Evet haklısınız peki gidene kadar dizginleyemeyen için neler önerirsinizPsikiyatr... Destek almanız gerekiyor.
Teşekkür ederim böyle düşünmeyi denemeliyimdestek alın.
ben beni çok zorlayan durumlarda hep sunu düsünürüm. en kötü ne olabilir? hangi ruh hali, hangi sıkıntı, hangi sorun sonsuza dek sürer? illa ki bir yerde bitecek ve en azından nefes alabileceğim.
bugün değer verdiğiniz her sey siz gittikten sonra bir hiç olacak. hayat o kadar değersiz değil. destek alın, kendinizi sevin. yarın için de ne olursa olsun umutlu olun.
Neden böyle düşünüyorsun şöyle de konuşalım.Kızlar çok zor dönemlerden geçiyorum ve her kötü içinden çıkamayacak duruma geldigimde intihar etmeyi düşünüyorum ama annem babam duyunca nasıl üzülürler diye düşünüp kendimi tutuyorum bu düşüncelerden zihnimi nasıl arındırırim intihar etmektende korkuyorum
Neden intihar düşünüyorsun. Profilinde 28 yaş yazıyor. Genceciksin hayatta her şey geçiyor her sey unutuluyor. Kendi hayatını bitirmeye ailene bu kadar büyük bir acı bırakmaya ne sebep olabilir.
Öncelikle doktora git, çevrende güvendiğin kişilere bu düşüncelerinden bahset ve kendini iyi.hissedinceye kadar uzun süre yalnız kalmamaya çalış derim.
Birkaç kere düşük yaşadım ve kendimi amaçsız hisediyorumNeden böyle düşünüyorsun şöyle de konuşalım.
Nasıl yani düşük yaptığınız için mi böyle düşünüyorsunuz? Emin misiniz? Eşiniz sizin yanınızda değil mi?Birkaç kere düşük yaşadım ve kendimi amaçsız hisediyorum
Aslında yaşam planınızda olan şeyleri yaşıyorsunuz. Üst benliğinizin onay verdiği ancak buraya geldiğimizde unuttuğumuz bir konudur bu. Sebeplerinden bahsetmeyeceğim.Birkaç kere düşük yaşadım ve kendimi amaçsız hisediyorum
Hayatın baharı mıAynısısnı yazacaktım keşke 28 yaşına dönebilsem ... konu sahibesi hayatın baharındasın , sakın daraltma kendini nedir dertlerin gel buraya yaz.
Evet baharı oluyor.Hayatın baharı mısiz kaç yaşındasınız ki?
Uzman desteği alın.Kızlar çok zor dönemlerden geçiyorum ve her kötü içinden çıkamayacak duruma geldigimde intihar etmeyi düşünüyorum ama annem babam duyunca nasıl üzülürler diye düşünüp kendimi tutuyorum bu düşüncelerden zihnimi nasıl arındırırim intihar etmektende korkuyorum
düşük yaşamış olman tekrar hamile kalamayacağın anlamına gelmiyor yada hep düşeceği anlamına da kolay hamile kalabilirsin anlamına geliyor bu yuzden ise üzüntün kendini böyle rahatlatabilirsin yine olur Allahın bir bildiği var demekki doğru zaman değilBirkaç kere düşük yaşadım ve kendimi amaçsız hisediyorum