yetiştim yetişmtim
seni en iyi anlayanlardan biri benim yıllarca neler çektim
saçlarıma o kadar dikkat ederdim işlem yaptırmazdım aman zaten çok dökülüyor birde ben hızlandırmayayım derdim
önerilen iyi denilen pahalı şampuanlardan birini para biriktirip almıştım (lise yeni birmişti harçlık babam vermiyordu okul bitti çalış kazan diye)
banyoda başladı dökülme avuç avuç döküldü olan saçımda döküldü diye feryat figan nasıl ağladım günlerce
saçımı poşete koyup 1 hafta yas tuttuğumu biliyorum
saçlarıma hiçbirşey yaptıramadım
neyse çözümüme geliyorum
malzemeler
saç tipinize uygun bir doğal şampuan alın
1 adet 330 ml boş su şişesi artık evde ne varsa o
çam terebentin (alırken tarihine dikkat edin)
bildiğimiz sarımsak
yapılışı
su şişesine 3 banyoluk şampuanı ayırın
2-3 diş sarımsağı dövün su şişesine ilave edin
yarım kapak çam terebentini su şişesine ekleyin
bu karıştırdıklarınızı her banyoya el yıkamaya girdiğinizde çalkalayın
bunları karıştırdığınızın sonraki günü kullanıma hazır
her kullanımdan önce çalkalayın
ben 2 ay denedim ama saçıma fön 1 kere yaptım onun dışında hiçbir şey yapmadım saçıma
minicik saçlar çıktı
buarada bu şampuan dışında başka şampuan kullanmadım
saçını ilkini hemen durula ama 2. de birkaç dakika bekle ben 2 defa şampuanladım ilk 3 banyoda 3 er kere şampuanladım ama eziyet gibiydi niye dersen çok fazla vücudumu dururlamam gerekiyordu
en önemli uyarım kesinlikle bekleme aşamasına falan dikkat et vücuduna değmesin ben çok çok dikkat ettim galoşlar falan taktım hemen ellerimi vücudumu o kadar dikkat ettim yıkadım ama ellerimin üzerinde ki tüycükler kıllara dönüştü belirginleşti hep afedersin domalmış vaziyette saçımı bekledim ne olur ne olmaz diye saçımı ilkten o vaziyette biraz giderdip sonra ayakta durulayıp vücudumu çok fazla su duruladım
koku problemi saç kuruyunca kayboluyor ama saçın terlerse falan kokuyor saçıma başka şampuan değdirmedim 2 ay boyunca haftada 2 defa yıkandım bazen 3
kokudan sebeple sonbaharda yapmanı öneririm