Peki son çare ekim gibi gözüküyor Zaten :)Ölümden baska herşeyin bir çaresi var artık. Sil gözyaşlarını. Sac ekimi konusunda araştırma yap. Hangi kliniken daha iyi sonuç alabilirsin diye. KK da sor illâ konu hakkında bilgisi olanlar vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki son çare ekim gibi gözüküyor Zaten :)Ölümden baska herşeyin bir çaresi var artık. Sil gözyaşlarını. Sac ekimi konusunda araştırma yap. Hangi kliniken daha iyi sonuç alabilirsin diye. KK da sor illâ konu hakkında bilgisi olanlar vardır.
Benim arkadaşım ektirdi. Çok doğal duruyor. Tavsiye ederimPeki son çare ekim gibi gözüküyor Zaten :)
Bayanlarda da işe yarıyor muBenim arkadaşım ektirdi. Çok doğal duruyor. Tavsiye ederim
Bir şey daha geldi aklıma. Denenmiş olanlardan. Her gün 1 avuç kabak çekirdeği yiyin. Çok işe yarıyor kesinlikleOnuda deneyim umarım işe yarar :)
Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Saç konusunda bende çok hassas olduğum için sizi anlayabiliyorum ama çok şükür ki benim saçlarım çok gür ektirmeye ne dersiniz kadınlarda da yapılıyor sanırım.Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Saç ektirsenn???Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.