen kızı tedavi etmişti bence bunun araştır masına gir

Konunun içeriğini görmeden yazdığını görünce tövbe tövbe demiştim, şimdi içeriği okudum ve sana Allah akıl versin diyorum....
Hayatta ne sıkıntılar ne dertler var, vermediğin canı bu denli basit bir sebeple almak ne büyük günah...

Sana söyleyeceklerimi yap bi kaç haftaya sonuç almaya başlayacaksın:
- şampuanının içine yani bir şişeye 20 damla çam terebentin yağı damlatıp kullan sürekli
- her akşam sarımsağı ezip saç diplerine sür masaj yaparak ve saçlarımı çemberle bağla yat, sabah yıka kurula
- kimyasal ve fiziksel etkileri kes, boya, yoğun fön, düzleştiyse maşa gibi
- haftada bir 1 yumurta 1 muzla saçına maske yap, diplerine bol bol masaj yapıp, protein saçını toparlayacak....

Bir kaç haftaya etkileri görmeye bir kaç aya da tam toparlarsın, sarımsağın kokusu yıkayınca çıkıyor endişe etme, sarımsaktan daha iyi gelen bir şey yok...

Bir daha da intihar gibi böyle büyük bir günahı böyle basit bir şey için ağza alma, hayatta öyle büyük şeyler var ki, Allah seni bunla sınıyor, hamd et, ailene sana sağlığınıza geçiminize dert vermesin...
Şimdi saçlarımı siyaha boyuyorum ve kaynağım var onun dışında fön, maşa vs kullanmıyorum ayda bir en fazla dediklerini yapacağım ama kaynak olmadan da hiç saçım Yok mecbur kalıyorum ona :KK43:

bence en iyisi peruk kullanmak canım benım neden intihar ediyorsun
hayat çok güzel , iki kendınız bilmez yüzünden cana kıyılırmı ,

Şimdi saçlarımı siyaha boyuyorum ve kaynağım var onun dışında fön, maşa vs kullanmıyorum ayda bir en fazla dediklerini yapacağım ama kaynak olmadan da hiç saçım Yok mecbur kalıyorum ona :KK43:
Kimyasal işlem yaptırıyorsun, ve kaynakla olan saçını yıpratıyorsun...
Allah akıl versin bi kez daha...
Kısa saç modası var, kısacık kestir, içinde açık gözüken de gözüksün sevİmli taçlar tak idare et ya da doktora git kuaföre gidene kadar

Ya lütfen, halledilebilecek sorunlar yüzünden böyle şeyler düşünmeyin.
Fiziksel kusurlar halledilir, sağlığınız yerinde olsun kalbiniz iyi olsun da.
Size laf sokan arkadaşa ağız dolusu bir "sanane" derseniz susturursunuz. Ona ne?

kan tahlilerini yaptırabilirsin hipotiriodiden de dökülüyor benimde dökülmeye başalamıştı tahlillerimi yaptırdım dr ilaç başladı vyes rocherın yıpranmış saçlar için şampuanıyla saç kremini kullanıyorum şuan dökülmüyor ve yenileride çıktı diplerden belki kaynak ve çıt çıtta zarar vermiştir döküldüğü dönemde kısa kestirdim suan günde 10 15 tel filan dökülüyor

Kimyasal işlem yaptırıyorsun, ve kaynakla olan saçını yıpratıyorsun...
Allah akıl versin bi kez daha...
Kısa saç modası var, kısacık kestir, içinde açık gözüken de gözüksün sevİmli taçlar tak idare et ya da doktora git kuaföre gidene kadar
Bende farkındayım ama ne yapabilirim yaşamayan anlamaz derler ya bekara kadın boşamak kolay diye Buda o hesap bende bayılmıyorum kaynağa ama İnan’ın saçım iki tutam fazla gözüksün diye her şeyi yaparım bunun akılla ilgilisi Yok.

yetiştim yetişmtim :anneadayı:
seni en iyi anlayanlardan biri benim yıllarca neler çektim
saçlarıma o kadar dikkat ederdim işlem yaptırmazdım aman zaten çok dökülüyor birde ben hızlandırmayayım derdim
önerilen iyi denilen pahalı şampuanlardan birini para biriktirip almıştım (lise yeni birmişti harçlık babam vermiyordu okul bitti çalış kazan diye)
banyoda başladı dökülme avuç avuç döküldü olan saçımda döküldü diye feryat figan nasıl ağladım günlerce
saçımı poşete koyup 1 hafta yas tuttuğumu biliyorum:anne:
saçlarıma hiçbirşey yaptıramadım
neyse çözümüme geliyorum
malzemeler
saç tipinize uygun bir doğal şampuan alın
1 adet 330 ml boş su şişesi artık evde ne varsa o
çam terebentin (alırken tarihine dikkat edin)
bildiğimiz sarımsak

yapılışı
su şişesine 3 banyoluk şampuanı ayırın
2-3 diş sarımsağı dövün su şişesine ilave edin
yarım kapak çam terebentini su şişesine ekleyin
bu karıştırdıklarınızı her banyoya el yıkamaya girdiğinizde çalkalayın
bunları karıştırdığınızın sonraki günü kullanıma hazır
her kullanımdan önce çalkalayın

ben 2 ay denedim ama saçıma fön 1 kere yaptım onun dışında hiçbir şey yapmadım saçıma
minicik saçlar çıktı
buarada bu şampuan dışında başka şampuan kullanmadım
saçını ilkini hemen durula ama 2. de birkaç dakika bekle ben 2 defa şampuanladım ilk 3 banyoda 3 er kere şampuanladım ama eziyet gibiydi niye dersen çok fazla vücudumu dururlamam gerekiyordu

en önemli uyarım kesinlikle bekleme aşamasına falan dikkat et vücuduna değmesin ben çok çok dikkat ettim galoşlar falan taktım hemen ellerimi vücudumu o kadar dikkat ettim yıkadım ama ellerimin üzerinde ki tüycükler kıllara dönüştü belirginleşti
hep afedersin domalmış vaziyette saçımı bekledim ne olur ne olmaz diye saçımı ilkten o vaziyette biraz giderdip sonra ayakta durulayıp vücudumu çok fazla su duruladım

koku problemi saç kuruyunca kayboluyor ama saçın terlerse falan kokuyor saçıma başka şampuan değdirmedim 2 ay boyunca haftada 2 defa yıkandım bazen 3
kokudan sebeple sonbaharda yapmanı öneririm

Bir sürü ürün denedim hiçbir faydasını göremedim. Ablam bir arkadaşının çok fazla saçı çıktığını söyledi şu şekilde. Taze zencefili rendeleyip saç diplerine sürüyor. Ben 1 kez denedim ama durulama aşaması çok fenaydı. Vazgeçtim. İnternetten ona bakın isterseniz. Bir yerde de zencefilin suyunu çıkarıp saç diplerine uygulayın yazıyordu. Kesin çıkarıyormuş bu yöntem. Kan tahlili de yaptırın ama. En sona da saç ektirmeyi düşünebilirsiniz. Saçları kazımadan da yapılıyor artık. 7 bin tl olduğunu duydum.

hangi dert intiharı düşündürecek kadar gerçekten dert olabilir ki!

kendinize bu kötülüğü yapmayın, uzaklaşın bu düşüncelerden.

önce bir endokronoloji uzmanına gidin, testler sonucu ilaç verecektir.
toppik alın her gün saçlarınıza sürün evden çıkarken
arkadaşların yazdığı karışımları uygulayın

son çare olarak da saç ekimini değerlendirin...

hayat çok kısa... kıla tüye gözyaşı akıtacak kadar uzun değil.

inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulur, gür saçlara kavuşursunuz...

yetiştim yetişmtim :anneadayı:
seni en iyi anlayanlardan biri benim yıllarca neler çektim
saçlarıma o kadar dikkat ederdim işlem yaptırmazdım aman zaten çok dökülüyor birde ben hızlandırmayayım derdim
önerilen iyi denilen pahalı şampuanlardan birini para biriktirip almıştım (lise yeni birmişti harçlık babam vermiyordu okul bitti çalış kazan diye)
banyoda başladı dökülme avuç avuç döküldü olan saçımda döküldü diye feryat figan nasıl ağladım günlerce
saçımı poşete koyup 1 hafta yas tuttuğumu biliyorum:anne:
saçlarıma hiçbirşey yaptıramadım
neyse çözümüme geliyorum
malzemeler
saç tipinize uygun bir doğal şampuan alın
1 adet 330 ml boş su şişesi artık evde ne varsa o
çam terebentin (alırken tarihine dikkat edin)
bildiğimiz sarımsak

yapılışı
su şişesine 3 banyoluk şampuanı ayırın
2-3 diş sarımsağı dövün su şişesine ilave edin
yarım kapak çam terebentini su şişesine ekleyin
bu karıştırdıklarınızı her banyoya el yıkamaya girdiğinizde çalkalayın
bunları karıştırdığınızın sonraki günü kullanıma hazır
her kullanımdan önce çalkalayın

ben 2 ay denedim ama saçıma fön 1 kere yaptım onun dışında hiçbir şey yapmadım saçıma
minicik saçlar çıktı
buarada bu şampuan dışında başka şampuan kullanmadım
saçını ilkini hemen durula ama 2. de birkaç dakika bekle ben 2 defa şampuanladım ilk 3 banyoda 3 er kere şampuanladım ama eziyet gibiydi niye dersen çok fazla vücudumu dururlamam gerekiyordu

en önemli uyarım kesinlikle bekleme aşamasına falan dikkat et vücuduna değmesin ben çok çok dikkat ettim galoşlar falan taktım hemen ellerimi vücudumu o kadar dikkat ettim yıkadım ama ellerimin üzerinde ki tüycükler kıllara dönüştü belirginleşti
hep afedersin domalmış vaziyette saçımı bekledim ne olur ne olmaz diye saçımı ilkten o vaziyette biraz giderdip sonra ayakta durulayıp vücudumu çok fazla su duruladım

koku problemi saç kuruyunca kayboluyor ama saçın terlerse falan kokuyor saçıma başka şampuan değdirmedim 2 ay boyunca haftada 2 defa yıkandım bazen 3
kokudan sebeple sonbaharda yapmanı öneririm
Öncelikle duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum deneyeceğim İnan’ın benimde fön vs yaptırdığım Yok ayda bir sadece ama işte kaynağım var onuda bırakırsam elde saç kalmıyor tavsiyesiniz uygulamaya çalışacağım yazarım sonucunu :)

hangi dert intiharı düşündürecek kadar gerçekten dert olabilir ki!

kendinize bu kötülüğü yapmayın, uzaklaşın bu düşüncelerden.

önce bir endokronoloji uzmanına gidin, testler sonucu ilaç verecektir.
toppik alın her gün saçlarınıza sürün evden çıkarken
arkadaşların yazdığı karışımları uygulayın

son çare olarak da saç ekimini değerlendirin...

hayat çok kısa... kıla tüye gözyaşı akıtacak kadar uzun değil.

inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulur, gür saçlara kavuşursunuz...
İnşallah çok sağolun desteğiniz için

Ölümden baska herşeyin bir çaresi var artık. Sil gözyaşlarını. Sac ekimi konusunda araştırma yap. Hangi kliniken daha iyi sonuç alabilirsin diye. KK da sor illâ konu hakkında bilgisi olanlar vardır.

Bir sürü ürün denedim hiçbir faydasını göremedim. Ablam bir arkadaşının çok fazla saçı çıktığını söyledi şu şekilde. Taze zencefili rendeleyip saç diplerine sürüyor. Ben 1 kez denedim ama durulama aşaması çok fenaydı. Vazgeçtim. İnternetten ona bakın isterseniz. Bir yerde de zencefilin suyunu çıkarıp saç diplerine uygulayın yazıyordu. Kesin çıkarıyormuş bu yöntem. Kan tahlili de yaptırın ama. En sona da saç ektirmeyi düşünebilirsiniz. Saçları kazımadan da yapılıyor artık. 7 bin tl olduğunu duydum.
Onuda deneyim umarım işe yarar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X