İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ölümden baska herşeyin bir çaresi var artık. Sil gözyaşlarını. Sac ekimi konusunda araştırma yap. Hangi kliniken daha iyi sonuç alabilirsin diye. KK da sor illâ konu hakkında bilgisi olanlar vardır.
Peki son çare ekim gibi gözüküyor Zaten :)

Kuzu ciğeri ye. Bak ciddiyim ben. Doğumdan sonra saçım kalıp kalıp elime geliyordu/ ben de kuzu ciğeri yemeye başladım ve maşallah artık hiç dökülmüyor aksine uzadı bile.

Dermotolojiye gidin enjeksiyon yapılıyor sac cikması icin .Yegenim dermocu o anlattı .

En yakinim ms hastasi ve kullandigi ilaclar avuc avuc sacini dokuyor. Kimse de bilmiyor hastaligini. Hayata sikica tutundu yasiyor. Bil diye soyledim.

Peki neden dökülüyor? Sağlıkla ilgili bir sorun vardır belki hiç doktora gittiniz mi?

Bir de yağ, krem, maskeler ile kökleri güçlendirmeye çalışın. Araştırın bunları çözüm bulunur.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.

Maddi durumuz uygunsa mezoterapi yaptırın, oldukça etkili bir yöntemmiş.

Kanını ölçtürdünmü acaba :) ayrıca benim gibi sırtından vurulsan anlarım.. Gerçi herkesim derdi kendine bende bunaralar. Çok depresifim beni tanıştırdıkları çocuk ablasının telinden bile engellettirdi düşünsene rezil oldum ailem en ufak bişeyde bunu başıma kakıcaklar.. Bu bile istemedi seni diye hayır çocukdanda hoşlandım, ağlıyorum bazen çok zoruma gitti ya....

Lise de bir arkadasimin kansizlik mi ya da benzeri birseyden saclari dolulmus onleri seyrek seyrekti. Sonra yaz tatili bitti geldi , saclari acayip gurlesmis butun bosluklar dolmustu. Hergun pamukla sac terebentin surmus, hergun ama. Inanamadim ben baya normal oldu.
Maddi durumunu bilmiyorum ama sac ektirebilirsin, Kadinlara da yapiyorlar. Calismiyorsan bunun icin ise gir ve biriktir parani.
Biotin vitamin ve muli vitamin al eczaneden ve duzenli kullan , hergun mutlaka.
Hergun duzenli yumurta ye.
Biotin ve collagen li sampuan kullan , bunlar mutlaka ise yarayacaktir.
Butun sayfalari okumadim ama kan testi yaptirdin mi ? Doktora gittin mi ? Onlar ne diyorlar ?

Çinkona baktir bi.
Saç ektirebilirsin.
Çam terebertini, badem yağı, hindistan cevizi yağı iyi gelir.
Keratin maskesi yaptır düzenli.
Başına bu süre zarfında güzel bandanalar tak çok moda, şapkalar al.

Saç için intihar mi edilirmiş. Keşke benim de derdim bu olsaydı. Kökünü kazırdım 3-4 kez sonra bu dediklerimi yapardım mis gibi uzar gelirdi.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Saç konusunda bende çok hassas olduğum için sizi anlayabiliyorum ama çok şükür ki benim saçlarım çok gür ektirmeye ne dersiniz kadınlarda da yapılıyor sanırım.

Bir sürü maske var internette saç dökülmesi için. Zeytinyağı, badem ve hindistan cevizi yağı, en önemlisi argan yağı çam terabentin vs. Karıştır içine yumurta limon da ekle her hafta maske yap saçına.

Saç ektirsenn???

Bencee mevsim yazkenn saçınızı kazıtınn falan. Bandanayla falan idare edin bi kac ayy eminim daha gür cikacaktir

Hayatta takacak daha büyük bir derdiniz yok demekki ne güzel sadece bu olsun dert ama intihar filan dusnmek çok yersiz çaresi var çünkü.sac mezoterapisi dye bişey var saç çıkarıyorlar tedaviyle araştırın bi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X