- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Eşimle internetten tanıştık, 6 saat mesafe, 5 sene sevgililik 1 sene nişan dönemi geçirdik, eşimden yana sıkıntım yok fakat ailesiyle anlaşamadım, huzurumuzu bozuyorlar, kültürümüz uyuşmuyor, tavsiyem çok iyi tanıman hem aile hem kendisini.
Haahah güzelmiş. Ama ne biliyim ilerde sorun olmazsa, bir sakınca yok bence. Hayırlısı olsun...Zaten gündelik hayatta da birileri ile görüşülüp birileri eleniliyor...icine sinen nasibin oluyor.Benim bir arkadasima görücü usulü erkek es adayi gösteriliyordu..kız tanışıyor karar vermek için zaman istiyor sonra başka adaylarla tanışmaya devam ediyordu.kiz 3 adayla tanistirildiktan sonra kızın babası akşam yemeğinde "yavrum insanlar haber bekliyor ...tanistin ,gorustun ,içine sinen beğendiğin birisi oldu mu?" diye sordu....Arkadaşın verdiği cevap;"Hepsini beğendim baba"
Babası "bizim kız biraz şıp sevdi" sanırım demistiHaahah güzelmiş. Ama ne biliyim ilerde sorun olmazsa, bir sakınca yok bence. Hayırlısı olsun...
Yoo kapalı değilim ben zaten. İleride konuyu saptırıp farklı yerlere çekip laf sokmayacaksa çiftler bir sakınca yok bence. Söylediğim gibi.Babası "bizim kız biraz şıp sevdi" sanırım demistiBen sanal ortamda tanıştım eşimle o arkadaşım görücü usulü....ikimizin de yaşadığı sorunlar mutlaka var evliliklerimizde .Bence çok kapalı olmamak lazım farkli tanışma şekillerine
İşte burda da senin tutumun önemli rol oynuyor.Adamin kendisi seninle internetten tanışıp sana p.k atıyorsa yol verip evlenmiyorsunYoo kapalı değilim ben zaten. İleride konuyu saptırıp farklı yerlere çekip laf sokmayacaksa çiftler bir sakınca yok bence. Söylediğim gibi.
Siz bu şekilde düşünüyor olabilirsiniz ama ben hiç bir erkeğin İnternet sitesi üzerinden ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Erkek zihniyeti sonuçta bu şekilde tanıştığı bir kadını eş olarak kabul etmez etse de asla güvenmez diye düşünüyorum
Yoo evlenmeyi tercih etmemiş olabilitinternetten tanışmakta bir sıkıntı yok yalnız formatı önemli yani tesadüfen bir konu hakkında konuşurken filan olabilir ama böyle sevgili sitelerindeki tiplerin sorunlu olduğunu düşünüyorum özellikle de belli bir yaşı geçmişse zaten düzgün bir adam olsa çevresindeki kadınlar çoktan kapardı sonuçta kadınlar gibi değil daha cesaretliler bu konularda özellikle de ilk adım konusunda. misal 35-36 yaşında adam sevgili sitesinden kendine sevgili arıyorsa mutlaka tipsiz sıkıntılı bişey olma ihtimali yüksek.
Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
İnternetten tanışmak çok mantıklı değil. Kimin ne niyetle yazdığını bilemeyiz.
İnternette biriyle tanıştım hiç memnun kalmadım çok kötü biri çıktı belki siiznki değişik olur bilemeyizMerhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Canim ben esimle 2011 yılında fac.. Den tanıstim 2016 yılında evlendim Allaha sükür esim iyi cıktı (arada beni sinir etsede) iyi anlasıyoruz sıkıntımız yok birbirimize saygılıyız istisna durumlar hepsı iyi yada kötü çıkacak diye birsey yokMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?